tablo mu saat mi yoksa....??

Eki Görüntüle 322946
Eki Görüntüle 322947
Eki Görüntüle 322948
Eki Görüntüle 322949
şimdia rkadaşlar salonumun bütünü bü şekilde ben yanında ikili gümüşlük olan koltuğumun üzerine bi hareket katması için sizce tablo, şu aynalı falan saatler oluyo ondan mı alsam ya da ne önerirsiniz oda bana zamnla çok renksiz gelmeye başladı aksesuarlar falan eksik biliyorum ama çok da kararsız bi tipim bana yardımcı olun lütfen her türlü öneriye ve eleştiriye açığım...:57::57:
bi de tv olan duvara duvar kağıdı nası olur olursa nasıl bişey olsa offff...

Bende deminden beri sizn evinizin fotoğraflarına arıyordum yemek odası takımına bakmak için :) çok hoşuma gitmişti de

benevinizin aksesuar eksiği olduğunu düşünmüyorum eviniz yeterince gösterişli zaten perdeler olsun halı olsun. Ayrıca takdir edersiniz ki kalabalık duvarlar evi boğuk ve bunaltıcı gösterir. Şahsen ben bir odaya girdiğimdr duvarları daha sade görmek isterim :) ama o dediğiniz yere güzl bir aynalı saat olabilir :)

Tv ünitesının olduğu duvara duvar kağıdı bence yakışmaz dıye düşünüyorum çnkü önnde masa konsol fln vr. Eğer tv ünitesi tek bir şekilde duvara ortalı vaziyette konulmuş olsaydı ozmn olrdu duvar kağıdı ama yaptırırsanzda illa sakın kahverengı yaptırmayın dha açık bir renk yaptırın mobilyanız ztn ortakoyulukta olduğu için kendini göstermez :)

Birde dikkatimi konsolla masanın dip dibe oluşu çekti. Konsolu kullanırken zorluk yaşamıyor musnuz? masayı itme çekme falan mutlaka oluyordur :) Keşke tv ünitesı almayıp onn yerıne konsolu koysaydınz tv yi onn üzerine monte ettirseydınz, o zmn yemek masası çk rahat dururdu orda :) Açık sözlü olmak gerekirse ferah mekanlar dha rahat gelyıor bana her zaman ve bu yemek odası takımını tam takım taklavat alınmasına karşıyımm ortalığı sıkıştırması açısından :) Ya da o vitrini camlı bölmesi neredeyse tamamen boş olmasaydı da olurmuş sanki :) :) Ayrıca o camlı vitrini sırf süs eşyası koymak için alanlar vr onlara hiç akıl sır erdıremıyorum açıkcası içine hadı su takımını porselen takımını falan koyarsın ihtiyaç görür anladım da süs koymak için vitrin alınması ilginçç :)

Bende deminden beri sizn evinizin fotoğraflarına arıyordum yemek odası takımına bakmak için :) çok hoşuma gitmişti de

benevinizin aksesuar eksiği olduğunu düşünmüyorum eviniz yeterince gösterişli zaten perdeler olsun halı olsun. Ayrıca takdir edersiniz ki kalabalık duvarlar evi boğuk ve bunaltıcı gösterir. Şahsen ben bir odaya girdiğimdr duvarları daha sade görmek isterim :) ama o dediğiniz yere güzl bir aynalı saat olabilir :)

Tv ünitesının olduğu duvara duvar kağıdı bence yakışmaz dıye düşünüyorum çnkü önnde masa konsol fln vr. Eğer tv ünitesi tek bir şekilde duvara ortalı vaziyette konulmuş olsaydı ozmn olrdu duvar kağıdı ama yaptırırsanzda illa sakın kahverengı yaptırmayın dha açık bir renk yaptırın mobilyanız ztn ortakoyulukta olduğu için kendini göstermez :)

Birde dikkatimi konsolla masanın dip dibe oluşu çekti. Konsolu kullanırken zorluk yaşamıyor musnuz? masayı itme çekme falan mutlaka oluyordur :) Keşke tv ünitesı almayıp onn yerıne konsolu koysaydınz tv yi onn üzerine monte ettirseydınz, o zmn yemek masası çk rahat dururdu orda :) Açık sözlü olmak gerekirse ferah mekanlar dha rahat gelyıor bana her zaman ve bu yemek odası takımını tam takım taklavat alınmasına karşıyımm ortalığı sıkıştırması açısından :) Ya da o vitrini camlı bölmesi neredeyse tamamen boş olmasaydı da olurmuş sanki :) :) Ayrıca o camlı vitrini sırf süs eşyası koymak için alanlar vr onlara hiç akıl sır erdıremıyorum açıkcası içine hadı su takımını porselen takımını falan koyarsın ihtiyaç görür anladım da süs koymak için vitrin alınması ilginçç :)

ben takımı bellonadan almıştım ben de anlamadım o zaman ne akla hizmet takım taklavak hepsini almışım şimdiki aklım olsa o tekli vitrini almazdım çünkü büyük 2li olanın tek tarafı kapalı olduğundan kullanışlı ama o tekli ne alaka:)işte yaa insan bugün yaptığını yarın beğenmiyo bazen..
işte o ikilinin tamamen boş olması da benim alıp pişman olmak istemememden oluyo bakıyorum bişey beğeniyorum amaaan yok neyse belki daha başka bişey alırım diyorum kalıyo:):(
duvar kağıdı alırsam zaten krem rengi üzerine yaldızlı açık renk bişey düşünüyorum..ama o da diğerleri gibi hala düşünme aşamasında işte :)
burdan gelecek her fikir benim için çok önemli..güzel fikirlerin için çoook teşekkür ederim canım..

Yemek masası yanlış yerde duruyor.

BU önemli; Tv. ünitesinin buldunduğu duvar kağıdı yapacaksanız tek renk ve koyu olmalıdır..Parlak olmamalıdır. Aksinde bir süre sonra gözünüzü yoracaktır.

Koltuk üzerindeki duvara büyük bir tablo güzel olacaktır..

bence evin çok ferah eşyların da çok şık
aksesuar eksikliğin olduğunu düşünmüyorum ben de
eşyaların yerini değiştirdikten sonraki halini daha çok beğendim ben
ama tekliler olmamış tekliler kesinlikle camın önünde daha iyi duruyordu
ordaki koltuğun da arkasını masaya verince sığmamış mıydı?

duvar kağıdı olarak düşüncen güzel bence salonun günlük güneşlik
açık renk al kesinlikle karartma derim

sticker kesinlikle önermem benim var kaldırma istedim duvarı da kaldırdı :(
tablo olarak şu tarzda olabilir
$product_l290.webp
$product_l921.webp
mesela tabloda hangi renkte ağırlık varsa o renkte orta sehpana obje koyabilirsin mumluk gibi
spor istiyorsan turkuaz bence de güzel ama ben senin yerinde olsam altın sarısı objeler kullanırdım daha çok uyar gibi geldi

Allah mutlu etsin kolay gelsin..

$Tchibo-Mumluk.webp

Back
X