- 1 Aralık 2017
- 17
- 2
- 6
- 37
- Konu Sahibi Adasu uzar
Peki yemek takımı olarak taç î önerir mısınızaslında onlarda köklü bir firma . eskiden taç düdüklüler meşhurdu benim yaşım tutuyor hatırlıyorum:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki yemek takımı olarak taç î önerir mısınızaslında onlarda köklü bir firma . eskiden taç düdüklüler meşhurdu benim yaşım tutuyor hatırlıyorum:))
Peki yemek takımı olarak taç î önerir mısınız
Taç in tabaklarini öner miyor musunuz anlayamadim sizce ne yapmalıyımbende granit tnecere almak icin biraz markalari arastirmistim gecen hafta. sikayetvar sayfalarinda tacla ilgili cok az sikayet var. bir cok urunde
tabaklarini inanin hic bilmiyorum ben tencere arastirmistim. oneri isterseniz de schaferin takiminda memnunum yemek takımındanTaç in tabaklarini öner miyor musunuz anlayamadim sizce ne yapmalıyım
Bulunduğum yerde bir tek korkmaz ve taç vartabaklarini inanin hic bilmiyorum ben tencere arastirmistim. oneri isterseniz de schaferin takiminda memnunum yemek takımından
Taç aldım :))))Taçın uzmanlık alanı tekstil olduğu için korkmaz ı tercih ederdim ben.
Hayırlısı olsun o halde :) güzel günlerde kullanın :)Taç aldım :))))
Çok teşekkürler insallahhhh :))Hayırlısı olsun o halde :) güzel günlerde kullanın :)
Hayirli olsun. Celikler korkmazsa cok pisman olacagini sanmiyorum ben, gulegule kullanTaç aldım :))))
Merhaba, emsan ve karaca ayni fabrikadir, ikinci takimi alirken aklinizda olsunBen Karaca kullanıyorum hiç ama hiç memnun değilim arkadaşlar rengi soldu cifle bile gitmiyor ben 4 aydir kullanıyorum bende emsan ve Korkmaz diyorum