- 23 Mayıs 2009
- 228
- 0
- Konu Sahibi ozlem_anqel
Arkadaşlar ben daha önce bana yardımcı olurmusunuz diye bi konu açmıştım. Yaşımın 17 olduğunu da belirttim. Yaklaşık 2-3 aydır sürekli bişiyler denedim ve sonucunu kesinlikle aldım. 75 bedenden 80B ye geçtim. Yaptıklarımı da sizlerle paylaşmak istedim.
-Düzensiz olarak ( yani sadece aklıma geldikçe ) adaçayı ve rezene çayı içtim.
-Bu ay hariç ( çünkü bu ay biraz serin olduğu için hasta olabilirim düşüncesiyle yapmadım ) buzla masaj yaptım.
-Duştan tam çıkmama yakın duş jeli sürüp masaj yapıyorum.
-Nar mevsimi olduğu için bayılarak yediğim narı daha bi çok severek yedim :) ( ama bunu yaparken çekirdekleri dişinizle iyice ezip içindeki özün çıkmasını sağlayın.)
-Geceleri sütyensiz yattım.
-(Bu çok saçmaaaa ) Geçen hafta göğsümün üzerine üzerine orta büyüklükte bi tabak kapadım 1 haftada nedenini bilmediğim bi şekilde biraz daha büyüdü :roflol:
-Ve 3 aydır şmdiki haline gelene kadar hep 1 beden büyük sütyen kullandım.
Bu kadaaarr.. Benle paylaşıp yardımcı olanlara minnettarım.... Bnde diğer kızlarla paylaşmak istedim... Okuyanlar lütfen görüş belirtsin.. Saolun kızlaaarr şmdiden :kedi:zemuszemus
-Düzensiz olarak ( yani sadece aklıma geldikçe ) adaçayı ve rezene çayı içtim.
-Bu ay hariç ( çünkü bu ay biraz serin olduğu için hasta olabilirim düşüncesiyle yapmadım ) buzla masaj yaptım.
-Duştan tam çıkmama yakın duş jeli sürüp masaj yapıyorum.
-Nar mevsimi olduğu için bayılarak yediğim narı daha bi çok severek yedim :) ( ama bunu yaparken çekirdekleri dişinizle iyice ezip içindeki özün çıkmasını sağlayın.)
-Geceleri sütyensiz yattım.
-(Bu çok saçmaaaa ) Geçen hafta göğsümün üzerine üzerine orta büyüklükte bi tabak kapadım 1 haftada nedenini bilmediğim bi şekilde biraz daha büyüdü :roflol:
-Ve 3 aydır şmdiki haline gelene kadar hep 1 beden büyük sütyen kullandım.
Bu kadaaarr.. Benle paylaşıp yardımcı olanlara minnettarım.... Bnde diğer kızlarla paylaşmak istedim... Okuyanlar lütfen görüş belirtsin.. Saolun kızlaaarr şmdiden :kedi:zemuszemus
Son düzenleme: