Szq'nun Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

szq

~szq..
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2010
265
1
46
Diğer
21 yaşındayım ve 2 sene öncesine kadar "95" kiloydum, bu çok kötü ve utanç verici bir durumdu.
aslında önceleri kilom gayet yerindeydi. fakat annemin vefaatı, babamın başka bir bayanla evlenmesi derken tüm dengelerim bozuldu.
ergenlik döneminde çok fazla sorun yaşadım ve bu bir anda çok fazla kilo almama sebeb oldu.
kullandığım depresyon ilaçlarından dolayı sürekli uyuyan ve haraket etmekten nefret eden bir insan oldum.
artık bu durum önüne geçemiceğim bir hal almıştı, sürekli bir şeyler yemek istiyordum.
aşırı kilolarım hayatımın her alanında beni kısıtladı.
hepimizin zevk aldığı alışveriş, benim kabusumdu.
arkadaşlarımın gereksiz şakaları, etrafımdaki tanıdığım tanımadığım insanların garip tepkileri beni sürekli huzursuz ediyordu.

uzun süredir hiç tartılmamıştım, bir gün arkadaşımla şakalaşırken tartıya çıktım ve "95" yazısını gördüm? o an nefes alamadım sanki.
direk tartıya attım tabi suçu. :') yok canım bozuktur bu dedim.
ve sonrasında karar verdim zayıflamalıydım, o gün başladım rejime temmuz ayının başlarıydı.
çevremde ki bir çok kişiye rejime başladığımı ve zayıflıcağımı söyledim, kimseye inandırıcı gelmedi bir çoğu inşallah dedi alay edercesine tebessüm ederek.
ama ben kararlıydım ve zayıflıcaktım. çok az yemek yedim ilk günler, rüyamda yemek yiyordum her gece, sabahları uyanıp açım diye ağlıyordum. :')
bu bir süre böyle devam etti. salata, meyve yiyerek geçirdim ilk zamanları midem küçülsün diye bunu yapmalıydım.
her öğün 1 ekmek yiyen birisi için bu ne kadar zor bir durum siz düşünün. ilk zamanlar spor kesinlikle yapmadım çünkü haraket etmeyi gerçekten hiç sevmiyordum.
haraket etmek aslında beni çok yoruyordu, merdiven bile çıksam kalbimin atışı acayip hızlanıyor ve nefes alamıyordum.

aradan 2-3 ay geçti, pantolonlarımın belimden düşmesi beni mutlu ediyordu ama bu yetmezdi. daha çok zayıflamalıydım.
zayıfladığımı gördükçe azmim de arttı. daha da hırslandım, sporada başladım.
porsiyonları küçülttüm ve herşeyden samimi olarak söylüyorum yedim. tabi çok az.
spor derken öyle aşırı bir haraket yapmadım aslında hergün akşam kendime 20 dakika ayırdım o kadarcık.
hiç bir ilaç, çay veya başka bir ürün kullanmadım.

şubat ayına kadar hiç tartılmamıştım ama artık insanlar beni görünce şaşkınlık içerisinde bakıyor ve yok artık diyorlardı.
bir gün yengemle otururken ısrarı üzerine çıktım tartıya, ne göreyim? "55" evet ben başarmıştım, ben zayıflamıştım. bu beni çok mutlu etti.
8 ayda "40" kilo vermiştim, herkes bunun çok sağlıksız olduğunu ve bu kiloların 2 katını geri alıcağımı dile getirdi. bu durum beni karamsarlığa sürükledi çoğu zaman.
şuan rejimi bırakalı tamı tamına 2 yıl oluyor. rejimi bıraktığım ilk 2 ay 5 kilo aldım korktum devamı gelicek diye ama çok şükür gelmedi.
2 yıldır 59-60 kilo arasında gidip geliyorum. resimlerimi de göstermek isterim ama forumda yeniyim nasıl koyabiliceğim konusu hakkında hiç bir fikrim yok. /:
ama anlatırsanız koyabilirim.

yani demek istediğim; herşey kafada bitiyor, insan kararlıysa eğer bunun devamı geliyor. yeter ki isteyelim yapamıcağımız hiç bir şey yok. :') biz yeter ki karar verelim, hepimiz bunu yapabiliriz. ben başardım çünkü, sizde başarabilirsiniz.

ve ayrıca yardım ve moral isteyen herkese sonuna kadar destek olabilirim.

