• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Tahammül Edemediğiniz Koku

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tahammül Edemediğiniz Koku

• Ankete Katılan
    224
hepsi canım birde tuvalet kokusu..
ben çok duyarlıyım kokulara malesef hayatım kolanyalı mendili ağzıma kapatmakla geçiyor

ter,ağız ve ayak kokusu

şu listedeki kokuların hepsi midemi bulandırır
pis insanlara tahammülüm asla yokkk
ayak kokusu ter kokusu ağız kokusu sigara kokusu olanlara yaklaşamam asla
yosun kokusundan da çok iğrenirim bide benzin kokusunu sevmemm

Yarama bastınız kızlar.Sırayla ter,ayak,istifra,ağız,yumurta,haşlanan et ve tavuk. valla fenalık geçicem şimdi.Duymak bile yetti. :bbo::bbo::bbo:

ter,ağız ve sigara kokusuna tahammül edemiyorum.

karnabahar haşlanırken ki koku..domates kokusu...
bide nohut fasülye mercimek vs..yedikten sonra helede kışın pencereler kapalı yorgun altındayız malum..var işkenceyi düşün..
o regl kokusu tam bi facia bide vücut o dönem hormon salgılıyor çok ter kokusuda bi fena oluyor sık sık temizleniyorum...
nasıl bi konu bu ya allahım bayılacam şimdi ...

Son düzenleme:
tıtız bırı olarak ter kokusu ayak kokusu havalandırılmamıs ev kokusu daha coktur aklıma gelnler bunlar..

ben burda sigara ve yorun kousu hariç hepsinede dayanamam :D:D:D istifar ayak kokusu ter kokusu çok kötü..

aslinda hepsi ve daha fazlasi,
ama en kötüsü ter kokusu :bbo:

ter kokusu özellikle işim geri insanlarla yakın temasta oulyorum poz verdiriken falan mesela kıza bakıyorsun yüzü gözü çok güzel yada erkek çok yakışıklı carizma ama leş gibi ter kokuyor çıldırıorum yaz günleri deodart sürümosun bari evden çıkmadan sabunla güzelce koltuk altına diyesim geliokaydirigubbakcemile2

Back