• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tahinin kalorisine inanamayacaksınız

burerd

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
31
0
16
Bursa
arkadaşlar aklıma geldi tahinin kalorisine bakıyım dedim ne göreyim şaştım kaldım.800 gr lık tahinin kalorisi 4800 . Yani bu nedemek bir şişeyi yemek iki kiloyu cepte tutmak demek. Tabiki günde bir şişe yiyelim demiyorum ama 100gr ı 600 kalori ise bu bile günlüj yeter. Hatta tahin tek başına yenmez pekmez eklesek pekmezinde 100 gr ı 300 civarı. Günde 900 kalori eder. Buda kesin günde 1 kilo demek cünkü yanında yemekte yiceksiniz gün içinde vs. Ben bugün başladım yemeğe bir hafta sonra size bildiririm mucizeyi :-)

Tahin yüksek oranda protein içerdiği için, protein yüksekliği bulunanlar ve kronik böbrek yetmezliğinde protein sorunu olanlar tarafından doktora danışılmadan tüketilmemelidir.
net bilgisini verdikden sonra.
Bende tavsiye ederim hem besleyici hemde kilo yapar.Tabii makul ölçülerde ve dikkatli tüketilmesi gerekir.Her şeyin fazlası zarardır.
Günde 200 gr ( yaklaşık 1 su bardağı) tahin pekmez yerseniz ki zannetmem yiyemezsiniz ağır gelir.

arkadaşlar aklıma geldi tahinin kalorisine bakıyım dedim ne göreyim şaştım kaldım.800 gr lık tahinin kalorisi 4800 . Yani bu nedemek bir şişeyi yemek iki kiloyu cepte tutmak demek. Tabiki günde bir şişe yiyelim demiyorum ama 100gr ı 600 kalori ise bu bile günlüj yeter. Hatta tahin tek başına yenmez pekmez eklesek pekmezinde 100 gr ı 300 civarı. Günde 900 kalori eder. Buda kesin günde 1 kilo demek cünkü yanında yemekte yiceksiniz gün içinde vs. Ben bugün başladım yemeğe bir hafta sonra size bildiririm mucizeyi :-)

hergün sadece bundan 900 kalori alsan bencede güzel ama ekstra tabi 3 öğünüde iyi yiyiceksin 1 kilo 7000 kaloriymiş.bence kalori sepeti.com a üye olun derim yediklerinizi yazın kaç kalori alıyomuşsunuz anlayınca kilo almak daha rahat olur.ben yeni üye oldum hani çok yiyomuşuz gibi geliyo bize ama azmış bizim yediklerimiz yiyip yiyip kilo alamamak tarih olcak inş.:56:

bir kilonun 7000kalori olduğunu ilk kez senden duyuyorum bir çok sitede 2000-2500 civarı olduğu yazar. Bence ii araştır. Ayrıca tabiki fazlası zarar küçük kaselerde az pekmezle karıştırılınca yatarken ye güzelde oluyo tadı gayet kilo alınıyo

ayrıca herkes bebek mamasına takmış uzun vadeli iş ama onun bünlük kalerisi 350 civarı bilginiz olsun

ayrıca herkes bebek mamasına takmış uzun vadeli iş ama onun bünlük kalerisi 350 civarı bilginiz olsun

bilmıyorum 7 bin kalori diye duydum bende şasırdım gerçi senin gibi.doğru tahin pekmez ideal öğün aralarında yiyilebilir .dediğin gibi bebe bisküvisi uzun vadede aldırır kilo bizim o kadar sabrımız yok benim özellikle:)

bebe bisküvisi al bence tahin pekmeze batır ye üç kilo aldırıcı bir arada. Ben şahsen böyle yapmaya başladım. En hızlı almanın yollarını arıyorum çünkü :-)

ben sigara kullandığım için zayıfladım ve kilo alamıyorum.

siz kullanıyor musnuz??

kızlarr ben 4 günde 1 kilo aldım bile. Ayrıca sigara kiloya engel değil ki eşimde içiyo ama kiloyuda alıyo yani. Hadi kızlar deneyin sizde

bebe bisküvisi al bence tahin pekmeze batır ye üç kilo aldırıcı bir arada. Ben şahsen böyle yapmaya başladım. En hızlı almanın yollarını arıyorum çünkü :-)

ya sizin işiniz ne kadar rahat ben de kalori hesabı yapıyorum ama zayıflamak için tabi keşke ben de sizin gibi olsam :) tabi şaka bu arada kilo alamamak da verememek de ayrı dert Allah hepimizi sağlıklı kiloya kavuştursun

arkadaşlar ben tahin pekmez yiyerek 8 kilo verdim bence bir kez daha düşünün çünkü tahin pekmez yediğinizde öyle çok fazla yiyemiyorsunuz tıkanıyorsunuz ve iştahınız kesiliyor kalorisi yüksek ama besleyici degeri fazla olduğu için uzun süre tok tutuyor sizlerin zaten iştah problemi var anladıgım kadarıyla bunuda yerseniz iyice erirsiniz.

öğün aralarında yemiyoruz canım bunu yatarken yiyoruz diğer günü etkilemiyo bu şekilde ben kilo nasıl alıyorum öyle birşey olsa.

ya kıslar tahin pekmesi yielm tamam da:))) bide şu bebe bskwsi dedikleri şey var sütle midem bulanıyor benm sadece o bskvyi yesek olmazmı :))) pşnden de tahinli pekmes yesek ekmek banıp şöylleee :)):27::27:

günde 1 tanede muz yiyin kesnlkle aksatmayın işe yarıyor oda

canım ben zaten bebe bisküvisini tahin pekmez karışımına batırıyorum yiyorum. Süt yok bende.ayrıca bir kilo daha aldım.iki kilom kaldı yaşasın :-)

sen böyle diyince heyecanlandım baak :1: kızlar 5 kilo eksiğim var ve sevgilim şuan uzakta 1 ay sonra gelcek 5 kilo almam şart yaani :)
Hemeen denicem hatta hemen :1:

canım ben kilomu tamamladım istediğim kiloya geldim 57 oldum.boyumda 167 tam oldum :-) aksatmadan hergün yapın kızlar.

burerd kaç tane bebe bisk tahinli pekmeze batırarak yedin cnm bide hergün yatmadan mı yedin ??
bide bunu deneyeyim bakalım :)

Son düzenleme:
Back