• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tablom ve aynam

Queen of the North

Kuzeyin Kızı
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
16.477
22.429
598
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/501708-radyolog-un-7-aylik-evi.html

ben tablo aldım evim için ama henüz takılmadı nereye taktırsam dıye cok dusundum karar veremedım yemek masası arkası yada sokak kapısından gırınce tam karsı duvara mı assam karar veremedım birde ikeadan ayna aldım 3 tane monte edıldıgınde yaprak seklınde duruyo sizce hangisini nereye monte ettırsem yardımcı olurmusunz bu arada tablo ve aynayı nasıl buldunz

$PE257257.webp $383143_10150451215420859_652935858_8526462_1588037920_n.webp

tablom ve aynam bu ayna cok net gözükmeye bilir 3 tane aldım link vereyim belkı ordan daha iyi bellı olur ayna modeli

ayna < ULSBERG | IKEA Türkiye

yardımcı olursanız cok cok sevinirim olumlu olumsuz her türlü eleştiriye acıgım

birde mutfak için önerilerinz ne olur masam cam sandalyelerım kırmızı krem halım kahve tonları hiç bir aksesuar kullanmadım henuz her turlu fıkıre acıgım

Son düzenleme:
bence de antrede ayna çok şık duruyo tabloda yemek masanın oraya yakışacaktır renk olarak da uyumlu canım...

evet bu tabloyu cok begenerek aldım taktıramazsam catlarım heralde cok tşk ederım yorumlar ıcın yanlız portmantoda antrede ondada ayna var 2 ayna olması nasıl durur acaba

ben kızlardan farklı düşünüyorum bu tablo çok iddialı soft bir tablo değil bilakis çarpıcı yemek odasına daha soft tabloların yakışacağını düşünüyorum bunu kapıdan girince görülecek bir yere asarsanız (ki astığınız yerde çok fazla dekoratif ürün olmamalı tek bşaına tablo orda bulunmalı) girer girmez herkesin ilgisini çekecekir. güzel bir görüntü de oluşturacağını düşünüyorum ayrıca. yemek odası dediğiniz yer salon sanırım, salonda ya da yaşam alanlarında diyelim daha soft daha dinlendirici parçalar kullanılsa daha hoş olur düşüncesindeyim. umarım içinize sinen bir şekilde kullanırsınız ikisini de hayırlı olsun :))

Ayna çok güzel yanlız cahilliğimi mazur gor 3 tane demişsin ayna ne şekilde takacaksın?bende antreye düşünüyorum ayna ama dediğin gibi ayakkabılıkta var ayna fazlasıda boğar gibi geliyor

ben kızlardan farklı düşünüyorum bu tablo çok iddialı soft bir tablo değil bilakis çarpıcı yemek odasına daha soft tabloların yakışacağını düşünüyorum bunu kapıdan girince görülecek bir yere asarsanız (ki astığınız yerde çok fazla dekoratif ürün olmamalı tek bşaına tablo orda bulunmalı) girer girmez herkesin ilgisini çekecekir. güzel bir görüntü de oluşturacağını düşünüyorum ayrıca. yemek odası dediğiniz yer salon sanırım, salonda ya da yaşam alanlarında diyelim daha soft daha dinlendirici parçalar kullanılsa daha hoş olur düşüncesindeyim. umarım içinize sinen bir şekilde kullanırsınız ikisini de hayırlı olsun :))

yok ayrı bı yemek odam yok yeme masası salonda ...henuz hiç biyere bişiy asmadık sadece aldık duruyo kenarda bir gun takılacak :D bende aslında girişe assakmı dedım ma yınede karar veremedım aynaları gırıse assam portmantodada ayna var fazla aynalı olacak gibi gelıyor bılmıyorum yınede

Ayna çok güzel yanlız cahilliğimi mazur gor 3 tane demişsin ayna ne şekilde takacaksın?bende antreye düşünüyorum ayna ama dediğin gibi ayakkabılıkta var ayna fazlasıda boğar gibi geliyor

canım bunu ıkeadan aldım orda duvara 3 tane takmıslar zaten görundugunden kucuk duruyo yaprak bi şekil yapmıslar cok begenmıstım anlatabıldıgım kadar anlatmaya calısıyım 2 ayna biraz üstte 3.su onların altında duruyo yanı puzzle gibi yerleştirilmiş benım ayna koyacagım yerde musaıt oldugu için 3 tane almıstım

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/501708-radyolog-un-7-aylik-evi.html

ben tablo aldım evim için ama henüz takılmadı nereye taktırsam dıye cok dusundum karar veremedım yemek masası arkası yada sokak kapısından gırınce tam karsı duvara mı assam karar veremedım birde ikeadan ayna aldım 3 tane monte edıldıgınde yaprak seklınde duruyo sizce hangisini nereye monte ettırsem yardımcı olurmusunz bu arada tablo ve aynayı nasıl buldunz

yemek masasinin ustune tabloyu as derim... aynayi bilmiyorum...belk antrede uzun ksmn yanna yada ayakkalignin karsisi tada yan duvarlarinda bos duvar varsa oraya.... tablo benm tarzm degil, zevkler tartisilmaz tabii... gule gule kullan.... cicek yada manzara seviyorum ben...

