• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tablet değiştirilmez mi

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
Eşim bana doğumgünümde s..ung tablet almış teknosadan ama siyah fiyatıda binin üstünde baktıkça içim sıkılıyor beyaz tablet alıcaktım zaten beyaz olmamasına çok üzüldüm üstelik teknosa değişim iade yok demiş değiştirselerde bu şubede beyazı yokmuş kullanmasam ev bilg çöplüğüne döndü satılmazda ne yapabilirim

Aynen, sırf rengi sorunsa bir kılıfa bakar, pembe, fuşya, yesil yapın istiyorsanız.
Benimkinin kılıfı siyah, kendi ne renkti hatırlamam bile vakit aldıı :KK48:

Teknosa iadeleri yapmıyor, bir ton sorun çıkarıyor. Beyaz kılıf alın tabletinize. En olmadı ikinci el online sitelerde satışa çıkarın. Çok önemli değil rengi sonuçta istiyormuşsunuz.

Aynen, sırf rengi sorunsa bir kılıfa bakar, pembe, fuşya, yesil yapın istiyorsanız.
Benimkinin kılıfı siyah, kendi ne renkti hatırlamam bile vakit aldıı :KK48:

Kılıflar arka tarafını kapatıyor ama ön tarafının rengi yine ortada kalmıyor mu

Herhangi bir arıza vs yoksa siz aldığınızda yani sapasağlam çalışıyorsa değişim yapmıyorlar. Renk yüzünden tableti değiştirmek isteyeni de ilk kez görüyorum. 1000'in üzerindeyse demek ki gerçekten iyi bir ürün. Kullanın gitsin bu kadar önemsiz şeylere takılmayın. Siyah daha şık duruyor bence tabletlerde.

Çook kafanıza taktıysanız teknik servise götürün orijinal dış kasayı beyazıyla değişsinler Biraz fiyat tutar ama isterseniz tabi

Bizim orada bisey derlerdi ama banlanirim:) biraz sukretmek lazim, bi'kilifa bakar olay. Ayrica siyah şık durur.

Tam siyah değil

Eklentiler

• 20150831_121149.webp
    20150831_121149.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 108
  • 20150831_121217.webp
    20150831_121217.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 86
şaka yapıyorsunuz değil mi?

adama surat astınız mı?

ben beyaz istiyordum ama sen siyah ya da her ne renk ise ondan aldın diye...

gerçekten erkek olmaz çoooook zor

bir de adamlara burada odun diyoruz; ne yapsınlar alıp memnuniyetsiz hatunlar ile karşılaşmak yerine almıyorlar

yani tabletin rengine bu kadar takabiliyorsanız ya hayatınız müthiş iyi geçiyor derdiniz yok; ya da çoooooook büyük dertleriniz var; onları kamufle etmek için böyle basit şeyler için kendinize takıntı yapıyorsunuz

maazallah çocuğunuz olsa ben kız istiyordum ama bu erkek geri alın ya da tem tersi ben erkek istiyordum bu kız geri alın mı diyeceksiniz yahut beyaz tenli, esmer vs vs versiyonlar artabilir.

şaka yapıyorsunuz değil mi?

adama surat astınız mı?

ben beyaz istiyordum ama sen siyah ya da her ne renk ise ondan aldın diye...

gerçekten erkek olmaz çoooook zor

bir de adamlara burada odun diyoruz; ne yapsınlar alıp memnuniyetsiz hatunlar ile karşılaşmak yerine almıyorlar

yani tabletin rengine bu kadar takabiliyorsanız ya hayatınız müthiş iyi geçiyor derdiniz yok; ya da çoooooook büyük dertleriniz var; onları kamufle etmek için böyle basit şeyler için kendinize takıntı yapıyorsunuz

maazallah çocuğunuz olsa ben kız istiyordum ama bu erkek geri alın ya da tem tersi ben erkek istiyordum bu kız geri alın mı diyeceksiniz yahut beyaz tenli, esmer vs vs versiyonlar artabilir.

Dediklerinizi yaptım doğru başak burcuyum ben ve çok takıntılıyım bunun için yapabileceğim bişey yok huyum böyle

peki sonunda yazdığım çocukla ilgili olabilecek soruma cevabın ne

törpüleyin kendinizi; burcum şu ben böyleyim ile önünüzdeki uzunnnn yıllar geçmezz

İyide bu benim elimde olan bişey mi olsa zaten bu huya sahip olmak istemem değil mi çocukkende böyleydim şımarıklık değil bu çocuk konusundada abartıyorsunuz farkındaysanız

İyide bu benim elimde olan bişey mi olsa zaten bu huya sahip olmak istemem değil mi çocukkende böyleydim şımarıklık değil bu çocuk konusundada abartıyorsunuz farkındaysanız

kendinizi eğitmeye çalışın burçların arkasınada saklanmayın .. şımarıklık mı değil mi bilemem ama yersiz olmuş eşinize surat asmanız..
bir tabletin rengini buraya konu açacak kadar dert edebiliyorsanız kendinizi cidden törpülemeye ihtiyacınız var demektir.

kendinizi eğitmeye çalışın burçların arkasınada saklanmayın .. şımarıklık mı değil mi bilemem ama yersiz olmuş eşinize surat asmanız..
bir tabletin rengini buraya konu açacak kadar dert edebiliyorsanız kendinizi cidden törpülemeye ihtiyacınız var demektir.
Neden yapılabilecek bişey var mı diye konu açmamın neresi saçma ki

Back