Tahin yüksek oranda protein içerdiği için, protein yüksekliği bulunanlar ve kronik böbrek yetmezliğinde protein sorunu olanlar tarafından doktora danışılmadan tüketilmemelidir.
net bilgisini verdikden sonra.
Bende tavsiye ederim hem besleyici hemde kilo yapar.Tabii makul ölçülerde ve dikkatli tüketilmesi gerekir.Her şeyin fazlası zarardır.
Günde 200 gr ( yaklaşık 1 su bardağı) tahin pekmez yerseniz ki zannetmem yiyemezsiniz ağır gelir.
kızlarrr özellikle konu sahibi durumun ne bende hemen yarın baslamayı düşünüyorum :) cok tesekkür ederim verdiğin bilgi için ama acaba kilon kalıcı oldu mu tüm gün ögünlerinde neler yedin bizimle paylasır mısın ?
bebe bisküvisi al bence tahin pekmeze batır ye üç kilo aldırıcı bir arada. Ben şahsen böyle yapmaya başladım. En hızlı almanın yollarını arıyorum çünkü [/QUO
Nasıl uyguladın yanında bişi yaptın mı canım yarın başlamayı düşünüyorumda detaylı bilgi verebilir misin?
tahin kesinlikle kilo aldırıyor ben 2 haftada 2 kilo aldım
ek olarak da bebe büskivisi , çikolata ve çekirdek yedim tabi günlük öğünlerimi de aksatmadım..
şunu anladım ki yiyorum yiyorum kilo almıyorum diye birşey yokmuş ben eskiden yediğimi fakat kilo alamadığımı sanardım oysa ki hiçbir şey yemiyormuşum yediğimi sanıyormuşum..
şimdi yiyorum ve kilo alıyorum
kilo almak için sabır gerekli öyle bir iki gün yapıp bırakırsanız işe yaramaz
ben iki yılda toplam 7 kilo aldım 40 dan 47 ye çıktım