Sizinle aynı durumdayım yeni hamile olduğumu öğrendim düşmemesi icin dua ediyorumdoktorum düşük olirsa histereskopi olacağımi soyledi kimi doktorda senin rahmin iyi diyor anlamadım gerçekten sizin düştüğünüz kaçıncı
hiç üzülmeyin bebeğiniz sağlıklıysa eğer size zaten sıkı sıkı tutunuyorSizinle aynı durumdayım yeni hamile olduğumu öğrendim düşmemesi icin dua ediyorumdoktorum düşük olirsa histereskopi olacağımi soyledi kimi doktorda senin rahmin iyi diyor anlamadım gerçekten sizin düştüğünüz kaçıncı haftada oldu acaba?
Sevindirdiniz gerçekten bir umut oldu yazdığınız sagolun, bhcg degerm ins artar yarin da beni birakmaz ufaklıkhiç üzülmeyin bebeğiniz sağlıklıysa eğer size zaten sıkı sıkı tutunuyorSizin gibi olup doğum yapan çok kişi var endişelenmeyin
İnşallah artar bende şuan hamileyim 8 haftama girdim çok şükür bende derin perde vardı o yüzden bebek rahimde nefes alamıyordu 2 kez kalbi durdu ameliyat oldum ancak ameliyatı da çok abartmışlar kolay geçti şükür şimdi devam ediyor gebeliğim hiç merak etmeyin rahim esneyen bir organ çok güzel genişliyor bebişler için sağlıkla kucağınıza alınSevindirdiniz gerçekten bir umut oldu yazdığınız sagolun, bhcg degerm ins artar yarin da beni birakmaz ufaklık
Çok sevindim ya Allah kucaginiza almayı nasip etsin inşİnşallah artar bende şuan hamileyim 8 haftama girdim çok şükür bende derin perde vardı o yüzden bebek rahimde nefes alamıyordu 2 kez kalbi durdu ameliyat oldum ancak ameliyatı da çok abartmışlar kolay geçti şükür şimdi devam ediyor gebeliğim hiç merak etmeyin rahim esneyen bir organ çok güzel genişliyor bebişler için sağlıkla kucağınıza alın
merhaba bende rahım fılmı çektırdım ve rahım T seklınde çıktı memorial dakı dokturum önce embrıyo için yumurtalarını toplayacağız sonra rahmi histeroskopiyle geniştecicez sonra embrıyoyu yerleştırıcez dedı gebe kaldıgın zamanda 3.ayında rahme dikiş atılacak dedı boyle bır durum yasayan varmı (daha önce 3 başarısız tüp bebek denemem var) çok korkuyorum
Bende t șekilli rahime sahibim doktorum eray caliskandi ve tup bebegi deneyelim olmazsa hosteroskobi dedi hist. Yapisikliga sebep olabiliyormuş iyi bir yerde yaptir derim ama dedigim gibi bana oncebtup bebek tedavisi yapildi ve hamile kaldım bebegim dogdu histeroskopi yw de gerek kalmadiHerkese merhaba,
Doktorlar yaşadığım yazın yaşadığım dış gebeliğin nedenini anlamaya çalışırken T şeklinde rahme sahip olduğumu söylediler. Histeroskopi ameliyatı konusunda çok karasız kaldık. Gittiğimiz doktorlardan bazıları (ki bunların içinde Anatolia Tüp Bebek Merkezi kurucusu Prof. Dr. Hakan Yaralı da var) T rahimde histeroskopiye hiç gerek olmadığını ve o ameliyatın rahim içi yapışıklıklara yol açtığını söylüyor. Gittiğim bazı doktorlar ise gerekli olduğunu, riskin çok yüksek olduğunu söylüyor. Forumda bazı başlıklarda T rahime sahip olan ama sorunsuz gebelik yaşayanlarla da konuştuk. İyice kararsız kaldık. Ne önerirsiniz? Hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi
Bu kadar denk gelir Eray Çalışkan'ın histeroskopi konusundaki videolarını izledim. Çok iyi bir doktor gibi hissediyorum. Özelden de yazabilir miyim size detayları?Bende t șekilli rahime sahibim doktorum eray caliskandi ve tup bebegi deneyelim olmazsa hosteroskobi dedi hist. Yapisikliga sebep olabiliyormuş iyi bir yerde yaptir derim ama dedigim gibi bana oncebtup bebek tedavisi yapildi ve hamile kaldım bebegim dogdu histeroskopi yw de gerek kalmadi
Çok sevindim ayrıca kavuşmuşsunuz evladınıza :) Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin...Bende t șekilli rahime sahibim doktorum eray caliskandi ve tup bebegi deneyelim olmazsa hosteroskobi dedi hist. Yapisikliga sebep olabiliyormuş iyi bir yerde yaptir derim ama dedigim gibi bana oncebtup bebek tedavisi yapildi ve hamile kaldım bebegim dogdu histeroskopi yw de gerek kalmadi
Teşekkür ederimÇok sevindim ayrıca kavuşmuşsunuz evladınıza :) Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin...
