Saç Rengi ve Saç Boyama taaz'lı saçlar hangisi daha iyi kızlar...

hepsi gözlerde dahil yapay kardeş ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama ben böyle kendimi garip hissederim

gözlerin kesinlikle olmamış,umarım burdan alıp kullanamasınlar die bi önlem olarak yapmışsındır,ben de korktum resmen :1no2:

sarı ve karamel renkler sana yakışmış siyahlar hiç olmamış.ilk koyduklarındaki siyah haricindeki resimlerin hepsi güzel 1.resimde de saç rengi çok güzel ama makyaj kötü.3.de herşey güzel.unuttum dewamını ama açık renkler yakışıo.

2-3 hoş duruyo. yalnız takdir edersin ki bu saç işi, ten rengiyle alakalı olduğu kadar gözlerle de alakalı. yani, o cırt mavi renk başka gösterir saçı, senin orj gözlerin başka. bence ya öyle dene yada gözlerini karala orj fotonun. gözler çok dikkat çektiği için düşünceler de değişebiliyo :) gözlerin kahve mi? ben öyle farzederek 2 ve 3 ü yakıştırdım sana..

slm canım taaza üye oldum vesikalık koydum ama modelleri vsikalığa yapıştıramıyorum nasıl yapılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…