Durup duruken çemkiren kadın ve erkeklere uyuz oluyorum.2 örnek verceğim 1- yer antalya zara mağazası, eşim elindeki fotoğraf makinesiyle bebek arabasında oturan ve yeni uyanmış oğlumun sirke satan sevimli suratını fotoğraflamış, arkasından çantaya bakan beni çekti ve hemen ekledi oğlum büyüyünce mağazalarda bize yaptığın işkemceleri göstereceğim.Bende güldün ve bende seni yapı market el aletler, hırdavatta çekip aynısını yapıcamdedim ce o ne
bi kadın viyaklayarak bakarmısınız fotoğraf çekmek yasak burda dedi.Pardon da niye dedim cevap yok, kıymetli totosunu gördük sadece arkadan tas gibi.Yahu dedim kıyafetleriniz tasarım mucizesi de yerel terziler ajan gönderip çalıyormu bu ne saçmalık internet sitenizde etiket fiyatları tüm renkleriyle herbiri mevcut zaten niye millet kendini yorsun mağazaya kadar.Cevap bile vermedi çemkiren uyuz.
2- Antalya yine mango mağazası, kasadaki feminen erkek yanındaki kızla kırıtık kırıtık konuşuyor.Kıs bu ne böle ayol, gündüz şifti gündüz şifti felan.Bi an kendimi eski devlet dairesi veyya bankasında gibi hissettim hep yan masayla muhabbet eden çayıma yavaş yavaş şeker atıp karıştıran ve asla seninle göz temesı kurmayan tek kelimeyle konuşan memurlar vardı ya tam o modda, Kartımdaki puanı kullanabilirmiyim dedim- kaç puanınız vardı dedi.Ne bileyi kardeşim bak işte değilmi neyse bilmiyorum dedim bi zahmet baktı ve cevap--EEE burda 5 tl var! gel de bi döv bari