Taba rengi koltuk takımı aldım yardım istiyorum

ebru19

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
490
258
303
45
arkadaşlar taba renginginde italyan modeli denen koltuk takımı aldım fakat evdeki diğer renkler uyumsuz şimdi herşeyi değiştirmem gerek ama maliyeti çok yüksek olacak sanırım halı ve perdede çok kararsızım perdelerimi değiştiremem ama fon almayı düşünüyorum normalde krinkıl perdelerim lütfen bana fikir verin ne renk fon perde ve halı alabilirim ekleyebilirsem resim de ekleyecem ben turkuaz tonlarında halı düşündüm ama çok kararsızım fikirlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
sonunda başardım diğer site çok uğraştırmıştı beni bu daha kolay oldu

Son düzenleme:
turkuaz biraz koyu kaçar gibi.kırlentlerin üzerindeki uçuk maviyle bütünlük sağlayabilirsiniz.yani perdeye fonla halı için.gerçi öyle bi halı bulmak zor gibi ama olmadı koltuk rengiyle uyumlu bi halı olabilir.

bende arkadasa katılıyorum koltuk renkleri acık gibi duruyor.turkuaz boğabilir ama tarz olsun diye illa turkuaz düşünürsen asağıdaki gibi koltukla uyumlu olan karısık renkte halı olabilir.benim koltuklarımda taba renginde ama rengi dahada kahverengi tonlarına yakın.halımda perde fonlarımda kahve tonlarında benim.
$karia_k303_turkuaz_b.webp

teşekkür ederim arkadaşlar evet koltuklarımın rengi açık biraz kahveyi andırıyo gibi kırlentlerinde uçuk mavi ve kahveyi andıran bir renk var yukarıdaki halı çok güzelmiş peki sizce desensiz bir halı nasıl olur birde halı bulmak çok zor olacak sanırım başka önerileriniz varsa bekliyorum arkadaşlar

duvar renginiz ve halınız öyle kalacaksa somon rengi gayet hoş olabilir, aksesuarlarınızı da kırmızı/somon kullanırsınız.. bu arada koltuk bende tam taba gözükmüyo, gördüğüm renklere göre yorum yaptım ben :)

Back
X