• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sz ncesi, spriz bir evlilik teklifi alan TMYY miz

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.343
26
208
41
İsviçre
evvet kizlar tmyy arkadasimiz cumartesi sözü kessilecek allahin izniyle ama romantik damadimiz tmyy mize süpriz bir evlilik teklifi etmis yakisirrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktanhelal olsun damadimizaki elinden geleni ardina koymuyo ve tmyy mizi mutlu ediyo alkisalkisalkisrabbim tamamina erdirsin insallah:Saruboceq:
:Saruboceq:herseyin en güzeli en özeli gönlünce olsun insallah :Saruboceq: hakkediyosun cimcimemopuyorumnanaktan

rabbim sizi ve mutlulugunuzu nazarlardan korusun insallah canim benim

simdi sizlere bire bir tmyy arkadasimizin yazdiklarini ve fotolarini aktaricam kizlar o topik acmak istememis bende ondan izinsiz ona süpriz yapmak istedim umarim kizmaz kirilmaz darilmaz:kedi:kaydirigubbakcemile

ama böylesine bi mutluluk paylasilmali bencekaydirigubbakcemile5

cumartesi sözüm kesilecek biliyosunuz kızlar.. onun öncesinde aşkım bana sürpriz bi evlenme teklif etti. aslında gece 12 de balkona çıkmamaı sağlayacak ve alttan uçan balonlarla evlenme teklifi etcekti ama annanem ve dedemlerle aynı apartmanda oturduğumuz için kalkışmamış böle bişeye korkmuş. neyse işte dün akşam aldı beni arabayla. baktım biyere gidiyoz. içimden diyom nereye götürüyo bu beni. teyzesinin evine geldik. bişey alıp çıkıcaz dedi bana. tamam dedim. sende gel ben yalnız taşıyamam dedi. girdik eve işte odanın kapısı kapalıydı. içeri bi girdim yerlerde mumlar balonlar. nekadar duygulandığımı anlatamam. konuşulanları anlatmayayım okaa özele girmeyek:))
ayrıca bi konu açmak istemedim burdaki arkadaşlarımla paylaşmak istedim mutluluğumu. hepinizi çok sefüom
işte fotolar. cep telefonuyla çektiğim için bulanık olabilir.

aşkım balonları şişiriken bitanesi gözüne patlamış. gözü kıpkırmızıydı. okadar üzüldümki okadar kötü bi hali vardıki. masum yaralı çocuklar gibiydi acşle gidelim diye yalvardım ama gitmedi bu atmosferi bırakıp gitmem dedi. bugün hallettik ilaç falan inşallah düzelir.

umarim söz fotolarini ve ileride devaminida bizlerle paylasirsin cimcimemopuyorumnanaktan

ay cok guzel ben tmyy dusunur acar dıyodum ıyı oldu resımler nerdee gorup gorup cıldırıym:)

:kedi:tmyy acmayi düsünmedigi icin ben sey ettiriverdim yani damadimiza özenip bende bi süpriz yapiim dedimdi fena olmamis dimi tmyy kizmaz dimi yirtarim yanizemuszemus
baska fotolar yok oldugu gibi birebir paylastim ama söz resimlerini gösterir insallahzemuszemus

ayyyy canım benim çok duygulandım inanki okurken. çok teşekkür ederim. annemi kardeşimi topladım hep yazını göstermeye. annemde çok teşekkür ediyo. yerim sizi ben. seviyorum hepinizi beee

ayyyy canım benim çok duygulandım inanki okurken. çok teşekkür ederim. annemi kardeşimi topladım hep yazını göstermeye. annemde çok teşekkür ediyo. yerim sizi ben. seviyorum hepinizi beee

:kedi:ciddimisin kizmadin dimi:kedi:

opuyorumnanaktanannenin o mis kokulu ellerinden öperimopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktankardesininde nanaklarindanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanbizde seni seviyoruz keske daha fazlasini yapabilsem cimcimemopuyorumnanaktan

buarada topik senin yazilanlara ben deel sen cvp verecen ona görezemuszemus

biz KK yız
biz iyi günde
biz kötü günde
biz herzaman
birbirimizin yanındayız
çünkü KADIN DAYANIŞMASI K.K
:)hep destek tam destek:asigim::asigim:

Ayyy çok güzell..
Allah tamamını erdirsin..a.s.
Hayırlısı olsun inşallah ..:nazar:
Ömür ßoyu mutluluklarr..:teytey:

biz KK yız
biz iyi günde
biz kötü günde
biz herzaman
birbirimizin yanındayız

alkisalkisalkishelal olsun sana heelal olsunalkisalkisalkis
vereliniortakortimsin sen be bal damlamis ballllllllvereliniortak
gercekten cok güzel ifade etmissin o güzel yüregine saglikopuyorumnanaktan

ay çok hoş yaaaaa
allah tamamını erdirsin mutlulukları daim olur ins...

maallaho.jpg

:kedi:ciddimisin kizmadin dimi:kedi:

opuyorumnanaktanannenin o mis kokulu ellerinden öperimopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktankardesininde nanaklarindanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanbizde seni seviyoruz keske daha fazlasini yapabilsem cimcimemopuyorumnanaktan

buarada topik senin yazilanlara ben deel sen cvp verecen ona görezemuszemus

çok teşekkür ederim cnm.

biz KK yız
biz iyi günde
biz kötü günde
biz herzaman
birbirimizin yanındayız

süpersin hemşom benim. bitanesin.

Ayyy çok güzell..
Allah tamamını erdirsin..a.s.
Hayırlısı olsun inşallah ..:nazar:
Ömür ßoyu mutluluklarr..:teytey:

teşekkür ederim tatlım. amin. cümlemize inşallah

ay çok hoş yaaaaa
allah tamamını erdirsin mutlulukları daim olur ins...

maallaho.jpg

çok teşekkürler. amin.Şeniza.s.

alkisalkisalkishelal olsun sana heelal olsunalkisalkisalkis
vereliniortakortimsin sen be bal damlamis ballllllllvereliniortak
gercekten cok güzel ifade etmissin o güzel yüregine saglikopuyorumnanaktan

bu sitede hep bunu gordum bırbırını tanıyıp tanımayan acısında yanında mendıl mutlulugunda bı sevgı kucagı oluy ohep boyle guzel haberlerde buluşalım emii
ve hicc ayrılmayalım ortimm:)

cok duygulandim ya...
ne güzel damat ellindeki degerin kiymetini biliyor demek...
tmyy canim cok mutlu ol insallah...
insallah hersey yolunda gider...
söz, nisan, dügün, nikah hersey hayal ettigin ötesinde güzel olur insallah...
incitanemtuana sana bu topici actigin icin cok tesekkürler arkadasim...

cok duygulandim ya...
ne güzel damat ellindeki degerin kiymetini biliyor demek...
tmyy canim cok mutlu ol insallah...
insallah hersey yolunda gider...
söz, nisan, dügün, nikah hersey hayal ettigin ötesinde güzel olur insallah...
incitanemtuana sana bu topici actigin icin cok tesekkürler arkadasim...

tatlım benim çok sağol. amin. Allah herkesin gönlüne göre versin.a.s.:1hug:

Back