Tabu XL, Twister, Çantalar, Ayakkabılar Bütün Ürünler 12.-13. sayfalarda TAKASLI

nbor

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
1.429
347
bütün ürünlerim bunlar şimdilik ekleyeceğim başka bir şeyim yok
Kalan ürünler 20. sayfada Diger sayfalarda yok
takas yapıyorum ama sadece bunlarla
takas için aradıklarım:
her boy PUZZLE
visko yastık
markalı çanta- cüzdan (mavi jeans, levis, puma, nike,tommy, benetton gibi)
şarjlı dik süpürge

dolabım ayakkabı ve kıyafet dolu bu yüzden giyim ve ayakkabı aramıyorum bunun dışında takas tekliflerine açığım.

Son düzenleme:
oriflame queen of the night hiç kullanılmadı 1kere fıslattım. hediye geldi kış geceleri için çok uygun şık hanımlara uygun bir parfüm . 25tl

calvin klein beauty . resimde göründüğü kadarı kullanıldı.forumdan takasla almıştım ama benim için fazla çiçek kokusu. o yüzden şekerli tarçınlı kokularla takas yapabilirim
60tl

twister ve tabu 2si de sadece 2 kere oynandı.tertemiz sıfır gibiler eksiksiz
twister 15tl

tabu 40tl

madaam coco havlu terlik
sıfır hiç kullanılmadı 37 numaraya uygun
5 tl

burada forumdan bir arkadaştan aldım oldukça büyük çok şık
orjinal değil
fermuarı bazen kendi kendine açılıyor onun dışında bir sıkıntısı yok
ürün alan bir arkadaşa hediye olarak yollayacağım

altındaki mavi tabak satılık değil
sadece üstündeki mavi derin geniş dekoratif kase satılık. yaklaşık 30 cm çapı var
hiçbir sorunu yok 5tl

elımde fakır darky garantısı devam etmekte az kullanılmıs supurgem vr 1600 w

şu an ayırtıldı ama alınmazsa şekerli orjinal başka parfümlerle takas düşünebilirim onun dışında ürünlerle takas düşünmüyorum

yani evet şekerli bir parfümüm var onun için takas demiştim. alınmazsa haber verin lütfen :)

Sifir xxl alt esofman 25 tl ye almistim giyilmis 44 46 sportif etek sayili giyilmis bol pacali pantolon (pacasi cok az kestirilmistr) sifir tutmali lif var ve ayakkabi gorunumlu cetik var

Urunlerle takas yapmayi dusunurseniz yarin size ptt kargo ile yollarim begenirseniz utuyu gonderin

uunuzu almak isterim urunlerime bakin isterseniz marka giyim.marka ayakkabi ilanim var birde cocuk bolumunde ayakkabi ve oyuncak ilanlarm.mevcut

orıflame gıordani edt parfüm istersen takas yapabiliriz canım katalog fiyatı 69.90 uyguna sayarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…