Dikiş nakış öğrenmek istiyorum

Crazy-cat-lady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
205
322
103
34
Merhaba, bu yaşlarımda 2 merakım doğdu biri dikiş yapabilmek diğeri de sebze yeşillik yetiştirebilmek. Sanırım bir şeyler üretebilme mutluluğunu yaşayabilmek istiyorum. Dikiş öğrenmek için nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz? Youtube üzerinde vs izleyerek öğrenebileceğim iyi kanallar ya da başka bir kaynak var mı, online öğrenmek mümkün mü yoksa halk eğitim kurslarına vb yazılmadan olmaz mı? Şimdiden teşekkür ederim 🌼

Dikiş için konuşuyorum. Bence online öğrenmek mümkün. Bir makine alın ve başına oturun. Pratik kalıp çıkarma videoları var. Ücretsiz kalıp bulabileceğiniz birçok yer var. Gerisi de yaptıkça el yatkınlığı ile olacak. Ben tesettürlüyüm mesela. Kendime üstler yaptım 3 5 uzun zamandır da açmadım makineyi. Hepsi yarasa kol kalıpsız direkt oturdum ve diktim. 😶‍🌫️ Ama istediğim kumaştan ve el emeği. Hatalarım oldu tabi en düz dikişte ama ilk parçalardan sonra o da azaldı.

Dikiş'i bilmeyi ben de isterdim, çok güzel şeyler dikilebilir ama maalesef hiç denemedim, şimdi de üşeniyorum. Galk eğitim kursları kapandı galiba, artık yok ((

Bu sene domates yetiştireceğim balkonda bakalım ))

Back
X