• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Szl, Nianl ve Dn Gn banza gelen komik hznl anlar paylaalm. Buyrun

DUYGUCIKMAZI

maskeli balo ve shte yüzü
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
9.240
20
158
Konya
arkadaşlar mutlaka başınıza..evlilik süreçi içerisinde...bir şeyler gelmiştir....
ya cok komık yada rezil bır durumda olabilir....
yada üzüntülü hiç aklınızdan çıkmayan ....ve hatırladıkça güldügünüz.....
yada hüzünlendiginiz anılarınız paylaşalım...
hadi burun bakalım....:lepi:

ilk ben söyleyim.........

kuzenim dügünü o kadar güzel ve eglenceliydiki...anlatamam....
herkes costu oynamalar....danslar filan....sositososito
derken...kuzenım gelinliginin fermuarı patladı....:1shok:
tabi farkında bile degildik.......kuzenim fark edince...o kadar utandı ki ...aglamıştı gelin odasında...
ip yok dikemıyoruz....ilk aklımıza toplu igneler geldı....fermuarın oldugu yerden birleştirdik....
bu seferde bütün gece igneler battı kuzenime cok rahatsız olmuştu......:çok üzgünüm:....
cok agladı o gece........senağlama
ama ertesin gün cok mutluydu.......unutmuztu bile....acaba neden.........:jeyyar::jeyyar:

Ule duygu ne sapıksın bacum :mymeka:-tatlicadiarzu-

Benim nışanım yeni oldu bilginiz gibi ve babamlar evde istemisti yüzükler teras katında takıldı ve kadınlar orada idi ..Tabi benimkinin annesi babası geldi benimkiler piyasada yok benneyaptımki
Kardeşime işaret ettim annem geldi babam hala yok bide baktım dayım geldi ...
Benimki baban sana surat yapıyo demez mi :çok üzgünüm:Dokunsalar ağlayacaktım o kadar zoruma gitti ki...
Meğer çok kalabalık görmüş utanmış sıkılmış gelmeye :a015:

mavru neden sapık oluyum kız.......
evet ertesın gün cok mutluydu.........kuzenim acep neden dedım...bır bılgın varsa de.......ne olucakkı......
cahıl kalmıyalım........

işallah canım allah tamamına erdırsın.......yazık ya böyle zamanlarda......herkes dahamı alıngan oluyor ne....

mavru neden sapık oluyum kız.......
evet ertesın gün cok mutluydu.........kuzenim acep neden dedım...bır bılgın varsa de.......ne olucakkı......
cahıl kalmıyalım........

işallah canım allah tamamına erdırsın.......yazık ya böyle zamanlarda......herkes dahamı alıngan oluyor ne....

Ay bacım alınmadın inşallah takıldım sadece :1hug:

Evet insan çok alıngan oluyo canım biri birşey dedi mi yada birşey oldu mu hemen kötü oluyorsun ...

Ay bacım alınmadın inşallah takıldım sadece :1hug:

Evet insan çok alıngan oluyo canım biri birşey dedi mi yada birşey oldu mu hemen kötü oluyorsun ...

aşk olsun neden alınayım ki..:oklava:.....alınacak bır sey yok balım....mucuks.....Şeniz

böyle zamanlarda alıngan ..olunuyor...bunu biliyorum.....benim abimin dügününde....
gelinimize....gelinligin altına beyaz ayakkabı bakıyoduk........
yengem dediki yüksek topuklu alma demişti rahat edemezsın.....
gelinimizde o zaman moralini bozdu.ve gitti en yüksek topukluyu aldı ve......
gece boyunca rahat edemedi ve cok pişman oldu.......
alıngan olunuyor..hakkaten iyilikle deniyor...yanlış anlaşılıyor.....yerimseniben

Oda biraz fazla alınganlık yapmış be canım...Bu sonuçta onun iyiliği için söylenmiş birşey bence...

Ay aklıma birşey daha geldi..
Benim amca kızı 2 yıl önce evlendi..Evde hazırlık felan yapılıyo bizde yardım etmeye çalışıyoruz...Gelinin olduğu odaya girip çıktık birkaç kez...Meğer rahatsız olmuş gelinizmiz..Bi bağırdı:1shok: bizi bi kovdu odadan :roflol:güya biz iyilik yapıcak..Topladı pılını pırtını çıktı komşu vardı onda giyindi üstünü başını kaydirigubbakcemile3

Oda biraz fazla alınganlık yapmış be canım...Bu sonuçta onun iyiliği için söylenmiş birşey bence...

