tutucuk Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2011 783 1 0 İçel Mersin 25 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tburcu #21 tburcu .!.: tutucuğa soralım ozaman tecrübeliymiş ya faydalanalım tutucuk yeşerirmiym sence karıştırırsam?? bu yeşermeyi önlemek için gümüş mavi fln karıştırılmalı diye öğrenmiştim onu yapcaktım ama bu syoss benm bütün dengemi alt üst etti Genişletmek için tıkla... hangi renk için bunu soruyosun canm? saç bakırımsı tonlardaysa direk kumral tarzına boyadığında yeşerir.
tburcu .!.: tutucuğa soralım ozaman tecrübeliymiş ya faydalanalım tutucuk yeşerirmiym sence karıştırırsam?? bu yeşermeyi önlemek için gümüş mavi fln karıştırılmalı diye öğrenmiştim onu yapcaktım ama bu syoss benm bütün dengemi alt üst etti Genişletmek için tıkla... hangi renk için bunu soruyosun canm? saç bakırımsı tonlardaysa direk kumral tarzına boyadığında yeşerir.
T tburcu Gınaa Gelebiliteli.. Kayıtlı Üye 26 Ocak 2012 1.880 14 68 Antalya 25 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tburcu #22 tutucuk .!.: hangi renk için bunu soruyosun canm? saç bakırımsı tonlardaysa direk kumral tarzına boyadığında yeşerir. Genişletmek için tıkla... bir önceki sayfada var cnm saç rengim..bi bakıp cevap verebilirsen sevinirim
tutucuk .!.: hangi renk için bunu soruyosun canm? saç bakırımsı tonlardaysa direk kumral tarzına boyadığında yeşerir. Genişletmek için tıkla... bir önceki sayfada var cnm saç rengim..bi bakıp cevap verebilirsen sevinirim