tahammül marjım çok azaldı insanlara ayar olmaya başladım diyenler dertleşelim mi

lionwomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
69
7
Arkadaşlar bir bende mi var bu durum, yaşın getirdiği şeylermi, yoksa çok sosyal işlerde çalışıp çok sosyal ortamların yorgunluğumu bilinmez insanlara uyuz oluyorum.Herkese değil bazı şeylere çok takılıyorum.AVM de yürürken karşımdan gelen kadınların [hepte kadınlar yapıyor] gözünüzün içine baka baka ısrarla azıcık kenara kaymayıp üstünüze yürümeleri ve hatta sen çekil inadına girersenizsize çarpmalarına uyuz oluyrum.Yine avmde foodcourtta oturduğunuz yerden 1 adım ilerine geniş geçecek yer varken öküz gibi sizin sandalyeye inatla çarpıp, pardon demeyi bırakın dönüp bakmadan bile giden adı üstünde öküzlere uyuz oluyorum.Daha var anlatacağım.:KK53:

Evet devam ediyorum,Bir yerde beklerken mesela hastanede yanınızda oturan kişinin elindeki anahtarları ve ya paraları şakır şukur durmadan bıkmadan sallaması ve gürültü yapmasına uyuz oluyorum.Sinirlenince de öfkemden saatlerce kurtulamıyorum.

Pazar günü günü gidilen bir kahvaltıda açık büfeden yemek alırken, evli karısı ve çocuklarıyla gelmiş 40 yaş üstü çirkin heriflerin ensenizde gezerken ve ya yanınızdan geçerken,dişlerinin arasında hava geçirmek suretiyle, dişlerinin arasını temizlerken çıkarıla ''cık'' sesiyle sizi taciz etmesi ve bunu yapınca suratınıza öküz gibi bakması ve kimsenin çakmadığını sanmasına uyuz oluyorum ve midem bulanıyor, yazık onun karısına.

Apartmanda zaten az park yeri varken komşunuz olan ve maalesef çok büyük çoğunlukla bayanların 2 araçlık yere park ettiklerini görünce hele bir de size yer kalmadıysa ve market poşetleri arabanızın bagajından taşarken, üstüne bir de çocuğunuz uyuyor ve kucakta eve taşıyacakken bunu görünce deliye dönüyorum ve acaip küfür ediyorum.Tamam çok iyi şoför olmayabilirsin ama arabadan indiğinde görmüyormusun iğrenç parkettiğini, tekrar arabaya binip 1 manevra daha yapsan nolur sanki uyuz değil mi ma, o kadarda yoruluver bi zahmet yanlışmıyım ama yaaa!:KK19:

Toplu taşımada gidiyorsunuz yanınızdaki yada arkanızda oturan kişi belli aralıklarla cık, cık, cık şeklinde tik halinde yapıyorsa , yolun karşısından gelen kıro (niyeti taciz adamın belli) suratına dik dik baktığınıza aldırmadan niyeti açık ve net suratından okunurken, aman o şeyi yapmasa bari derken tam o anda cık yaparsa...O an birden, hani bir dizi var dı zeyna diye bir hatun heriflerin ağzını burnunu kırıyordu ahhhhh bir zeyna olup,:KK9: direk o dişlerini dökerdim ki bir daha cık sesi çıkaramasın hiç bir kadına ohhhh içim soğudu yazarken.

Bende kaçayım devam etmekten vaz geçtim, yarın devam edeceğim migren yüzünden oturuyordum ama ağrılarım arttı ve üstelik midemde ağrıdı ağrı kesicilerden yaa offff:KK14:

Bitki çayı için su koydum bu ağrılarla uyunmaz ki kardeşim yaa arkadaşlar siz nelere uyuz oluyorsunuz yazın da bende okuyayım biraz yaa

Toplu taşımada gidiyorsunuz yanınızdaki yada arkanızda oturan kişi belli aralıklarla cık, cık, cık şeklinde tik halinde yapıyorsa , yolun karşısından gelen kıro (niyeti taciz adamın belli) suratına dik dik baktığınıza aldırmadan niyeti açık ve net suratından okunurken, aman o şeyi yapmasa bari derken tam o anda cık yaparsa...O an birden, hani bir dizi var dı zeyna diye bir hatun heriflerin ağzını burnunu kırıyordu ahhhhh bir zeyna olup,:KK9: direk o dişlerini dökerdim ki bir daha cık sesi çıkaramasın hiç bir kadına ohhhh içim soğudu yazarken.