Ay aklıma birşey daha geldi..
Benim amca kızı 2 yıl önce evlendi..Evde hazırlık felan yapılıyo bizde yardım etmeye çalışıyoruz...Gelinin olduğu odaya girip çıktık birkaç kez...Meğer rahatsız olmuş gelinizmiz..Bi bağırdı:1shok: bizi bi kovdu odadan :roflol:güya biz iyilik yapıcak..Topladı pılını pırtını çıktı komşu vardı onda giyindi üstünü başını kaydirigubbakcemile3

mavru canım net gıttı sonra yemek yedım iş cıktı derken.........geldım......

evet kesınlıkle ya yanlış anlasılmalar oluyor yada .alınganlıklar.......:dilcikar:
ya kımsenın anlasılan başına ilginç bır sey gelmemiş.....kafamçokkarıştı

duygum yeni topigin hayırlı olsun cnm a.s.
ben önce takamda kısmetse su yüzügü hayırlısıyla inş :nazar: :utangac:
sona anılarımı farklı seyleri anlatırım :1rolleyes:

duygum yeni topigin hayırlı olsun cnm a.s.
ben önce takamda kısmetse su yüzügü hayırlısıyla inş :nazar: :utangac:
sona anılarımı farklı seyleri anlatırım :1rolleyes:

işallah canım........hayırlı eşler yüzükler olur.......ama hiçmi etrafında ilginç şeyler olmadı onuda paylaşa bilirsin canım......:kahve:yerimseniben

düğün günü, kuaförde elektrikler kesikti. arıza varmış.
arabayla geze geze, elektriği kesik olmayan kuaför aradık.

iyi ki de kesilmiş ama. ilki, çok kötü bir kuafördü...

valla şuan aklıma gelen bişey yok düğünle ilgili ama istemeye gelecekleri gün
şehir dışından geleceklerdi çok akıllı oldukları için benzin bitmiş yolda saatlerce onları bekledik:mymeka:
neyse geldiler ama herkes bi gergin bi gergin elini ayağını nereye koyacağını şaşıyor
herkes televizyon kapalı ama televizyona bakıyordu:roflol::roflol:
ben gülmekten yarılacaktım o anda gamyoncuiremsu

Fotoğrafçıdan çıktık arabaya gideceğiz. Etrafımızı çocuklar, dilenciler sardı. Arabanın kapıları açıktı binecektik. hepsi bir taraftan konuşuyordu. Eşim çocuklara para verecekti. Bir tane velet torpidoyu açtı bütün zarfları aldı kaçtı yeride eliyle koymuş gibi buldu. peşinden gider gibi oldu ama almasıyla fırlaması bir oldu. Zaten onunlamı uğraşacağız. Bu arada çocuklar arkadaştı. (13-17 yaş arası çocuklar) Dilenciler çocuklar hala para istiyor. Nasıl bağırdıysam o an hepsi sustular ve dağıldılar. delikafadulden Herkes bana bakmıştı ama umrumda değil tabi
Ama hem çok sinir olmuştum hemde üzülmüştüm kötü başladı diye. Neyseki torpidoda kimlikler evraklar falan vardı onları almadı.

Ama sonrasında herşey kusursuzdu.
:asigim:

Son düzenleme:
hayırlı olsun topık duygum
okudum yazdıklarınızı ama suan aklımda bıse yok valla sıze yazcak
malum soz yok yuzuk yok yazcak bısede yok ama sohbete katılırım :))

aşk olsun neden alınayım ki..:oklava:.....alınacak bır sey yok balım....mucuks.....Şeniz

böyle zamanlarda alıngan ..olunuyor...bunu biliyorum.....benim abimin dügününde....
gelinimize....gelinligin altına beyaz ayakkabı bakıyoduk........
yengem dediki yüksek topuklu alma demişti rahat edemezsın.....
gelinimizde o zaman moralini bozdu.ve gitti en yüksek topukluyu aldı ve......
gece boyunca rahat edemedi ve cok pişman oldu.......
alıngan olunuyor..hakkaten iyilikle deniyor...yanlış anlaşılıyor.....yerimseniben

Şu ayakkabı olayını bende yaşadım nişanımda :delphin:
Eşimin dayısının bir kızı var nasıl bilmiş ama bu arada 40 kusür yaşında ve bekar...
Ne derse herkes onun ağzının içine bakıyor nedense...
Benimde nişanlığım açık mavi....
Kayınvalideme demiş altına beyaz renk ayakkabı alalım hem düğünde de giyer...
Banada söylediler artık nasıl bir ruh halindeysem Nalan kendi nişanında beyaz alır ben siyah alıcam dedim delikafadulden
Nitekimde gittim siyah bir ayakkabı aldım... Sonra kullanmak için...
Nişanlığın altınada evden sivri burun ayakkabılarımı giymiştim zaten uzun olduğu için ayaklarımda hiç gözükmedi sengözlerimebaksanab
Nalan mı ? Benim tarafımdan kaile alınmadığını anladı düğünde hiç emir veremedi şakkıdı

ya benım de vardır muhakka ama su an aklıma gelmıyor)

gecen kurban bayramının 3.gunu kuzenımın düğünü vardı.. luks bır otelde ve yemeklı.. hersey hazır..

mısafırler gelmiş.. bekle belıyoruz hep bırlıkte gelınle damadı..

zaman gectı bıraz. neyse ısıklar söndu gelın erkek kardesının kolunda gırdı salona..:1shok:

damat yok.. damadın akrabalrı yok..:1shok:

artvınden cıkmıslar yola damat ve ailesi.. erzurumda kara yakalanmıslar ve dugun bıttıkten 1saat sonra geldiler..

