• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

T şeklinde rahim

miry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
32
17
88
merhaba arkadaşlar ilk çocuguma 3 ay içerisinde gebe kaldım ve sağlıklı bi şekilde doğum yaptım ikinci çocugu istemeye başladık fakat 2 sene olmadı bütün tahliller falan normal çıkıyordu
geçen ay hsg çektirdim ve rahmimin T şeklinde olduğunu öğrendim doktor histereskopi yapalım dedi ben başka bi doktora daha gösterdim o histereskopinin başka problemlere sebep olabilecegini söyleyip (yapışıklık gibi) direk aşılama yapmayı önerdi
kafam çok karıştı bu konuda bilgisi olan yada böyle bişey deneyimlemiş olan var mı acaba

Merhaba bende aynı durumdayım şu an tüp bebek tedavisine başladık önce yumurta toplanacak sona Rahime müdahale olup olmayacağına karat verilecek

Bende suan rahim filmi sonrasi sans artiyor diye 3 ay beklemedeyim sonra olmazsa aşılama deneyeceğim eger asilama da tutmazsa histereskopi olacagim sanirim kafam cok karisik gercekten

Bende T rahimliyim ama darlık çok değil yanlarından basıkmış klomenle denemeye başladık bu ay eğer 2-3 ay ilaçlarla kalamazsam ameliyat olucam

Back