taç yada karaca nevresim takımları için fikirleriniz,tecrübeleriniz nelerdir kızlar?

kronikuykucu

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
8.463
20.515
548
kızlar şimdiye kadar yatak odası tekstili üzerine 1 cemil ipekçi gelin seti nevresim pike takımı 1 english home nevresim takımı 1 english home yatak örtüsü aldım. nevresim takımlarına devam etmek istiyorum tac yada karacanın modellerine baksam mı kalitesi nasıl sizce? pişman olmak istemiyorum kullanınca. sarev e de bakıyorum ama biraz daha pahalı o. bide 4 nevresim takımı yeter mi sizce? tek kişilik kac tane alsam acep :51: days in colours a ne dersiniz :)

Son düzenleme:
kızlar şimdiye kadar yatak odası tekstili üzerine 1 cemil ipekçi gelin seti nevresim pike takımı 1 english home nevresim takımı 1 english home yatak örtüsü aldım. nevresim takımlarına devam etmek istiyorum tac yada karacanın modellerine baksam mı kalitesi nasıl sizce? pişman olmak istemiyorum kullanınca. sarev e de bakıyorum ama biraz daha pahalı o. bide 4 nevresim takımı yeter mi sizce? tek kişilik kac tane alsam acep :51:

Canım benim şuanda anne evinde kullandıgım nevresim taç linens'e ait yaklaşık 13-14 sene oldu ve hala hiç bir solma yıpranma dahi olmadı o yüzden tercihimi taç linensten 2 adet nevresimden kullandım. Karacadan da 4 mevsim set alıcaktım ama kumaşı o kadar dandikti ki özdilekte baktıgımla kıyaslayınca kesinlikle vazgeçtim karacadan ve 1 tanede özdilekten 4 mevsim aldım çeyizim için çook begenerek kumaşına filan bakmanı tavsiye ederim. Ben toplamda 3 nevresim almış oldum,2 de kayınvalidem vericekmiş o yüzden evlenene kadar 5 tane yeter diye düşünüyorum zaten malum çalışan insanlarız o yüzden çok da lazım olursa evlendikten sonra gene alırım diye düşünüyorum :) karar sana kalmış Allah yardımcın olsun ;)

Son düzenleme:
Taç kullanıyorum. Tavsiye ederim. 4 nevresim yetiyor. 1 tane seriliyken 2 tane yıkanmış oluyor zaten. English home nevresimleri de çok güzel ve kaliteli. Hayırlı olsun.

tesekkür ederim kızlar hepsini not alıyorum aklıma :16:diğer arkadasların fikirlerini de bekliyorum. bu arada 4 mevsim set nası oluyo ? Days in Colours markası ıyı mı kızlar?

Sarev ve taç aldım özellikle Sarevin kalitesi henüz kullanmadıgım halde dokundugumda kendini hissettiriyor 2.sırada taçı öneririm bence 4 adet çift kişilik başlangıç olarak oldukça iyi geldi gözüme sonradan kullanışınıza göre degiştirir fazla fazla alırsınız derim:16:

Sarev ve taç aldım özellikle Sarevin kalitesi henüz kullanmadıgım halde dokundugumda kendini hissettiriyor 2.sırada taçı öneririm bence 4 adet çift kişilik başlangıç olarak oldukça iyi geldi gözüme sonradan kullanışınıza göre degiştirir fazla fazla alırsınız derim:16:

güle güle kullan canım

not alıyorum kızlar fikirlerinizi de sarev için kararsız kaldım.almayı düşünebleceğim markalarını yazıyorum da sarev alınabilir mi almamalımıyım? days in colours içinde fikrim yok :50:

bend taç ve karaca aldım taç zaten yılların markası taçın kalitesi belli karacaysa bu piyasada yeni ben modelleri çok hoşuma gittiği için aldım , desen vs solma oluyormu hiç bilgim yok ama garantisi var sonuçta

Ben de alanlara sorayım, ne kadara aldınız kızlar pamuk saten nevresimlerinizi? Ben sarevde beğendim de acaba pahalı mı diye düşünüyorum, 154 ve 164 tl ye buldum ama çok güzeller =)

ben taç , karaca karışık kimini 180'e kimini 200 e aldım canım ama linens ten aldığım pamuksateni 120' ye almıştım

$8697883097313_1_org_zoom.jpg
sarev trendyolda indirimde 109 dan 60a düşmüş nası sizce kızlar bu model? %100 pamuk ve çekmezlik garantisi yazıyor.

Son düzenleme:
Ben de alanlara sorayım, ne kadara aldınız kızlar pamuk saten nevresimlerinizi? Ben sarevde beğendim de acaba pahalı mı diye düşünüyorum, 154 ve 164 tl ye buldum ama çok güzeller =)

Canım genel olarak fiyatları öyle bende pamuk saten almıştım topigimde vardı görmüşsündür kullanmadm henüz ama degecek gibi duruyor fiyatı sarevin 217 TL Taçın 240 TL yazınca bayagı fazlaya almışım :52:görde rahatla fazla degil parası:9:
Eki Görüntüle 890717
sarev trendyolda indirimde 109 dan 60a düşmüş nası sizce kızlar bu model? %100 pamuk ve çekmezlik garantisi yazıyor.

Güzel model canım fiyatıda gayet uygun begendiysen kaçırma derim iç açıcı rengi var:12:

Days in colours da çok güzel polar battaniyesini kullanıyorum. Örgü battaniyeleride çok güzel mesela. Ancak eskisi gibi piyasada ürünleri yok. O firma bi ara battı diye duymustum.

Eki Görüntüle 890717

bende 1-2 ay önce sarev'in kendi sitesinde 60 tl'ye indirimde görmüştüm nevresimleri alıp almamakta çok kararsız kalmştım akşam magazasına gidip baktım iyi ki almamışım dedim. 2.kalite malzemelerden yapılmış satış danışmanı öyle söylemişti.

Back