esin damadın olmadıgını hiç yansıtmadı yavrum.. oynadı.. pastasını kesemedı bıle.

mısafırlerle ılgılendı.. ama hayatımda kı en guzel dugunlerden bırıydı.. damatsız olmasına ragmen..kafamçokkarıştı

damat beyde kendı dugununde olmadan evlenmiş oldu..:mymeka:

Son düzenleme:
cok ılgıncmıs cedene ama sonucta ellerınde olan bıse degıl
ve guzel olmustur kesınlıkle hıc unutamazlar
ama gelıne cok ıs dusmus

Şu ayakkabı olayını bende yaşadım nişanımda :delphin:
Eşimin dayısının bir kızı var nasıl bilmiş ama bu arada 40 kusür yaşında ve bekar...
Ne derse herkes onun ağzının içine bakıyor nedense...
Benimde nişanlığım açık mavi....
Kayınvalideme demiş altına beyaz renk ayakkabı alalım hem düğünde de giyer...
Banada söylediler artık nasıl bir ruh halindeysem Nalan kendi nişanında beyaz alır ben siyah alıcam dedim delikafadulden
Nitekimde gittim siyah bir ayakkabı aldım... Sonra kullanmak için...
Nişanlığın altınada evden sivri burun ayakkabılarımı giymiştim zaten uzun olduğu için ayaklarımda hiç gözükmedi sengözlerimebaksanab
Nalan mı ? Benim tarafımdan kaile alınmadığını anladı düğünde hiç emir veremedi şakkıdı

evet ya bende hoşlanmam karısılmasından .......ama eger akıl alıcaksamda sorarım deneyımlı olanlarda.......
sankı ben mi onlarmı evlenıyor dımı ınsanın ....ilki oluyor ve hersey isteidgi gibi olsun ıstıyor....
mutluluklar canım............Şeniza.s.

ya benım de vardır muhakka ama su an aklıma gelmıyor)

gecen kurban bayramının 3.gunu kuzenımın düğünü vardı.. luks bır otelde ve yemeklı.. hersey hazır..

mısafırler gelmiş.. bekle belıyoruz hep bırlıkte gelınle damadı..

zaman gectı bıraz. neyse ısıklar söndu gelın erkek kardesının kolunda gırdı salona..

damat yok.. damadın akrabalrı yok..

artvınden cıkmıslar yola damat ve ailesi.. erzurumda kara yakalanmıslar ve dugun bıttıkten 1saat sonra geldiler..

esin damadın olmadıgını hiç yansıtmadı yavrum.. oynadı.. pastasını kesemedı bıle.

mısafırlerle ılgılendı.. ama hayatımda kı en guzel dugunlerden bırıydı.. damatsız olmasına ragmen..

damat beyde kendı dugununde olmadan evlenmiş oldu..

ay ya ne ilgin. olmuş yazık gelin ne kadarda herkesle ilgilense...kimbilir içinde ne yaşadı......
kendi dügününde olmamak ne acayıp bır durum.......:roflol::roflol:

Fotoğrafçıdan çıktık arabaya gideceğiz. Etrafımızı çocuklar, dilenciler sardı. Arabanın kapıları açıktı binecektik. hepsi bir taraftan konuşuyordu. Eşim çocuklara para verecekti. Bir tane velet torpidoyu açtı bütün zarfları aldı kaçtı yeride eliyle koymuş gibi buldu. peşinden gider gibi oldu ama almasıyla fırlaması bir oldu. Zaten onunlamı uğraşacağız. Bu arada çocuklar arkadaştı. (13-17 yaş arası çocuklar) Dilenciler çocuklar hala para istiyor. Nasıl bağırdıysam o an hepsi sustular ve dağıldılar. delikafadulden Herkes bana bakmıştı ama umrumda değil tabi
Ama hem çok sinir olmuştum hemde üzülmüştüm kötü başladı diye. Neyseki torpidoda kimlikler evraklar falan vardı onları almadı.

Ama sonrasında herşey kusursuzdu.
:asigim:

ya bu cocuklar cokta tehlıkelı arabaların önüne bile atlıyorlar...kazaya neden oluyorlar...allahtan sızın paracıklar gıtmiş....
ama sonrası güzel geçmiş...mutluluklar canım.........:teselli:

Ilginc seyler yazmissiniz, benim aklima da pek birsey gelmiyor ama dur geldi birseyler...
Bir süre önce dayim evlendi, köyde olmustu dügün... Benim de bi bilmis ve inatc bir kuzenim var 9-10 yaslarindaydi ozamanlar... Neyse dügün dernek artik yavastan bitmeye basladi, herkez yaticak artik benim o bilmis kuzen akrabalarin icinde ben gelin ve damatla uyuyacam demezmi... herkez tabi gelin ve damat a bakiyor, gelin ve damat nereye bakacaini sasirdi... Sonra herkez dagildi benim kuzen yine basladi, kimse birsey diyemiyorda daha kücük diye, ama sonra neyse zorlanda olsa iknaa ettiler kizi... Ama olan gelin ve damat'a oldu, kiz ertesi gun de hala niye onlarla yatmasina izin verilmedigini arastiriyordu xDD

Back