tablo mu saat mi yoksa....??

rkyogn

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
1.377
11
318
Diğer
$002.webp
$004.webp
$006.webp
$007.webp
şimdia rkadaşlar salonumun bütünü bü şekilde ben yanında ikili gümüşlük olan koltuğumun üzerine bi hareket katması için sizce tablo, şu aynalı falan saatler oluyo ondan mı alsam ya da ne önerirsiniz oda bana zamnla çok renksiz gelmeye başladı aksesuarlar falan eksik biliyorum ama çok da kararsız bi tipim bana yardımcı olun lütfen her türlü öneriye ve eleştiriye açığım...:57::57:
bi de tv olan duvara duvar kağıdı nası olur olursa nasıl bişey olsa offff...

Son düzenleme:
bence çok hoş huzurlu bir salon evim güzel evimde de görmüştüm evinizi evet biraz aksesuar eksigi var bence de turuncu renkte aksesuarlar olabilir renk katması için tablo klasık kalır gıbı geldı bana ama duvar kağıdı fikri güzel...

Duvarlardan ziyade eşyalar çok iç içe geldiği için rahatsızlık verdi bana sanki mobilyaların yerini değiştirseniz nasıl olurki acaba :26::26::26:

Tv yi ikili koltuğun olduğu duvara alabilirsiniz büfeyi(camlı tek duran) tv ünitesinin yanına ekleyip bir bütün gibi gösterebilrsiniz..Şu an tv olan duvara konsolu koyup önüne masayı masanın tv ye bakan kısmına da ikili koltuğu yerleştirebilirsiniz..Tabi mobilyaların boyutlarını tam bilmediğim için göz kararı yorum yapıyorum...Halıyı (kapı önünde duranı) kaldırabilrsiniz...Birde fiskosun olduğu yere zigon sehbalar daha hoş durur bana kalırsa... Birde kahve tonları insanlara zamanla bıkkınlık veriyor ağır bir renk...Dekorasyon objelerini krem tonlarında seçerseniz daha iyi olur...

Son düzenleme:
Tv yi ikili koltuğun olduğu duvara alabilirsiniz büfeyi(camlı tek duran) tv ünitesinin yanına ekleyip bir bütün gibi gösterebilrsiniz..Şu an tv olan duvara konsolu koyup önüne masayı masanın tv ye bakan kısmına da ikili koltuğu yerleştirebilirsiniz..Tabi mobilyaların boyutlarını tam bilmediğim için göz kararı yorum yapıyorum...Halıyı (kapı önünde duranı) kaldırabilrsiniz...Birde fiskosun olduğu yere zigon sehbalar daha hoş durur bana kalırsa... Birde kahve tonları insanlara zamanla bıkkınlık veriyor ağır bir renk...Dekorasyon objelerini krem tonlarında seçerseniz daha iyi olur...

canım aslında tam da anlattığın gibi yaptım hatta tv ünitesini koyacağım duvarda anten girişi olmamasına rağmen koydum ama odanın boyutları uzunu 6.10 eni de 4.30 o yüzden pek bi daralttı kapının önünü geri bu şekle döndürdüm mecburen :( ...objeler konusunda haklısın aslında krem zaten çok sevdiğim bir renk ama bu günkü aklım olsa yemek takımı yerine sadece tv ünitesi alırdım...

ben de bakınca gördüğüm kadarıyla, masayı yan çevirip büfeyi yanına koymak yani tv ünitesinin olduğu duvarı komple bütünlemek, tv ünitesini de ikili kanepenin duvarına almak, ikili kanepeyi de salon kısmıyla bütünlemek için o kısımdaki halının tam bitimine koymak olabilir.. biraz anlaşılmaz oldu sanırım :)) yani ikili kanepe arkası odaya giriş kapısına dönük olacak, tv yi de herkes çerçeve gibi etraflanınca koltuklar herkes rahatça seyredebilecek. bir nevi salonunu yemek kısmı ve oturma kısmı gibi ayırmış olacaksın.. bence bir dene derim:))
şu anki haliyle de masanın üzerindeki duvarda boş kalan kısma ve ikili kanepe üzerindeki duvara tablo gerekir gibi..

ben de bakınca gördüğüm kadarıyla, masayı yan çevirip büfeyi yanına koymak yani tv ünitesinin olduğu duvarı komple bütünlemek, tv ünitesini de ikili kanepenin duvarına almak, ikili kanepeyi de salon kısmıyla bütünlemek için o kısımdaki halının tam bitimine koymak olabilir.. biraz anlaşılmaz oldu sanırım :)) yani ikili kanepe arkası odaya giriş kapısına dönük olacak, tv yi de herkes çerçeve gibi etraflanınca koltuklar herkes rahatça seyredebilecek. bir nevi salonunu yemek kısmı ve oturma kısmı gibi ayırmış olacaksın.. bence bir dene derim:))
şu anki haliyle de masanın üzerindeki duvarda boş kalan kısma ve ikili kanepe üzerindeki duvara tablo gerekir gibi..

