Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki rahmim kalp seklindeymis ve kendiligimden hamile kalamadım hic tup bebek yaptım.arkadaşlar rahmi t formunda olup hamile kalan varmı
Merhaba bu süreçte histeroskopi amaeliyatı oldunuz mu yoksa olmadan mı tüp bebek yapıldıBenimki rahmim kalp seklindeymis ve kendiligimden hamile kalamadım hic tup bebek yaptım.
Rahim filmi çekildim kadin dogumcu sorunun yok bekle demişti bekledim 4 yıl olmadi tup bebek dr muayene edince rahmin kalp şeklinde normal hamile kalamazsın demişti hemen tup bebeğe başladık hitereskopi yapmicam tutacağını düşünüyorum tutmazsa yapalım demişti haklıda çıktı tuttu ikizlerim oldu şuan 40 yaşındayım son kez deniyoruz.Merhaba bu süreçte histeroskopi amaeliyatı oldunuz mu yoksa olmadan mı tüp bebek yapıldı
İkizleriniz doğdu sanırım allah bağışlasınRahim filmi çekildim kadin dogumcu sorunun yok bekle demişti bekledim 4 yıl olmadi tup bebek dr muayene edince rahmin kalp şeklinde normal hamile kalamazsın demişti hemen tup bebeğe başladık hitereskopi yapmicam tutacağını düşünüyorum tutmazsa yapalım demişti haklıda çıktı tuttu ikizlerim oldu şuan 40 yaşındayım son kez deniyoruz.
3 yasindalar sizin durumlar nedir?İkizleriniz doğdu sanırım allah bağışlasın![]()
Bende bebek yok bir düştüğüm var şiödi ameliyat olacağım ve tüp bebeğe başlayacağız.3 yasindalar sizin durumlar nedir?
Hersey gönlünüzce olsunBende bebek yok bir düştüğüm var şiödi ameliyat olacağım ve tüp bebeğe başlayacağız.
Teşhisinizi kim koydu, ben rahim filmi çektirdiğimde doktorum rahimde hafif de olsa T şekli var, bunu ufak bi müdahale ile düzeltebiliriz ben hamile kalamamanı buna bağlıyorum dedi. Aldım rahim filmimi farklı 2 kadın doğumcuya götürdüm ikisi de yok öyle bi durum gayet normal dedi. Farklı bi görüş daha almanızı tavsiye ederim. Ha hamile kalamadım o ayrıarkadaşlar rahmi t formunda olup hamile kalan varmı
Teşhisinizi kim koydu, ben rahim filmi çektirdiğimde doktorum rahimde hafif de olsa T şekli var, bunu ufak bi müdahale ile düzeltebiliriz ben hamile kalamamanı buna bağlıyorum dedi. Aldım rahim filmimi farklı 2 kadın doğumcuya götürdüm ikisi de yok öyle bi durum gayet normal dedi. Farklı bi görüş daha almanızı tavsiye ederim. Ha hamile kalamadım o ayrıyani tüp bebek deniyoruz