- 10 Temmuz 2011
- 50
- 17
- 98
- 33
burerd kaç tane bebe bisk tahinli pekmeze batırarak yedin cnm bide hergün yatmadan mı yedin ??
bide bunu deneyeyim bakalım :)
bende başlıycam kesinlikle buna buda olmazsa yuh artık metabolizmama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burerd kaç tane bebe bisk tahinli pekmeze batırarak yedin cnm bide hergün yatmadan mı yedin ??
bide bunu deneyeyim bakalım :)
Tahin yüksek oranda protein içerdiği için, protein yüksekliği bulunanlar ve kronik böbrek yetmezliğinde protein sorunu olanlar tarafından doktora danışılmadan tüketilmemelidir.
net bilgisini verdikden sonra.
Bende tavsiye ederim hem besleyici hemde kilo yapar.Tabii makul ölçülerde ve dikkatli tüketilmesi gerekir.Her şeyin fazlası zarardır.
Günde 200 gr ( yaklaşık 1 su bardağı) tahin pekmez yerseniz ki zannetmem yiyemezsiniz ağır gelir.
kızlar ben 47 kiloydum şuan 58 kiloyum ve bir kaç ay içinde bu hale geldim. İlk olarak harnuplu keçi boynuzlu bi iştah açıcı vardı onu denemiştim onunla bir kaç kilo aldım ama patlamayı tahin pekmez ve bebe bisküvisiyle yaptım.en garanti yöntem buydu kilo almak için benim gözümde.deneyin birazda zorlayın ama zevkini çıkararak yemek daha olumlu bence.
Mrb Nasil kuallaniyosun bunlari.gunde ne kadar tuketiyosun.suan 45 kiloyum ve ulasmak istedigim kiloya 10 kilo var ve olmuyo
Canım ben yatmadan önce 20 bebe bisküvisini tahin pekmez karışımına elimle batırıp yiyordum çaya batırıp yersin ya içine tamamen atmadan o şekilde. 10 kilonuda bu şekilde alacağına garanti verebilirim tabi aksatmadan yersen.ben hayatım boyunca hep zayıftım kilo alamamak en büyük eksikliğimdi. Hayalime kavuştum çok daha kendimden emiim giydiklerim yakışıyo hatlarım belirginleşti mutlaka yap canım .
kızlar ben 47 kiloydum şuan 58 kiloyum ve bir kaç ay içinde bu hale geldim. İlk olarak harnuplu keçi boynuzlu bi iştah açıcı vardı onu denemiştim onunla bir kaç kilo aldım ama patlamayı tahin pekmez ve bebe bisküvisiyle yaptım.en garanti yöntem buydu kilo almak için benim gözümde.deneyin birazda zorlayın ama zevkini çıkararak yemek daha olumlu bence.
Canım ben yatmadan önce 20 bebe bisküvisini tahin pekmez karışımına elimle batırıp yiyordum çaya batırıp yersin ya içine tamamen atmadan o şekilde. 10 kilonuda bu şekilde alacağına garanti verebilirim tabi aksatmadan yersen.ben hayatım boyunca hep zayıftım kilo alamamak en büyük eksikliğimdi. Hayalime kavuştum çok daha kendimden emiim giydiklerim yakışıyo hatlarım belirginleşti mutlaka yap canım .
tahin ve keçiboynuzu pekmezi evde var bebe bisküvisini alır almaz bende başlıcam inş yaza kadar 45-46 olurum :) sağol bu arada canım :)
Merhsbamerabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)(kesin sonuç)
arkadaşlar aklıma geldi tahinin kalorisine bakıyım dedim ne göreyim şaştım kaldım.800 gr lık tahinin kalorisi 4800 . Yani bu nedemek bir şişeyi yemek iki kiloyu cepte tutmak demek. Tabiki günde bir şişe yiyelim demiyorum ama 100gr ı 600 kalori ise bu bile günlüj yeter. Hatta tahin tek başına yenmez pekmez eklesek pekmezinde 100 gr ı 300 civarı. Günde 900 kalori eder. Buda kesin günde 1 kilo demek cünkü yanında yemekte yiceksiniz gün içinde vs. Ben bugün başladım yemeğe bir hafta sonra size bildiririm mucizeyi