:46::46::46::46:Tam bende aynını yazacaktım.Bencede böyle daha hoş olacaktır.

:46::46::46::46:Tam bende aynını yazacaktım.Bencede böyle daha hoş olacaktır.
bu tavsiyeleri deniycem çok teşekkür ederim hatta resimliydem de gerçi tek başıma yapamam tv ünütesi çok ağır ama eşimi razı edebildiğim ilk seferde bu fikri denerim teşekkürler kıslar:34::29:

canım aslında tam da anlattığın gibi yaptım hatta tv ünitesini koyacağım duvarda anten girişi olmamasına rağmen koydum ama odanın boyutları uzunu 6.10 eni de 4.30 o yüzden pek bi daralttı kapının önünü geri bu şekle döndürdüm mecburen :( ...objeler konusunda haklısın aslında krem zaten çok sevdiğim bir renk ama bu günkü aklım olsa yemek takımı yerine sadece tv ünitesi alırdım...

İkili koltuğunu şu an tekli koltukların olduğu yere cam kenarına alsan tekli koltukları da ikili koltuğu almanı söylediğim yere koysan nasıl olur peki :44::44: Bence mobilyaların filan çok şık ama göze batan birşeyler var sanki bu şekilde.Bir iki arkadaş ta benim gibi düşünmüş tabi en iyi sen bilirsin yine...

İkili koltuğunu şu an tekli koltukların olduğu yere cam kenarına alsan tekli koltukları da ikili koltuğu almanı söylediğim yere koysan nasıl olur peki :44::44: Bence mobilyaların filan çok şık ama göze batan birşeyler var sanki bu şekilde.Bir iki arkadaş ta benim gibi düşünmüş tabi en iyi sen bilirsin yine...

canım yaa ben bu gün ite kaka denedim dediğinz şekilleri ama salonum keşke 1 metre daha uzun olsaymış olurmuş ama sığmadı malesef dediğin gibi teklileri de denedim yok olmuyo bide benim ikili koltuğum yok 2 tane tekli 2 tane de 3 lü olunca bayaa bi büyük anlıycan...fiskosu da sevmiyorum örtüsü falan çok klasik başka da nasıl bir örtü koysam bilemedim tamamen kaldırıp yerine zigon alıyım bari evdeki zigonlarım eskitme uymaz buraya...tekrar eski haline getirdim evi mecbur şimdi...

Ay kıyamam ya yorduk seni de :50::50::50: o zaman büfeyi çiçeğin olduğu köşeye çapraz koyabilirsin şu an büfenin olduğu duvarda sadece koltuk olsun ve koltuğun üzerine stikerlar var duvara yapışan onlardan yapıştırabilirsin...Fiskosu da kaldırıp yerine zigon koyabilirsin..Dekor objelerini de düzenldin mi daha ne olsun...

$Fotoğraf0059.webp
$Fotoğraf0060.webp
$Fotoğraf0061.webp
$Fotoğraf0063.webp
$Fotoğraf0064.webp
$Fotoğraf0065.webp
$Fotoğraf0066.webp

işte bu şekilde oldu yerleri değişince kızlar..tekli koltkta oturanlar tv izleyemezmiş beğenmedi eşim :52::52::52::52::52::52::52:

canım bayaa yorulmuşsun bir de tekrar foto:46: şu an yapacağın tek şey ikili kanepeyi masanın önüne koymak olmalı bence. yani arada geçecek kadar boşluk bırakacaksın tabii.. o salon kısmının uzun halısının bitişine doğru yani. kanepenin arkası kapıya dönük olacak. tarif ettiğim şekil buydu işte. Üniteyi bile o duvara almışsın.. yemek ve oturma kısmı ayrılmış olacak. bence güsel olmuş.
bu arada ben de evde dekorasyon değişikliklerine giriştim:)) sana diyorum da evirdim çevirdim bende salonumu:))) kolay gelsin canım.

işte bu şekilde oldu yerleri değişince kızlar..tekli koltkta oturanlar tv izleyemezmiş beğenmedi eşim :52::52::52::52::52::52::52:

diğer konunuza cevap veremeden burda benimle aynı fikri paylaşanlar olduğunu gördüm :)

canım bayaa yorulmuşsun bir de tekrar foto:46: şu an yapacağın tek şey ikili kanepeyi masanın önüne koymak olmalı bence. yani arada geçecek kadar boşluk bırakacaksın tabii.. o salon kısmının uzun halısının bitişine doğru yani. kanepenin arkası kapıya dönük olacak. tarif ettiğim şekil buydu işte. Üniteyi bile o duvara almışsın.. yemek ve oturma kısmı ayrılmış olacak. bence güsel olmuş.
bu arada ben de evde dekorasyon değişikliklerine giriştim:)) sana diyorum da evirdim çevirdim bende salonumu:))) kolay gelsin canım.

