- 1 Ekim 2013
- 8.463
- 20.515
- 548
- Konu Sahibi kronikuykucu
-
kızlar şimdiye kadar yatak odası tekstili üzerine 1 cemil ipekçi gelin seti nevresim pike takımı 1 english home nevresim takımı 1 english home yatak örtüsü aldım. nevresim takımlarına devam etmek istiyorum tac yada karacanın modellerine baksam mı kalitesi nasıl sizce? pişman olmak istemiyorum kullanınca. sarev e de bakıyorum ama biraz daha pahalı o. bide 4 nevresim takımı yeter mi sizce? tek kişilik kac tane alsam acep
Sarev ve taç aldım özellikle Sarevin kalitesi henüz kullanmadıgım halde dokundugumda kendini hissettiriyor 2.sırada taçı öneririm bence 4 adet çift kişilik başlangıç olarak oldukça iyi geldi gözüme sonradan kullanışınıza göre degiştirir fazla fazla alırsınız derim
güle güle kullan canım
not alıyorum kızlar fikirlerinizi de sarev için kararsız kaldım.almayı düşünebleceğim markalarını yazıyorum da sarev alınabilir mi almamalımıyım? days in colours içinde fikrim yok
ben taç , karaca karışık kimini 180'e kimini 200 e aldım canım ama linens ten aldığım pamuksateni 120' ye almıştım
Ben de alanlara sorayım, ne kadara aldınız kızlar pamuk saten nevresimlerinizi? Ben sarevde beğendim de acaba pahalı mı diye düşünüyorum, 154 ve 164 tl ye buldum ama çok güzeller =)
Eki Görüntüle 890717
sarev trendyolda indirimde 109 dan 60a düşmüş nası sizce kızlar bu model? %100 pamuk ve çekmezlik garantisi yazıyor.
Canım genel olarak fiyatları öyle bende pamuk saten almıştım topigimde vardı görmüşsündür kullanmadm henüz ama degecek gibi duruyor fiyatı sarevin 217 TL Taçın 240 TL yazınca bayagı fazlaya almışımgörde rahatla fazla degil parası
Eki Görüntüle 890717
sarev trendyolda indirimde 109 dan 60a düşmüş nası sizce kızlar bu model? %100 pamuk ve çekmezlik garantisi yazıyor.
tesekkür ederim kızlar hepsini not alıyorum aklımadiğer arkadasların fikirlerini de bekliyorum. bu arada 4 mevsim set nası oluyo ? Days in Colours markası ıyı mı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?