Söz Kesimi T & M nin söz 'ü

tubam

ikizlerim canlarmmmm
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
124
5
118
kızlar çok şükür 7 yıllık ilişkimizi bir sonuca bağladık ve sözümüzü yaptık. okadar zorluklar çektik ki ama çok şükür sonu mutlu oldu...:)

işte benim söz elbisem....

çok teşekkür ederim canım elbisem çok sadeydi aslında fıyonku dantel detaylarını bız yaptık:) bu hale geldı

çok teşekkür ederim canım elbisem çok sadeydi aslında fıyonku dantel detaylarını bız yaptık:) bu hale geldı

cnm valla asil ve sade duruyor...zaten kapalı bayanlar ıcın bu tarz kıyafetlerde cok secenek sunmuyorlarr mutlaka küçük dokunuşlar gerekıyor o yuzden :) cidden bayıldım cnm o kolundakı dantel detayı da çok hoşş

çok beğendim güzel olmuşsunuz mutluluklar dilerim

Canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin

canım hayırlı olsun çok güsel olmuşsun yüzünü göremiyoruz amaa :) Allah tamamına erdirsin inşallah

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim:) begenmenize sevindim. sıra nişan resimlerinde inşallah

yazdıklarında kendimi buldum sanki ama tek bir farklaaaa bizim nişanımız olmadı daha ((( 7 yıllığız bizdee ama yok daha hiç bişi (( allah mutluluğunuzu daim etsin hep mutlu olun inşallah....

inşallah sende istediğin gibi mutluluğa erersin canım. gerçekten bu günlere gelebilmek için çok emek ve çaba gösterdik. size tavsiyem gerçekten seviyosanız asla pes etmeyin!!!

herşey çok güzel olmuş. elbiseni önden göresim geldi :) allah mutlu mesut etsin inşallahh

senin için ancak bu resmi bulabıldım canım birazda olsun gözküyo ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…