şahanesin bacım bravo sana. darısı bizim başımıza.

peki günde 20 dk boyunca ne sporu yaptın?

canım helal olsun azminee tebrik ederim senii

tebrık edıyorummmm harıkasınız sızınle dalga gecenlere ıyı bır ders olmustur
ınsallah bende kurtulurum sızın gıbı kılolarımdan :SS

valla helal olsun canım sanaa darısı başıma ben de şimdi aynı hedefe doğru koşuyorum ama yavaş yavaş umarım senin gibi ben de bir başarı öyküsü yazabilirim burda

şahanesin bacım bravo sana. darısı bizim başımıza.

peki günde 20 dk boyunca ne sporu yaptın?

teşekkür ederim, çok sağolun. :)
ben tibet haraketlerini yaptım. yengem öğretmişti bana ama internettede kolayca bulabilirsiniz iyi ki yapmışım bu sayede vücudum da aşırı bir sarkma olmadı. tabi çokta sıkı sayılmam ama yine de o kadar kiloya rağmen fazla sarkmam yok. :) umarım sizde istediğiniz kiloya ulaşırsınız.

tebrık edıyorummmm harıkasınız sızınle dalga gecenlere ıyı bır ders olmustur
ınsallah bende kurtulurum sızın gıbı kılolarımdan :SS

ah ço..k teşekkür ederim, umarım sizde istediğiniz kilonuza ulaşırsınız. kendinize güvenmeniz yeterli bunun için. :') ve biz kadınlar herşeyi başarabiliriz. :82:

valla helal olsun canım sanaa darısı başıma ben de şimdi aynı hedefe doğru koşuyorum ama yavaş yavaş umarım senin gibi ben de bir başarı öyküsü yazabilirim burda

çok sağolun, çok teşekkür ederim. :') inşallah yazarsınız ve istediğiniz kiloya ulaşırsınız. yardımcı olabiliceğim bir konu olursa lütfen çekinmeyin sorun. her konuda, her türlü elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. :93:

tebrik ederim...istedikten sonra başarılamayacak hiçbişey yok..azminden dolayı kutlarım cnm

Canim Tebrik ediyorum seni.

Gercekten cok gzl vermissin, seni böyle okuyunca aslinda nekadar kolay geliyor insana kilo vermek.

Ama tabiki isin asli öyle degil, seni cok iyi anliyorum bende bir ara, bayagi (BAYAGI :) ) bir kilo vermistim, seninde yazdigin gibi, yeri geldi agladim bile, kivrandim acliktan, ama sonucu güzeldi, herseye degdi dedim...

Buraya kadar diyet hikayemiz ayni, ama bundan sonrasi malesef degisiyor, ben neyazikki verdigim tüm kilolari yine geri aldim, + daha fazlasinida
Bu yüzden seni tüm samimiyetim ile tebrik ediyorum canim :)

Rabbim insallah herzaman olmak istedigin kiloda olmani nasip eder insallah :)

canm tebrikler gerçekten bu büyük bir başarı bende 15 kilom var nayapacağımı bilmyrm şu an ilaç kullanyorm 3 kilo verdm ama tekrar alırm diye çok korkuyorm dedğin gibi herşey beynde bitiyor benm sorunm çabuk pes ediyorm resmlerinide eklersen daha hoş olur aynı kiloda kalman dileğyle canm

çok teşekkür ederim, çok sağolun. :') evet gerçekten de çok zor oldu, çoğu zaman rüyamda yediğim yemeklerin pişmanlığını duyup ağladım bile.

ekmek alışkanlığımı sonlandırmam belki de hala kilo almamama sebeb olan şeydir, çünkü şuan tabak dolusu yemek yiyorum ve kilo almıyorum. 1 kere insan yapınca yine yapar inanıyorum. tekrar başarabilirsiniz. güzel dilekleriniz için çok sağolun, tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

ah çok teşekkürler, sağolun.

ben ilaç kullanmadım hiç çünkü bir fikrim yoktu kuzenimin önerisi üzerine macun denedim, tok tutuyormuş sanırım. onuda sadece 2 gün yiyebildim çünkü daha çok midemi bulandırdı saman gibi bir tadı vardı. meyve, sebze ağırlıklı beslendim. yaz mevsiminde diyete başladığım için tüm meyvelerin tadını doyasına çıkardım. :)
sizde umarım en kısa zamanda istediğiniz kilonuza ulaşırsınız.

resim nasıl ekleniyor inanın hiç bir fikrim yok. :26: bende koymayı çok istiyorum, tarif ederseniz belki yapabilirim. /:

valla bravo.. şuan 87 kilodayım kilo vermeye ihtiyacım var.. ama motivem eksik..irademe tam sahip değilim hayır diyemiyorum..hergece tamam diyorum ertesi gün kahvaltıya iy başlıyorum ama sonrası kaçıyor... sanırım yardımına ihtyacım var....bana destek olllll(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…