- 11 Nisan 2014
- 6
- 1
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde yeni kullanmaya başladım ama tirnagimda Batık için tel var o yüzden Mantarlı kısmı kesemiyorum bnde törpü yle boşalan tırnak kısmının altına sürüyorum kremi oluyomudur acaba kızlar
arkadaşım yazmayı kendime bir borç bildim.Allah senden razı olsun.başlangıç aşamasında tıenak amtarım vardı ve çok üzülüyordum senin dediğin krem de evde vardı.aynısafanın mantara iyi geldiğini de biliyordum ama saflık bu ya uygulamak hiç aklıma gelmemişti.ilk zamanlar çok düzenli sonraları aksatarak da olsa kullandım ve bitti çok şükür.yine de ara ara aklıma estikçe sürüyorum valla nüks etmesin diye.çok teşekkür ederim bilgilendirme içinMerhaba arkadaşlar benim yüzümde kırmızı benek benek lekeler vardı,o kadar çok kozmetik kerm kullandım anlık geçirdi hepsi.Daha sonra kozmetiğin,boşa para olduğunu düşünerek bitkisel bişeyler almaya karar verdim ve araştırmaya başladım.Yüzüm için aynı sefa kremi aldım....Bunu araştırırken bu kremin mantarada iyi geldiğini öğrendim.Benim 3 seneden beri ayak baş parmağımda mantar vardı biçok kez doktora gittim,nibulen kullandım 1 yıl.Kısa süerliğine geçiyor sonra tekrarlıyordu.Yazın açık sandelet giymekten utanıyordum artık,çünkü tırnağım sap sarı ve altı bir tuhaf oluyordu....Yüzüm için kullandığım kremi denemek maksadıyla tırnağımada sürdüm şu anda tırnağımda mantar falan kalmadı,sağlıklı bir tırnağım var diğer tırnaklarım gibi.Allaha çok şükür kurtuldum şu iğrenç görüntüden ve tırnağına ne oldu senin demelerinden.Her gece yatmadan tırnağıma kremi sürüp masaj yaptım tırnağıma,hergün akşam muhakkak tırnağıma krem sürmeden ayaklarımı yıkadım,eve geldiğimde yıkamış dahi olsam.Sabah akşam kullancak vaktiniz varsa öyle yapın.Yanlız kremi sürdükten sonra iyice emilene kadar tırnağın üstüne bişey gelmesin,kerm silinmesin yani.Ben birde banyodan sonra sadece bana ait ve ayaklarımı silmek için kullandığım ayrı bir havlu kallanmıştım.Şimdiden sizlere kolay gelsin.Çok zor geçen bir hastalıktı ama ben bu şekilde geçirdim allah çok şükür....Hepinize geçmiş olsun.
Trevesol dü sanırım ismini tam hatırlayamadım ama öyle bir merhem var doktor yazıyor tavsiye edebilirimevet arkadaşım ben de sandalet giyememekten çok korkuyordum konu sahibinden Allah razı olsun.Bi de vajinal mantara kesin çözüm bulunsa çok sevincem valla
Aynısefa kremini tırnak üstünü törpüleyerek mi kullanıyorsunuzarkadaşım yazmayı kendime bir borç bildim.Allah senden razı olsun.başlangıç aşamasında tıenak amtarım vardı ve çok üzülüyordum senin dediğin krem de evde vardı.aynısafanın mantara iyi geldiğini de biliyordum ama saflık bu ya uygulamak hiç aklıma gelmemişti.ilk zamanlar çok düzenli sonraları aksatarak da olsa kullandım ve bitti çok şükür.yine de ara ara aklıma estikçe sürüyorum valla nüks etmesin diye.çok teşekkür ederim bilgilendirme için
katılıyorum bu kremi kim önerdiyse çok teşekkür ederim. çok işe yaradı.evet arkadaşım ben de sandalet giyememekten çok korkuyordum konu sahibinden Allah razı olsun.Bi de vajinal mantara kesin çözüm bulunsa çok sevincem valla
merhaba işe yaradı mı krem ?aynisefa kremini bende kullanmaya başladım bir ay oldu sonuçları yazarım.