• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama taaz'lı saçlar hangisi daha iyi kızlar...

lolalucy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
1.328
493
198
44
hangisi güzel saç rengi ve modeli olarak?

Eklentiler

• $taaz_makehfyover.jpg
    $taaz_makehfyover.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 102
  • $taaz_makeodfsver.jpg
    $taaz_makeodfsver.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 74
  • $taaz_makeohgyger.jpg
    $taaz_makeohgyger.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 98
  • $taaz_makeovjhgvjger.jpg
    $taaz_makeovjhgvjger.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 79
  • $taaz_makeswdsover.jpg
    $taaz_makeswdsover.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 100
.....

Eklentiler

• $taaz_makkjkheover.jpg
    $taaz_makkjkheover.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 85
  • $taaz_makkkkkeover.jpg
    $taaz_makkkkkeover.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 92
  • $taaz_mrhyufakeover.jpg
    $taaz_mrhyufakeover.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 87
2. ve 3. süper olmuş, gerçek sandımkaydirigubbakcemile3 ne güzel oturmuş saç alnınaalkisalkisalkis

sonuncu da çok hoş olmuş ama bnm tercihim açık renklerden yana. ha bi de makyajlar çok iyi oturmuş fotoğrafa;)

bence 3 numara en iyisi yalnız gözlerin makyajdan sanırım çok tuhaf, yani hoş görünmüyor buda saçların güzel durmasını engellemiş daha hafif makyajla tekrar dene istersen..

Valla 1.resmi açtığımda korktum:)) En güzel 3.resim. Gözler hiç hoş olmamış çok açık renk ya...

bence belki hepsi çok güzel yakışacaktı ama kesinlikle göz rengi kötü durmuş. gözlerin lens mi yoksa o da photoshop mu anlayamadım doğal göz rengiyle sarışınlık da kumrallık da çok yakışır ama

üyelik gerekiyor canım. gözlerim kahverengi aslında da bu fotoda gözümde lens vardı bir de programda lens ekleyince iyice açık oldu rengi bir de foto yukardan çekilmiş bi foto ondan gözlerim pörtlemiş:) makyaj eğlencesine asıl saç renkleri önemli benim için yani açık renk mi koyu renk mi daha çok yakışıyor

5 6 ve 7 gerçekten süper olmuş,sarışınlık sana yakışıyor...gerçek gibi duruyorlar,,önce çakmadımkaydirigubbakcemile3

Back