Anket Tahammül Edemediğiniz Koku

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tahammül Edemediğiniz Koku

• Ankete Katılan
    224
millet balık hali kokusunu bilirmisiniz kafamçokkarıştı tek geçerim burdakileri yeminle...

hepsi cok kötü
ama tahammül edemedigim koku agiz kokusu
helede kalabalik ortamda ´birinin agiz kokusu geldigi zaman
tahammül edilmez oluyor

Aslında buradakilerin çoğuna tahammül edemiyorum ama şimdi ter kokusunu seçtim bi insanın buram buram ter kokmasından tiksinirim

Sigara kokusu, ter kokusu, ağız kokusu, ayak kokusu.... yani insana yakışmayan tüm kokulardan nefret ederim. Yazda geldi artık otobüse metroya binilmez kokulardan. Malesef insanlarımızın bir kısmı özelliklede erkekler kişisel bakımlarına dikkat etmiyorlar. İnsan duş almadan deodorant sürmeden, dişini fırçalamadan nasıl dışarı çıkabiliyor anlam veremiyorum :mymeka:

kesinlikle istifta kokusu .diğerlerinede tahammül edemem ama o ağır basıyor...:bbo:

ayak kokusu ve ağız kokusu arasında kaldım ama kesinlikle ağız kokusu daha dehşet verici bişey diye düşünüyorum:)

ter kokusu çok fena yaa :S bu yüzden başkasının kıyafetini giyemem, benimkileri de vermem kimseye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…