Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kutu üzerindeki renkleri çok güzel değil mi :)) Küllü sarı kullanmıştım ben çokta memnun kalmıştım..
boyaların eskisi gibi kalıcılığı yok ben kullanm ama mat olmuştu saçlarım.koloston zaten sizlere ömür asla kullanmayacağım bi marka palette hoşuma gidiyor şimdilik kalıcılık konusunda kullandığım bi boya.loreale gelince oda kendini bozdu bence hem renk seçenekleri dar hemde saçta uzun süre durmuyor
evet harika insanın içi açılıyo resmen
senin zemin ne renkt küllü sarıyı boyadığında bende o tonlarda düşünüyorum..
koleston evet loreal evet gitmişler.. içlerinde bi palette kalmış.ama bende syoss u merak ediyorum çok canlı duruyor renkleri..
Evett ben gördüğümde uzun süre bakıyorum kendimden geçiyorumCanım ben saçlarımı açtırmıştım kuaförde sarı yaptırmıştım ama istediğim gibi küllü olmamıştı normal bi sarı oldu:S bende kendim syos küllü sarı alıp evde boyamıştım.. sarı üzerine yaptım yani yine.. sen hangi renk üzerine yapacaksın?
syoss kullandım mat durdu bende nedense sewemedim o boyayı
Eki Görüntüle 615915 Eki Görüntüle 615916
saçlarımın rengi böyle şuanda..açık kumral ile kumralı mı karıştırsam acaba yada başka bir tavsiyen var mı senin?
Canımm hiç denemedim ama güzel olur diye düşünüyorum..çok koyu yapma direk açık kumral da yapabilirsin.. ben küllü kumralı da çok beğenirim ama o kadar güzel renkler war ki çok kararsız kalıyorum:))) bi bakayım renklere de fikrimi söleyim![]()
Eki Görüntüle 615915 Eki Görüntüle 615916
saçlarımın rengi böyle şuanda..açık kumral ile kumralı mı karıştırsam acaba yada başka bir tavsiyen var mı senin?
arkadaşlar saçlarınızın açık tonlarda olmasını istiyosanız içerisine yarım tüp altın sarısı karıştırıp boyayın.kutudakilerin üzerindeki resimler yanıltıcı çünkü:)saçlar boyanınca koyu çıkıyor
Söylediğin iyi olduu tutummmmm :*
evet onu bende düşündüm..bunun içine altın sarı karıştıram nasıl olur arkadaşın dediği gibi?bide yeşermiyeyimbuna bayıldımmmmmmmmm..
Eki Görüntüle 615941
baktm şmdi güzelmiş rengi ama senn zemn ne renkti ki ilk boyamada tutmuşmuydu?saçım uzunken beauty nin kumsal sarısını kullanmıştım bitkisel boya ,cok saglıklı olmuştu.rengi küllü sarı gibi
benim kadar saçı boya yiyen olmamıştır :))o nedenle tecrübe sahibi olduk artık
evet onu bende düşündüm..bunun içine altın sarı karıştıram nasıl olur arkadaşın dediği gibi?bide yeşermiyeyim
ayy bu boya karıştırma olaylarını ben anlamıyorum ki bir bilene sormak lazımmm yeşer istemem canım
baktm şmdi güzelmiş rengi ama senn zemn ne renkti ki ilk boyamada tutmuşmuydu?