Canim bende etlere kadar isirip atiyorum bende çocukluğumdan beri yaşadığım sey annende boyle ama o etleri degil bende farkinda olmadsn stresli animda elimin agzimda oldugunu goruyorum yani sinir bozucuMerhabalar ben 22 yaşında üniversite öğrencisiyim anaokulundan beri tırnak yeme takıntım var ne yaptıysam bırakamadım aklınıza gelebilecek her türlü yöntemi denedim acı oje yara bandı eldiven takma vs vs gibi ama artık bende psikolojik boyuta ulaştı bazen stresli olduğum anda farkında bile olmadan yapıyorum ellerim gerçekten kötü durumda sürekli saklıyorum aslında yemiyorum ellerimle koparıyorum sadece tırnaklarımı değil etlerini de. Birkaç kere uzattım oje sürdüm sma olmuyor yine yapıyorum diğer kızların ellerini gördükçe çok üzülüyorum yaşım ilerledikçe daha da bırakmayacakmışım gibi geliyor. Sevgilim bu konuda beni çok uyarıyor destek olmayı denedi bazen sert bir şekilde söyledi ona da moralim çok bozuluyor. Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum bir türlü yenemedim ama böyle bir konudan psikoloğa gidilir mi hiç bilmiyorum. Daha önce bu takıntıyı kendisi bırakmış ya da psikoloğa gitmiş olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Takma tırnak denedim ama ellerimdeylen aşırı rahatsız oldum bir şey tutarken ederken tırnak diplerimi çok acıtıyordu protez tırnaklarda biraz maliyetli olduğu için deneyemedim maalesef..takma tırnak yada protez tırnak denedinizmi... benim ablamda yerdi 35 yaşından sonra bıraktı ... senin sayende der ... ben baya baya kızarak bazende utandırarak uyarırdım ... başka kızların ellerini göstererek bak ne güzel bide kendi tırnaklarına bak diye diye bıraktırmış oldum
Son çare ben de psikoloğa gideceğim artık sanırımayyy bendede var o dert.. ne yaptıysam birakamadim 30 yaşındayim dediği gibi her yolu denedim.. bende bu konu takipteyim..
Takma tırnak denedim ama ellerimdeylen aşırı rahatsız oldum bir şey tutarken ederken tırnak diplerimi çok acıtıyordu protez tırnaklarda biraz maliyetli olduğu için deneyemedim maalesef..
bende hiç uzatamadim özendim hep uzun tırnaklı kadinlara.. kötü tirnaklarimi belli olmasin diye kına yakmişim düğünümdeSon çare ben de psikoloğa gideceğim artık sanırım
Arkadaşım bende tirnaklarimi dibine kadar yiyordum 24 yaşındayım kendimi bildim bilesi yerdim. Yeni bisey kesfettim tirnaklarim hem uzun hem guzel artık. Kalyon aci cila al. Daha once eczaneden satilan seyler dahi fayda etmediydi bunu her gun sur iki ay boyunca hergun surersen o kotu tatdan gercekten yiyemiyorsun etine falanda sur ben onlari da yiyordum. Iki ay sur dememin nedeni ben bi ay her gun surdum yiyemedim sonra surmeyi birakinca yine baslamistim. Iki aydan sonra tirnaklarim sekil alip uzadi bu defa elim agzima gidince tirnaklarimin guzelligi aklima gekiyor ve yemiyorumMerhabalar ben 22 yaşında üniversite öğrencisiyim anaokulundan beri tırnak yeme takıntım var ne yaptıysam bırakamadım aklınıza gelebilecek her türlü yöntemi denedim acı oje yara bandı eldiven takma vs vs gibi ama artık bende psikolojik boyuta ulaştı bazen stresli olduğum anda farkında bile olmadan yapıyorum ellerim gerçekten kötü durumda sürekli saklıyorum aslında yemiyorum ellerimle koparıyorum sadece tırnaklarımı değil etlerini de. Birkaç kere uzattım oje sürdüm sma olmuyor yine yapıyorum diğer kızların ellerini gördükçe çok üzülüyorum yaşım ilerledikçe daha da bırakmayacakmışım gibi geliyor. Sevgilim bu konuda beni çok uyarıyor destek olmayı denedi bazen sert bir şekilde söyledi ona da moralim çok bozuluyor. Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum bir türlü yenemedim ama böyle bir konudan psikoloğa gidilir mi hiç bilmiyorum. Daha önce bu takıntıyı kendisi bırakmış ya da psikoloğa gitmiş olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Senin biraz ileri boyutta gibi. Kendini durdurmazsan ben gibi artık gerçek anlamda tırnak yatağında tırnağın kalmaz. Ve inanki bunu düzeltmek 1 seneye mal oluo. Sanırım stres ve kaygi zamanında destek yapıyor sizede. Bir psikolog ile görüşmeniz yararlı olabilir. Üniversitelerin medico sosyalarinde bir psikolog bulundururlar ucretsiz . Dilersen gorusebilirsiniz.Merhabalar ben 22 yaşında üniversite öğrencisiyim anaokulundan beri tırnak yeme takıntım var ne yaptıysam bırakamadım aklınıza gelebilecek her türlü yöntemi denedim acı oje yara bandı eldiven takma vs vs gibi ama artık bende psikolojik boyuta ulaştı bazen stresli olduğum anda farkında bile olmadan yapıyorum ellerim gerçekten kötü durumda sürekli saklıyorum aslında yemiyorum ellerimle koparıyorum sadece tırnaklarımı değil etlerini de. Birkaç kere uzattım oje sürdüm sma olmuyor yine yapıyorum diğer kızların ellerini gördükçe çok üzülüyorum yaşım ilerledikçe daha da bırakmayacakmışım gibi geliyor. Sevgilim bu konuda beni çok uyarıyor destek olmayı denedi bazen sert bir şekilde söyledi ona da moralim çok bozuluyor. Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum bir türlü yenemedim ama böyle bir konudan psikoloğa gidilir mi hiç bilmiyorum. Daha önce bu takıntıyı kendisi bırakmış ya da psikoloğa gitmiş olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?