Ta_nemle bilgiler ve tavsiyeler bölümü

niye her konu derdim var a açılıyor anlamadımama ömrü uzun olmaz burada

hadi herkez alttakine bir soru iletsin bilemeyen başkası cevaplasın.

İLK BEN SORAYIM..
uzun topuklu ayakkabının topuğu keserek kısaltılabilirmi cidden soruyorum ha

Herkes ayrı telden çalıyor komik bir topik olmuş sadece muhabet nereye varacağa belli değil artık komşu gezmelerin yerini sanal yorumlar aldı kahvenizi nasıl alırdınız kızlar?

İLK BEN SORAYIM..

biçimi bozulur,paytak paytak yürürsün

hem senin ayakkabı koleksiyonun vardı en son

kayınvaliden attı mı çöpe cidden

Herkes ayrı telden çalıyor komik bir topik olmuş sadece muhabet nereye varacağa belli değil artık komşu gezmelerin yerini sanal yorumlar aldı kahvenizi nasıl alırdınız kızlar?

ben türk kayfesi istiyorummm

yanına da saray lokumu abla

Bende birseyler paylasilir ve yeni birseyler ogrenirim diye girip bir bakayim dedim ama nerdeeee herkes ayri telden calmis birileri birilerine laf sokmus. Tebriklerrrrrr

ben de bi bilgi vereyim bari hani bazı mobilyaların üstünde parlak parlak böyle beyaz gibi bi lekeler olur ya anlatabildimmi bilmiyorum onlar nasıl çıkıyor söyleyim kolonya döküyorsun sonra çakmak yakıp kolonyayı tutuşturuyosun kolonya uçuveriyor leke de yok oluyor.

Konu içeriği nedeniyle "Hiçbir başlığa uymayan yazılar" başlığına taşınmıştır.

Konuyu açmış olduğunuz bölüm zaten "bir derdim var" bölümü...
Her telden soruların,paylaşımın, muhabbetin yeri burası değil, geyik bölümüdür.
Forumda her bir soru için bölümler mevcut.
Tek bir başlık altında sorunların paylaşımı ne kadar sağlıklı olabilir? Bir düşünelim...

yok hayır, sizin muhalefet ettiğiniz sadece birşeye rastladım. genelde kkda bu tarz yorumlar oluyor. kızmayın ama bana

Yok yok kızmadım da şaşırdımAmacım sade muhalefet etmek değildi sonuçta,memleket meselesi değil tabiki ama forumun da kuralları var.

Konu taşınmış ama geyik bölümünde olsaydı sanki daha güzel olurdu.

Son düzenleme:
43 konu açmışsın,43'ünde de soru sormuşsun
nasıl bilgi vericenki bize

ama dikkatini çekerim hepside bebekle ilgili ben taze anneyim yahu sizde yaww insanı açtığına açacağına pişman ettiniz sanki ben prof. dr muyum herşeyi bileceğim yazmadım sadece bildiğimiz kadar paylaşırız dedim tek bende değil herkes bildiğini paylaşsın diye ammada bütüttünüz kızlar KÜSTÜMMM YAWWWW

İnsanı açtığına açacağına pişman ettiniz sanki ben prof. dr muyum herşeyi bileceğim yazmadım sadece bildiğimiz kadar paylaşırız dedim tek bende değil herkes bildiğini paylaşsın diye ammada büyüttünüz kızlar KÜSTÜMMM YAWWWW

İLK BEN SORAYIM..

bravo arkadaşım ya millet ammada ciddiye aldı en iyisini sen yaptın kes arkadaşımkes topuğunu kes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…