Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mutfak DekorasyonuTaç vita 18 parca celik ceyiz seti kullananlar
Güral cok bakmadim bakayim bi . Korkmaz perla var 1700 tl düdüklü yok caydanlik cezve tencereler var celik kulp . Kulp celik mi olsa plastikmi bilemedim. Bide falez iyimi acaba düdüklü ondan alsam
Güral cok bakmadim bakayim bi . Korkmaz perla var 1700 tl düdüklü yok caydanlik cezve tencereler var celik kulp . Kulp celik mi olsa plastikmi bilemedim. Bide falez iyimi acaba düdüklü ondan alsam
Yani bende celik kulp istiyorumda el yakar mu acaba diye tereddüt ettim biraz ama celik kulp alırım taç marka var bi tane onu uygun buldum ama nasıl hiç bilmiyorum
düdüklü kapağıyla ilgili dikkat etmenizi öneririm. eski setlerinde düdüklü kapakları sorunlu oluyordu genelde. bu set hakkında bişey diyemiyeceğim taçın ürünleri genel olarak güzel ama bence setde en güzeli korkmaz