tahinin kalorisine inanamayacaksınız

burerd kaç tane bebe bisk tahinli pekmeze batırarak yedin cnm bide hergün yatmadan mı yedin ??
bide bunu deneyeyim bakalım :)

bende başlıycam kesinlikle buna buda olmazsa yuh artık metabolizmama

17 yasındayım 1.67 boyum ve 43 kg yum çok zayıfım herkes kg alsançok gzl olcan fln diyip duruyo sevdgm lanet çocuk a az alsan hos olcan arkadaslarım kemik yıgını çedene gbi laflar söylüyolar üzülüyorum tabiionlara belli etmesem deson 1 haftdr her sabah bir bardak bal+Süt+bir aet çiğ yumurta karısımını içiyorum bir ay sonra kgmu ölçüp söylicem etkisi varsa tavsiye edicem kızlar

Ben yiyorum ya ağır gelmiyor fakat hala kilo alamıyorum

ben tahini kaşık kaşık yiyemiyorum
su bardağının yarısına koyup üzerine sıcak su ekliyorum karıştırıyorum boza kıvamı gibi oluyor
kafama dikip içiyorum böyle daha kolay oluyor

tahin pekmez i yiyemiyosanız tahin helvasını deneyin derim ben öyle deniyorum bi haftadır çikolata gibi ısır ısır yersiniz yani

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)(kesin sonuç)

kızlar ben 47 kiloydum şuan 58 kiloyum ve bir kaç ay içinde bu hale geldim. İlk olarak harnuplu keçi boynuzlu bi iştah açıcı vardı onu denemiştim onunla bir kaç kilo aldım ama patlamayı tahin pekmez ve bebe bisküvisiyle yaptım.en garanti yöntem buydu kilo almak için benim gözümde.deneyin birazda zorlayın ama zevkini çıkararak yemek daha olumlu bence.

Mrb Nasil kuallaniyosun bunlari.gunde ne kadar tuketiyosun.suan 45 kiloyum ve ulasmak istedigim kiloya 10 kilo var ve olmuyo

Mrb Nasil kuallaniyosun bunlari.gunde ne kadar tuketiyosun.suan 45 kiloyum ve ulasmak istedigim kiloya 10 kilo var ve olmuyo

Canım ben yatmadan önce 20 bebe bisküvisini tahin pekmez karışımına elimle batırıp yiyordum çaya batırıp yersin ya içine tamamen atmadan o şekilde. 10 kilonuda bu şekilde alacağına garanti verebilirim tabi aksatmadan yersen.ben hayatım boyunca hep zayıftım kilo alamamak en büyük eksikliğimdi. Hayalime kavuştum çok daha kendimden emiim giydiklerim yakışıyo hatlarım belirginleşti mutlaka yap canım .

Cnm cok sagol cvp icin.kilon da hayirli olsun darisi basimaIstah problemim var umarim yiyebilirim.birde keciboynuzu pekmezi var ya onu suya katarakmi kullandin yoksa kasikla mi? Kac gun yedin bebe buskuvisini?

tahin ve keçiboynuzu pekmezi evde var bebe bisküvisini alır almaz bende başlıcam inş yaza kadar 45-46 olurum :) sağol bu arada canım :)

kardeşimde zayıf ve alamıyor keşke bende öyle olsaydım ama tahin işi çok mantıklı hemen söyleyeceğim yağlı olduğu için de hızla kilo aldırabilir faydaları da büyükmüs sanıyorum.

ben de aynı dertten muzdaribim kızlar..1.76 boy ve 53 kiloyum maalesef .. yarından ıtıbaren ben de baslıyacam bu tahın pekmez ısıne ama pekmezı uzum pekmezi kullanacagım.. sonuc alırsam eger sizlerle de paylasacagım..

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)(kesin sonuç)
Merhsba
4 aylık bebegım var ve dogumdan bu yana kilo da aldım.. 13 kg fazlam var yardım edermisiniz

faydası var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…