Merhaba bende yeni öğrendim t rahim olduğunu ama doktorum ilk aşılama başarısız oldu sonra t rahim olduğunu gördü ultrason da hiç histereskobi yapmadan şimdide klomen verdi ben hiç anlamadım napmak istediğiniBende t șekilli rahime sahibim doktorum eray caliskandi ve tup bebegi deneyelim olmazsa hosteroskobi dedi hist. Yapisikliga sebep olabiliyormuş iyi bir yerde yaptir derim ama dedigim gibi bana oncebtup bebek tedavisi yapildi ve hamile kaldım bebegim dogdu histeroskopi yw de gerek kalmadi
Devlete mi gidiyorsunuz sormadiniz mi nasil bir yol izleyecegiz diye? 2. Asilamayi deneyecek olabilir devlette ya da herhangi bir yerde 2. Asilama yaparsaniz tup bebek ucreti sgk tarafindan biraz düşüyor bilginiz olsun ama tabi doktorunuz ne yapmaya calisiyor anlamadimMerhaba bende yeni öğrendim t rahim olduğunu ama doktorum ilk aşılama başarısız oldu sonra t rahim olduğunu gördü ultrason da hiç histereskobi yapmadan şimdide klomen verdi ben hiç anlamadım napmak istediğini
Aşılama yapmayacağız dedi ben rahimle ilgili sordum ilgili konuşmadı artık bu hafta gittim de netleşir özel yaptırıyorum bu aradaDevlete mi gidiyorsunuz sormadiniz mi nasil bir yol izleyecegiz diye? 2. Asilamayi deneyecek olabilir devlette ya da herhangi bir yerde 2. Asilama yaparsaniz tup bebek ucreti sgk tarafindan biraz düşüyor bilginiz olsun ama tabi doktorunuz ne yapmaya calisiyor anlamadim
Bende T shape ( rahim anamolisi T seklinde olmasi) teshisi konuldu.bir kac dr gittim.doktorlar ikiye bolunuyorlar birisi ameliyat digeri dusuk yasamadan ameliyat olunmamasi gerekir diyordu.bizde ameliyat olmadan tup bebek denemesine basladik.ne yazik iki dusukle sonuclandi.simdi ameliyata karar verdik.tup bebegi Anadolu saglik Aydin Arici da olmustum.Simdi ameliyat icin kararsizim.daha yeni dusuk yaptim.kotu anilarim var ordaama kesin ameliyat olacagim. T shape histerekopi ameliyati olan var mi? Yasadiklariniz nelerdir hangi dr a oldunuz surecten memnun musumuz? Bende karar verirsem ayrintili yazacagim buraya
Benim Erken haftada birincisi küretaj ikincisi kimyasal gebelik.. ilk düşükten sonra kanama bozuklugu oldugunu öğrendim ikincisinde ilaç kullanmama ragmen düşük olunca hsg ile t şekilli rahmim oldugunu öğrendim doktorlarin çoğu operasyonu olmam yönünde tavsiyede bulundu. adana’da bülent haydardedeoğlu’na histereskopik ameliyatimi yaptirdim ayni gün normal hayatiniza devam ediyorsunuz lekelenme şeklinde kanamalar bir sonraki adetime kadar devam etti. Şu an ameliyat sonrasi ilk adetimi görüyorum . İkinci adetin bitiminden on gün sonra kontrole gideceğim inşallah. Ekim ayının başında opr oldum, her şey yolundaysa ocak ayinin başında gebelik için denemelere başlayacağım gibi gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?