bacim sen bayagi bir sinirlenmissin :KK53:
nölüyööör yahu :KK9:
ayni ben :KK52: :KK52: :KK70:
bazen bende bir cok seye sinir oluyorum..
mesela yolda yürürken, sagdan geliyorsam, karsidakide sagdan geliyorsa sola geciyorum,
oda sola geciyor, allahim gelde delirme, yürümesini bilmeyen bir cok insan var.. :KK36:

trene bakar gibi bakan
kadına da erkege de uyuzum

o anda gözümde canlandırıyorum ve kadının saçını yolarken, erkeğin gözlerini oyarken buluyorum kendımı :KK53::KK53::KK53:

trene bakar gibi bakan
kadına da erkege de uyuzum

o anda gözümde canlandırıyorum ve kadının saçını yolarken, erkeğin gözlerini oyarken buluyorum kendımı :KK53::KK53::KK53:

aynen yaa :KK9::KK9:
heleki bazi kizlar var, benden yasca kücükler, ama ben onlarla yasit duruyorum efenim :KK49:
tabi onlari bunu bilmiyorlar, ama böyle mesela carsida yürürken karsidan 2li 3lü kizlar geliyor,
kizlarin hepside gözünü dikip bastan asagiya bakiyorlar,
bide bazen bakarken bazilari, saclarini alip öne arkaya savurup, hava atmiyormu,
hem gözünü üstümden ayirmiyor hemde hava atiyor :KK53::KK53:
allahim bu nasil kiskanclik ve salakliktir :KK52::KK52:

Evet aynen bende, apartmana bir aile taşındı kadın köpeğini gezdiriyor bahçede bende apartman kapısından çıktım, merdiven indim, arabayı açtım elimdekileri koydum ve tüm bu süre boyunca kadın öyleee bakıyor, yav ne bakıyorsun şok mu var yani, bende kafamı direkt ona çevirip bir süre bakıp sert bir şekilde iyigünler dedim.Ya bakma öyle sürekli yada bir selam ver falan öküz işte çok merak ediyorum amaçları ne öyle yüzsüzce bakarken

aynen yaa :KK9::KK9:
heleki bazi kizlar var, benden yasca kücükler, ama ben onlarla yasit duruyorum efenim :KK49:
tabi onlari bunu bilmiyorlar, ama böyle mesela carsida yürürken karsidan 2li 3lü kizlar geliyor,
kizlarin hepside gözünü dikip bastan asagiya bakiyorlar,
bide bazen bakarken bazilari, saclarini alip öne arkaya savurup, hava atmiyormu,
hem gözünü üstümden ayirmiyor hemde hava atiyor :KK53::KK53:
allahim bu nasil kiskanclik ve salakliktir :KK52::KK52:

bir ayrıntı daha var

bakıyorlar ve pis pis gülüşüyorlar :KK4::KK4:

bıraksan ortadan ıkıye yarılcaklar kıskanclıktan :KK23::KK23:

toplu tasıma araclarında
alıs verıs merkezlerınde
küçük velet kızların bakışlarını da unutmayalım

:44::44::44:

bide bazi tanidik teyzeler vardir,
karsilarsin annenle,
sen nasilsin kizim der,
iyim teyze sen nasilsin dersin,
kadin direkt annemle sohbete gecer, eee calisiyomusun napiyosun..
sorum havada kaliyor ya, böyle bu soruyu gecistiren insanlari hala cözebilmis degilim :110:

kız arkadasımla yolda yürüyoruz daha 18 li yaşlarımdayım ve o an felaket sinirli bir durumdaydık kız arkadasımla.4 kişilik kıskançlık grubu ucubelerınden oluşan kikirikler pis pis gülüşüp kulaktan kulaga gözümüzün içine içine baka baka konusmaya başladılar, zaten sinirliyim yer arıyordum kavgaya
çirkinlik ağacından teker teker düşmüş kız kurularına ne var nıye gülüyorsunuz kızlar dedım ve bırbırımıze gırdık
sonuç karakolluk :KK23::KK23:

bence bosuna kendini o kizlar yüzünden heba etmissin..
görmemezlikten gelip, sende arkadasina bakip gülümseseydin, ay allahim ne salak insanlar var ya deseydin,
kalirlardi öylece :KK22:

Durup duruken çemkiren kadın ve erkeklere uyuz oluyorum.2 örnek verceğim 1- yer antalya zara mağazası, eşim elindeki fotoğraf makinesiyle bebek arabasında oturan ve yeni uyanmış oğlumun sirke satan sevimli suratını fotoğraflamış, arkasından çantaya bakan beni çekti ve hemen ekledi oğlum büyüyünce mağazalarda bize yaptığın işkemceleri göstereceğim.Bende güldün ve bende seni yapı market el aletler, hırdavatta çekip aynısını yapıcamdedim ce o ne :KK53: bi kadın viyaklayarak bakarmısınız fotoğraf çekmek yasak burda dedi.Pardon da niye dedim cevap yok, kıymetli totosunu gördük sadece arkadan tas gibi.Yahu dedim kıyafetleriniz tasarım mucizesi de yerel terziler ajan gönderip çalıyormu bu ne saçmalık internet sitenizde etiket fiyatları tüm renkleriyle herbiri mevcut zaten niye millet kendini yorsun mağazaya kadar.Cevap bile vermedi çemkiren uyuz.
2- Antalya yine mango mağazası, kasadaki feminen erkek yanındaki kızla kırıtık kırıtık konuşuyor.Kıs bu ne böle ayol, gündüz şifti gündüz şifti felan.Bi an kendimi eski devlet dairesi veyya bankasında gibi hissettim hep yan masayla muhabbet eden çayıma yavaş yavaş şeker atıp karıştıran ve asla seninle göz temesı kurmayan tek kelimeyle konuşan memurlar vardı ya tam o modda, Kartımdaki puanı kullanabilirmiyim dedim- kaç puanınız vardı dedi.Ne bileyi kardeşim bak işte değilmi neyse bilmiyorum dedim bi zahmet baktı ve cevap--EEE burda 5 tl var! gel de bi döv bari :KK52:

Durup duruken çemkiren kadın ve erkeklere uyuz oluyorum.2 örnek verceğim 1- yer antalya zara mağazası, eşim elindeki fotoğraf makinesiyle bebek arabasında oturan ve yeni uyanmış oğlumun sirke satan sevimli suratını fotoğraflamış, arkasından çantaya bakan beni çekti ve hemen ekledi oğlum büyüyünce mağazalarda bize yaptığın işkemceleri göstereceğim.Bende güldün ve bende seni yapı market el aletler, hırdavatta çekip aynısını yapıcamdedim ce o ne :KK53: bi kadın viyaklayarak bakarmısınız fotoğraf çekmek yasak burda dedi.Pardon da niye dedim cevap yok, kıymetli totosunu gördük sadece arkadan tas gibi.Yahu dedim kıyafetleriniz tasarım mucizesi de yerel terziler ajan gönderip çalıyormu bu ne saçmalık internet sitenizde etiket fiyatları tüm renkleriyle herbiri mevcut zaten niye millet kendini yorsun mağazaya kadar.Cevap bile vermedi çemkiren uyuz.
2- Antalya yine mango mağazası, kasadaki feminen erkek yanındaki kızla kırıtık kırıtık konuşuyor.Kıs bu ne böle ayol, gündüz şifti gündüz şifti felan.Bi an kendimi eski devlet dairesi veyya bankasında gibi hissettim hep yan masayla muhabbet eden çayıma yavaş yavaş şeker atıp karıştıran ve asla seninle göz temesı kurmayan tek kelimeyle konuşan memurlar vardı ya tam o modda, Kartımdaki puanı kullanabilirmiyim dedim- kaç puanınız vardı dedi.Ne bileyi kardeşim bak işte değilmi neyse bilmiyorum dedim bi zahmet baktı ve cevap--EEE burda 5 tl var! gel de bi döv bari :KK52:

evet birde böyle dövecek sekilde konusan satis elemanlari vardir,
onlarida hic anlayamam.. ben kendim bir ise girsem herkese iyi davranmaya calisirim,
baskalari bu kadar rahatlikla nasil o isten cikarilmayacagini biliyor diye düsünürümde.. :KK20:,

X