Saç Rengi ve Saç Boyama Syoss??????

tburcu

Gınaa Gelebiliteli..
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
1.880
14
68
Antalya
sevgili forumdaşlarım, syoss'un sarı tonlarını deneyen var mıdır acaba aranızda???bu marka hakkında yorum yapabilecek var mı?

kullanmayı düşünüyorum fikir almak istiyorum..

Kutu üzerindeki renkleri çok güzel değil mi :)) Küllü sarı kullanmıştım ben çokta memnun kalmıştım..

boyaların eskisi gibi kalıcılığı yok ben kullandım ama mat olmuştu saçlarım.koloston zaten sizlere ömür asla kullanmayacağım bi marka palette hoşuma gidiyor şimdilik kalıcılık konusunda kullandığım bi boya.loreale gelince oda kendini bozdu bence hem renk seçenekleri dar hemde saçta uzun süre durmuyor

Son düzenleme:
Kutu üzerindeki renkleri çok güzel değil mi :)) Küllü sarı kullanmıştım ben çokta memnun kalmıştım..

evet harika insanın içi açılıyo resmen

senin zemin ne renkt küllü sarıyı boyadığında bende o tonlarda düşünüyorum..

koleston evet loreal evet gitmişler.. içlerinde bi palette kalmış.ama bende syoss u merak ediyorum çok canlı duruyor renkleri..

evet harika insanın içi açılıyo resmen

senin zemin ne renkt küllü sarıyı boyadığında bende o tonlarda düşünüyorum..

Evett ben gördüğümde uzun süre bakıyorum kendimden geçiyorum Canım ben saçlarımı açtırmıştım kuaförde sarı yaptırmıştım ama istediğim gibi küllü olmamıştı normal bi sarı oldu:S bende kendim syos küllü sarı alıp evde boyamıştım.. sarı üzerine yaptım yani yine.. sen hangi renk üzerine yapacaksın?

marka olarak syoss kullaniyorum, boyasi, sampuani, sacspreyi vs... memnunum, fakat sari renk kullanmadim :)

saçlarımın rengi böyle şuanda..açık kumral ile kumralı mı karıştırsam acaba yada başka bir tavsiyen var mı senin?

Eki Görüntüle 615915 Eki Görüntüle 615916
saçlarımın rengi böyle şuanda..açık kumral ile kumralı mı karıştırsam acaba yada başka bir tavsiyen var mı senin?

Canımm hiç denemedim ama güzel olur diye düşünüyorum..çok koyu yapma direk açık kumral da yapabilirsin.. ben küllü kumralı da çok beğenirim ama o kadar güzel renkler war ki çok kararsız kalıyorum:))) bi bakayım renklere de fikrimi söleyim

arkadaşlar saçlarınızın açık tonlarda olmasını istiyosanız içerisine yarım tüp altın sarısı karıştırıp boyayın.kutudakilerin üzerindeki resimler yanıltıcı çünkü:)saçlar boyanınca koyu çıkıyor

Son düzenleme:

Söylediğin iyi olduu tutummmmm :*

saçım uzunken beauty nin kumsal sarısını kullanmıştım bitkisel boya ,cok saglıklı olmuştu.rengi küllü sarı gibi

benim kadar saçı boya yiyen olmamıştır :))o nedenle tecrübe sahibi olduk artık

haha bunu öğrendiğimde iyi oldu canmmm bişey olursa sorarım sana

tutucuğa soralım ozaman tecrübeliymiş ya faydalanalım

tutucuk yeşerirmiym sence karıştırırsam??

bu yeşermeyi önlemek için gümüş mavi fln karıştırılmalı diye öğrenmiştim onu yapcaktım ama bu syoss benm bütün dengemi alt üst etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…