Tahammül Sınırlarını Aştıktan Sonra Nasıl Sakinleşilir

Dertleri mi?; hep cepte görmek,sevginizden çok emin olmak.....Ben çözüm yolunu bulalı çok oldu,tıkır tıkır yürüyor şimdi gemi....Asla fazla değer vermeyecek ve önceliğiniz olmayacak bunu hissettireceksiniz.....Sabahları peşinde döner dururdum,bir söz söylesin diye ağzının içine bakardım,gizli gizli onu izlerdim(bunları ne kadar değer verdiğimi anlatmak için misal veriyorum),ama aynı anlattığınız tipte bir erkekti,ne yaptım aynı onun yaptığını,peşinden gezmeyi bıraktım, ağzının içine bakmayı da, o sessiz mi ben daha çok sessizleştim,telle mi ilgileniyor bende umursamadım telle ilgilendim,kavga esnasında hep adım atan bendim,bıraktım,ne halin varsa gör dedim içimden veeeeee sonuç işe yaradı!hemde çok....Yani bu benim eşim için geçerli tabi ama genellersek kaçan kovalanır mantığı çoook doğru!

Özür dileyerek söylüyorum ama sanırım özel hayatınızda da sorun çıkaran biriydi. Şunun için katlanırım diyeceğin bir şey kalmamış gibi sanki...

Tabi bunlar olup bittikten sonra, bana neden diye sorduğunda ,ona hiç anlatamadığım şeyleri,sevgisiz büyüdüğüm zamanları anlatıp, empati kurmasını sağladım!yani yaralarımı!Sanırım daha iyi tanıyor artık beni!

Canım cidden sen benden çok daha sabırlı ve anlayışlısın.
Eşin sorumsuz ve düşüncesiz.
Tamam deyip özür dileyip tekrarlayan bir tip.
Al karşına ciddi ciddi konuş bence.
Eşiyle bir kere kahvaltı yapmamış adam ana babası arkadaşı olunca evini unutuyor? Bu adam herkesin canını sıkar

Bende boyle bir konu acmistim yani ilgisizlik. Benim esim annesigile gitmek istemez yani israr etmez. Arkadaslariyla cikmak ister ama sonra nedense vazgecer.
Alip karsima konustum 2 aydir ilgisizsin dedim. Bugunw kadar yaptigim seyler icin ozur diledi. Sen farketmesende ben senin varligindan mutlu oluyorum gbi seyler zivaladi bikac gundur iyiyiz alip karsina guzel bir dille konuş. Veya direk aksam yemege gidelim diye emrivaaki yap. Orada konusun. Telefonunu al ( bilmiyorum esinin telefonu surekli calarmi ) guzel bir dille anlat. Anlamasini sagla en azindan. Biz genis dusunuruz ama erkekler pek oyle degiller

Koammm neye karar verdin canım.
Herkes iyi kötü tecrübeli,tecrübesiz yazdı.
Hang
i yolda nasıl yürümeyi düşünüyosun?

Boşuna dil dökmeyin bi kadın bile "sus,sesini çıkarma,rekabete girme" diyosa bi erkekten anlaşılmayı beklemek çok güç.
Haksızlığa uğrayıp susalım o zaman,annesiyle göbek bağını kesememiş erkekler yüzünden. Herkesin her şeyi yapmaya hakkı olsun.
Hastalık sahibi olalım yıpranalım ne olur canım.
Anlaşılmayalım ama huzursuzluk çıkmasın. Kimin huzuru? Kocanın huzuru.

Bi de bi türlü anlayamadık gitti,tüm sorunların çözümü var,bizim yaklaşımımız yanlış.
Biraz kadın kadın olmak,"şuh" olmak,e tabi bir de kırmızı gecelik var. Hep bunları bilmediğimiz için kaybediyoruz.

Ama ben asıl böyle düşünenlere üzülüyorum,kocamın haklının yanında olmasını beklemek rekabete girmek değil çünkü. Haksızsam yanımda olmasını beklemek de annesine savaş açmak değil. Böyle yaşayanlar için hayat çok zor. Strateji kasmak kolay iş değil.

Koammm neye karar verdin canım.
Herkes iyi kötü tecrübeli,tecrübesiz yazdı.
Hang
i yolda nasıl yürümeyi düşünüyosun?
Şu an evden çıktım canım. Dün gece kavga ettik, hoşuma gitmeyen bir şeyler daha oldu. Odaya girip yattım kapıyı tekmeledi kırdı falan...
Bir sürü rezillik, yüz göz olduk. Kaçınılmaz son işte başka ne olacak ki. Dün zaten ne istiyorsan getir imzalayayım dedi. Öyle işte...

Çok üzüldüm
Çabucak iyi olmanı dilerim Koalina.
Allah yardimcin olsun..

Günaydın canım.
Git bir pastane gibi bir yere de sakinleş.
Öyle yollarda dolaşma aşırı sıcak geliyor bugün gene.

Ayrılırken neden hıyar gibi davranıyolar
arkadaşında falanmısın

Nasıl yani?

Bazende inceldiği yerden kopsun. Her iki tarafın hidayeti için gerekli belkide. Allah hayırlı kapılar açsın.

Bana kocanizin en ufak bir cabasi yok gibi gorundu sanki size birakmis, inceldigi yerden kopsun diyor, Ben olsam hic konusmaya calismazdim, evlendiginizden beri konusamadiniz farkinda misiniz esinizin sizi anlamadigini kabullenmeli ve onunuze bakmalisiniz bence, mutlu olmanizi dilerim

Koalina sakinleşince haber ver .. Umarım şuan daha iyisindir . Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…