aynen bu yoruma katılıyorum
tekli koltukları masaya sırtını verecek şekilde koyarsanız hem daha kullanışlı olucak hem de tek odada 2ayrı oda varmış gibi olucak
aslında bence aynalı büfeyi (büfe deniyor sanırım buna da :)) eski yerine getirirseniz masayı duvara biraz daha yaklaştırıp alanı genişletebilirsiniz
bu durumda vitrini de tv nin yanına koyabilirsiniz sığar mı emin değilim orada kalıcak boşluktan ama sığma ihtimali yüksek gibi görünüyor (kişisel fikrim olarak vitrin sanırım en gereksiz gördüğüm mobilyalardan birtanesi :))
sığmazsa da zaten sadece tekli koltuklarınızı dediğimiz şekilde yerleştirdiğinizde oldukça kullanışlı bir hale getirmiş olucaksınız diye düşünüyorum.. :)

Bence gayet hoş duruyor ferah görünmüş oda...Eşini ikna etmek için şu şekilde düzenleyebilirsin belki konsolu eski yerine getirip masayı duvara yakınlaştırıp tekli koltukları yan yana masanın yanına koyabilirsin...Diğer büfeleri de ya tv nin yanına koyup tv ünitesi gibi yapabilirsin ya da birini tv nin yanına diğerini çiçeğin olduğu yere koyabilirsin...

kızlar bu odada yer değişiminin dışında ne gibi değişiklikler yapabilirim fikir verin bana ...

canım hani sosyete pazarlarında hazır satılan kırlentler varya onların altın rengi pul payet işlemelileri oluyo onlarda dört tane alıp mevcut kırlentleri kaldırabilirsin köşedeki canlı çiçeği eğer küsmezse tabii:1:kaldırıp ayaklı yer vazolarından alıp turunculu altın sarısı renginde yapay orkideler var böyle uzun saplı onlardan koyabilirsin fiskosa da altın sarısı şıkır şıkr bi örtü..orta sehpaya kısa boylu silindir şeklinde turuncu mumlar ...hatta işi büyütüp kanatları değiştirebilisin.duvara kocaman bir tablo yatay ya da dikey olabilir .ee daha ne olsun .köşeye uzun vazo yerine ayaklı lambader koyabilirsin böyle büyükçe..ondan sonra fiskosun üzerine küçük bir abajur olabilir.biraz karıştı ama bunlar benim evim olursa gerçekleştireceğim hayallerim inşallah.ayrıca bişey sorcam senin koltukların oturma yeri sabitmi minderlimi .minderliyse kayıyomu oturunca.haa istersen sırt minderlarinin kılıflarını da değiştirebilirsin tabii bir fikir.başka bişey gelmiyo aklıma ama evin şekli çok ama çok hoş olmuş.

canım hani sosyete pazarlarında hazır satılan kırlentler varya onların altın rengi pul payet işlemelileri oluyo onlarda dört tane alıp mevcut kırlentleri kaldırabilirsin köşedeki canlı çiçeği eğer küsmezse tabii:1:kaldırıp ayaklı yer vazolarından alıp turunculu altın sarısı renginde yapay orkideler var böyle uzun saplı onlardan koyabilirsin fiskosa da altın sarısı şıkır şıkr bi örtü..orta sehpaya kısa boylu silindir şeklinde turuncu mumlar ...hatta işi büyütüp kanatları değiştirebilisin.duvara kocaman bir tablo yatay ya da dikey olabilir .ee daha ne olsun .köşeye uzun vazo yerine ayaklı lambader koyabilirsin böyle büyükçe..ondan sonra fiskosun üzerine küçük bir abajur olabilir.biraz karıştı ama bunlar benim evim olursa gerçekleştireceğim hayallerim inşallah.ayrıca bişey sorcam senin koltukların oturma yeri sabitmi minderlimi .minderliyse kayıyomu oturunca.haa istersen sırt minderlarinin kılıflarını da değiştirebilirsin tabii bir fikir.başka bişey gelmiyo aklıma ama evin şekli çok ama çok hoş olmuş.
süper fikirler valla sağol canısı..
yaa aslında o canlı çiçekler annemindi çok seviyo ama bi türlü güzel büyümüyordu yani cılız yapraksız bişeydi..hacca giderlerken bana emanet bıraktı gitti geldiğinde tanıyamadı o da çiçeklerini bu hale gelmişlerdi:1::1:şimdi vereyim al götür diyorum yine eski haline döner diye korkuyo götürmüyo benim olsalar harcı kolay aslında veririm birine gider de işte elim mahkum:17::17:
benim yaşadığım şehirde yok kız öyle sosyete pazarı falan işte o yüzden ankaradan alayım demiştim o da olmadı...altın sarısı diyosun aslında ben de altın çok seviyorum yakışır da hatta ama bi ara da turkuazlı kahveli aksesuar düşünmüştüm uyarmı sence?
şiskosa gelince aslında hiç sevmiyorum ama acayip kullanışlı oluyo berjerlere oturanların ikramlarını oraya koymak rahat oluyo diye atamadım bi türlü mesela nasıl örtüler olsa sence resim fikir hepsine açığım olmadı kaldırırım tamamen..

Back
X