• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ta_nemle bilgiler ve tavsiyeler bölümü

ta_nem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
464
0
0
İstanbul
KIZLAR mrb ben araştırmacı gazeteci gibiyim:1: herşeyi araştırmayı ve öğrenmeyi çok seviyorum burda farklı bir sayfa açmak istedim herkes burda birbirine tavsiyelerini ve bilgisini sunsun bu ne olabilir mesela? herşey herkes bilgisine güveniyorsa yardımcı olsun diğer arkadaşa mesela örnek:temizlik hastası arkadaşlara ben yada burdaki arkadaşlar bildiği kadar yardımcı olsun benim herşeyden biraz bilgim var galiba hayat çokmu yordu ne yaptı beni yaww:43:

mrb size birşey soracagım ben burada yeniyim lütfen sayfa açmak istedigimde nereden açacagım

açtıgın konuyu cok begendım. bence cok gereklıydı. herkes herseyı bılıyorum gibi gelir ama bilmediğimiz o kadar cok sey war kı..

canım benimde 2 yıl bebişim olmadı şimdi var 9 aylık teyzesi ama neden olmuyor hastalık varmı yokısa birşeyin yokta kendiliğindenmi olmuyor? önce onu bilmeliyim:1:

yani tek bildigim benim kistim var ve bizde bir yildir istiyoruz.

artik ovalasyon testi aldim bugün.:31:

Bu forumda Bir Derdim Var topiği dışında yüzlerce farklı başlık ve alt başlık var zaten.Misal kozmetikle ilgili sorunu veya görüşü olan kozmetik bölümüne, sağlık sıkıntısı olan sağlık bölümüne yazar sorununu.

Başlıklar bu kadar spesifikleştirildiğine göre site yönetiminin bir bildiği vardır değil mi?Yoksa bir başlık açılır, herkes ne derdi varsa yazardı.Sonra da kimse bir şey bulamazdı.:34:

yanlış anladınız canım ben burada yeni bir konu açmak istedigimde bunu nereden yapacagım

konuya bağlı derdim bölümüne git en yukarıdan konu aç yazan kısımdan konunu aç

Bu forumda Bir Derdim Var topiği dışında yüzlerce farklı başlık ve alt başlık var zaten.Misal kozmetikle ilgili sorunu veya görüşü olan kozmetik bölümüne, sağlık sıkıntısı olan sağlık bölümüne yazar sorununu.

Başlıklar bu kadar spesifikleştirildiğine göre site yönetiminin bir bildiği vardır değil mi?Yoksa bir başlık açılır, herkes ne derdi varsa yazardı.Sonra da kimse bir şey bulamazdı.:34:

herşeye de illa muhalefet :) memleket sorunu deil ya bu ;)

Son düzenleme:
Bu başlık 'bir derdim var'da barınamayacak gibime geliyor..münasebeti kuramadım bir türlü yahu .

Back