tablon çok hoş salonunla da uyumluysa eğer kesinlikle salona as derim ben..ayna da antrede daha iyi olur gibi sanki keşke resim olsaydı..

yemek masasinin ustune tabloyu as derim... aynayi bilmiyorum...belk antrede uzun ksmn yanna yada ayakkalignin karsisi tada yan duvarlarinda bos duvar varsa oraya.... tablo benm tarzm degil, zevkler tartisilmaz tabii... gule gule kullan.... cicek yada manzara seviyorum ben...

tşk ederim antrede bi duvarda portmanto var bi tarafta salon ve mutfak kapı gırıslerı var yanı antremde sadece 1 alan boş ayna koyma acısından musaıt olan çiçek yada manzara mutfak ıcın dusunuyorum cok hoş duruyor

evet gördüm şimdi canım aslında evine bakmıştım yaa:111::111::111:
bu tablo salonunun rengine uyar mı peki daha çok su yeşili tonlarında salon sanırım ayne da hoş olur ama aynayı ben pek anlayamadım şekil olarak sen beğendinse güzeldir mutlaka ayna da hoş olur ama renk katsın dersen evet tablo çok güzel olur oraya..

evet gördüm şimdi canım aslında evine bakmıştım yaa:111::111::111:
bu tablo salonunun rengine uyar mı peki daha çok su yeşili tonlarında salon sanırım ayne da hoş olur ama aynayı ben pek anlayamadım şekil olarak sen beğendinse güzeldir mutlaka ayna da hoş olur ama renk katsın dersen evet tablo çok güzel olur oraya..

salona ve mobılyaya uyuyo aslında aslında su yesılınden bıraz daha koyuca renkler ama tam cekemedıgım ıcın bellı olamadı aynaya gelınce bende duzgun anlatamadım zaten nasıp olurda takarsam montelı halını paylaşırım

salona ve mobılyaya uyuyo aslında aslında su yesılınden bıraz daha koyuca renkler ama tam cekemedıgım ıcın bellı olamadı aynaya gelınce bende duzgun anlatamadım zaten nasıp olurda takarsam montelı halını paylaşırım

o zaman kesinlikle tablo ki ben pek kolay kolay beğenemiyorum tablo yani öyle manzara falan bana göre değil ya seninki gibi farklı hoş bi tablo ya da çok romantik çiçekli falan tabloları güzel bulurum o da hepsi değil..ama bu tabloya bayıldım bence salon en iyisi...

Bence aynayı antreye asmalısın. Daha şık durur. Ben öyle yaptım. Tablo çok şık. Keşke salonda daha boş bir duvara assan. Yemek konsolunun aynası falan kapatır mı acaba? Gözü yorar mı?

Benim mutfak masam da cam, sandalyeler kırmızı. Halım da dalgalı şekilde gri, siyah, kırmızı, beyaz. Ben masamın üzerine silikon kestirdim, örtü sermiyorum. Çünkü masa camım siyah desenli. Ama masanın ortasına canlı gibi duran yapay bir çiçek aldım mutfak dekoruma uygun. Çok zarif görünüyor. Son zamanlarda tavuklu- horozlu kavanozlar, biblolar var. Onlardan konabilir masa üstüne. Hoş bir dekor olur.

Bence aynayı antreye asmalısın. Daha şık durur. Ben öyle yaptım. Tablo çok şık. Keşke salonda daha boş bir duvara assan. Yemek konsolunun aynası falan kapatır mı acaba? Gözü yorar mı?

Benim mutfak masam da cam, sandalyeler kırmızı. Halım da dalgalı şekilde gri, siyah, kırmızı, beyaz. Ben masamın üzerine silikon kestirdim, örtü sermiyorum. Çünkü masa camım siyah desenli. Ama masanın ortasına canlı gibi duran yapay bir çiçek aldım mutfak dekoruma uygun. Çok zarif görünüyor. Son zamanlarda tavuklu- horozlu kavanozlar, biblolar var. Onlardan konabilir masa üstüne. Hoş bir dekor olur.

canım konsol yok bende tv unıtem var sadece yemek masasının sagı solu boş bende masa ustune sılıkon kestırdım altında bol bı yer var orayada bişiyler koydum da duvara asabılecegım şeyler,kastetmıstım aslında tşk ederim yorumun için :d

aldığınız tablo hoş bir tabloymuş
yanlız enine tablolar kısa antre duvarında hoş durmuyor

benim antrem L şeklinde kısa tarafa boyuna tablo astım üzerinede aydınlatma taktım hoş oldu
uzun duvar kısmınada ist-kbalden kocaman bir ayna alıp taktım

misafir odanızda değerlendirebilirsiniz
yatak başında nasıl durur bir deneyin derim
ben yatak başı için kare tablo aldım ve pişman oldum
ama o tablonunda enine olanı yoktu

yazıları ve resimleri şimdi gördüm:D
antrenizde başka bir ayna daha boğar bence
tabloyu misafir odanızda değerlendirin kesinlikle
resimde sanki ebeveyn banyonuzun olduğunu gördüm
eğer lavabonun üzerinde ayna yoksa oraya asabilirsiniz

Back
X