T formunda rahim

Merhaba bu süreçte histeroskopi amaeliyatı oldunuz mu yoksa olmadan mı tüp bebek yapıldı
Rahim filmi çekildim kadin dogumcu sorunun yok bekle demişti bekledim 4 yıl olmadi tup bebek dr muayene edince rahmin kalp şeklinde normal hamile kalamazsın demişti hemen tup bebeğe başladık hitereskopi yapmicam tutacağını düşünüyorum tutmazsa yapalım demişti haklıda çıktı tuttu ikizlerim oldu şuan 40 yaşındayım son kez deniyoruz.

Rahim filmi çekildim kadin dogumcu sorunun yok bekle demişti bekledim 4 yıl olmadi tup bebek dr muayene edince rahmin kalp şeklinde normal hamile kalamazsın demişti hemen tup bebeğe başladık hitereskopi yapmicam tutacağını düşünüyorum tutmazsa yapalım demişti haklıda çıktı tuttu ikizlerim oldu şuan 40 yaşındayım son kez deniyoruz.
İkizleriniz doğdu sanırım allah bağışlasın 🫠

arkadaşlar rahmi t formunda olup hamile kalan varmı
Teşhisinizi kim koydu, ben rahim filmi çektirdiğimde doktorum rahimde hafif de olsa T şekli var, bunu ufak bi müdahale ile düzeltebiliriz ben hamile kalamamanı buna bağlıyorum dedi. Aldım rahim filmimi farklı 2 kadın doğumcuya götürdüm ikisi de yok öyle bi durum gayet normal dedi. Farklı bi görüş daha almanızı tavsiye ederim. Ha hamile kalamadım o ayrı😀 yani tüp bebek deniyoruz

Bu bu teşhisi kaç prof kaç doç koydu bir bilsen ☺️ Ben aklınızın alamayacağı kadar doktor gezdim malesef rahmin kalp şeklinde ve çok dar içi. Benim hamile kalamamam buna bağlı değil aslında bizde yeni öğrendik ki genetik faktörlüymüş. Bana 4 aylık olduğunda bu rahim o bebeği taşımız diye ameliyat istiyorlar. Bende tüp bebeğe başlamadan önce olmak istiyorum ama yerine karar veremiyorum 🙄
Teşhisinizi kim koydu, ben rahim filmi çektirdiğimde doktorum rahimde hafif de olsa T şekli var, bunu ufak bi müdahale ile düzeltebiliriz ben hamile kalamamanı buna bağlıyorum dedi. Aldım rahim filmimi farklı 2 kadın doğumcuya götürdüm ikisi de yok öyle bi durum gayet normal dedi. Farklı bi görüş daha almanızı tavsiye ederim. Ha hamile kalamadım o ayrı😀 yani tüp bebek deniyoruz

d40728a5-d411-4c53-a58e-f4444fe41926.webp

Eklentiler

• 0287b95b-86c3-4d2d-88ef-84b6b8ed97cf.webp
    0287b95b-86c3-4d2d-88ef-84b6b8ed97cf.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 5
Genellikle T şeklindeki rahim için erkek yada kadın faktörlü baska bir problem yoksa histeroskopi yapıp bi kaç ay akışa bırakıyorlar.
Bu rahim T şeklinde bu arada ama tüplerde sorun yoksa bile histeroskopi olmanı öneririm.

Back
X