Valla eczanede çalışıyorum bi kaç kere kulağının sen gibi kikirdagini gösterdi deliyim diye dedim normal neysede oranın şeyine girmem nasıl acı cekersin sonra ben onun altına girmem diyorum ben delmeye korkarken sen nasil deldirmek istiyosun hayretTabanca ile kıkırdağımı uzun süredir deldirmek istiyorum fakat bi türlü deldiremedim. Acı veya bakımı benim için sorun değil. Acısını çekerim de bakımını yaparım da... Ama yanlış bir yere gelmesinden ve ciddi bir sorun oluşmasından korkuyorum. Deldiren kişilere sordum ve pek bir sorun olmadığını söylediler. Aslında deldirmeyi düşündüğüm yerde daha önce iki kez kulak mememi deldirmiştim ama eldiven falan takmamişti. Yaşadığım yerde piercingci falan olsa hiç düşünmeden gider iğne deldiririm ama küçük bir yerdeyim ve deldircek pek fazla yer de yok. Her neyse..Tabanca ile deldiren varsa beni biraz bilgilendirebilir mi? Bakımı, acısı, nasıl bir yerde deldirdigi falan...
Ben 10 yıldır kullanıyorum. Bir zararını görmedim. Ama içine sinmiyorsa yaptırma.
Kıkırdak etten daha az acır söyliyim. Bende dövme de var. Beni anlamayan anlamasın, anlayamasın, anlayamayacaktır.
Neyin özentisi ki bu şimdi allasen bana dövmenin yada kıkırdak deldirmenin vücuda ne gibi bi faydası katkısı yatırımı yada iyiliği olduğunu söyler misiniz bizde 'anlayabilelim' gerekirse örnek alalım hani
Bi şeyin özentisi değil, ozenmeye gerek var mı? Kulak memesi deldirmenin ne faydası var? Hemen hemen tüm kadınların kulağı deliktir. Bir faydası olduğu için mi? Zevk meselesi.Neyin özentisi ki bu şimdi allasen bana dövmenin yada kıkırdak deldirmenin vücuda ne gibi bi faydası katkısı yatırımı yada iyiliği olduğunu söyler misiniz bizde 'anlayabilelim' gerekirse örnek alalım hani
Bi şeyin özentisi değil, ozenmeye gerek var mı? Kulak memesi deldirmenin ne faydası var? Hemen hemen tüm kadınların kulağı deliktir. Bir faydası olduğu için mi? Zevk meselesi.
kıkırdak deldirmek steril ortamda yapılırsa sandığn kadar tehlikeli değil. kuyumculara rahatlıkla deldirebilirsin.
Miknatisli küpeleri denedin mi acisi daha feci geldi banada deldirmekten çok daha fazla canim yandi.Doğru hakkaten daha biz küçükken ailelerimiz deldiriyor zaten hatırlamıyoruz bile
Ben dövme yada kıkırdak deldirmeyi işkence gibi goruyorum galiba burdan okuyunca bile kulağım acıdı resmen
Saygı duyuyorum tabiki yakışıyo da hatta ama durduk yere bu kadar acıya katlanan insanları gerçekten anlayamıyorum mıknatıslı yada yapışan küpeler var alternatifler var yani