Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. ..ipad aldım ben gayet memnunum tavsiye ederim apple ipad. .Arkadaşlar kendime tablet Almak istiyorum ders videoları indirip izleyeceğim en çok ders çalışmak için istiyorum kullananlar yardımcı olabilirler mi? Şimdiden teşekkürler
Şarjı dayanıklı mı? Birde usb girişi var mı?Merhaba. ..ipad aldım ben gayet memnunum tavsiye ederim apple ipad. .
Samsung video izleme de sıkıntı çıkArır mı acaba?bende apple da var samsung da var. şarj olarak en avantajlısı samsung olur bence.
samsung tab a var bende. hatta şu dönem eşim okula götürüyor, içine sorular yükledi öğrencilere oradan okuyor soruları. 12 saat derse gitti bugün misal, geldiğinde şarjı 81di hala.
özelliğine göre değişir ama samsung'un en düşük modelinde rahatlıkla basit şeyleri kullanırsınız. video izlemek vs zorlamaz sizi.Samsung video izleme de sıkıntı çıkArır mı acaba?
2000 lere falan çıkmak istemiyorum makul bişey istiyorumözelliğine göre değişir ama samsung'un en düşük modelinde rahatlıkla basit şeyleri kullanırsınız. video izlemek vs zorlamaz sizi.
bütçeniz nedir mesela?
Oooo aldım ben 799 tl. Word exel video internet oyun görüntü kalitesi ve sarj acısından çok rahat her işimizi görüyor iki kişi 1 tablete çok rahat iş yapabiliyoruz2000 lere falan çıkmak istemiyorum makul bişey istiyorum
Tabletin tAm ADINI verebilir misiniz?Oooo aldım ben 799 tl. Word exel video internet oyun görüntü kalitesi ve sarj acısından çok rahat her işimizi görüyor iki kişi 1 tablete çok rahat iş yapabiliyoruz
Teşekkür ederim canımhttps://m.n11.com/samsung-tab-a-101...VirDtCh1FCQIUEAQYEiABEgJJ2fD_BwE&gclsrc=aw.ds
Bütçeni bilmiyorum ama buda güzelmiş rami 3 gb buda daha rahat çalışan bir tablet demek
Samungun hangi modelini kullanıyosunzbende apple da var samsung da var. şarj olarak en avantajlısı samsung olur bence.
samsung tab a var bende. hatta şu dönem eşim okula götürüyor, içine sorular yükledi öğrencilere oradan okuyor soruları. 12 saat derse gitti bugün misal, geldiğinde şarjı 81di hala.
Samsung Tab A kullanıyorum canım.Samungun hangi modelini kullanıyosunz