Şampuan ve Saç Kremleri syoss silikonsuz şampuan kullanan varmı?

Nare83

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
35.547
78.779
798
merhaba syoss silikonsuz şampuan kullanan varmı aranızda
pazar günü almıştım 2. yıkamam ve şimdilik memunum yaglı saçlaırm vardır
ince telli ve güçsüz saçlar için olanı aldım
ama kötü yorumlar okudum nette acaba kötü etkileri sonradanmı çıkıyor?

Canım ben evvel ki ay arkadaşımın dayatması ile aldım çünkü kullandığım Nude ile saçlarım çok çabuk yağlanıyordu... Normalde hep sülfatsız şampuan kullanırım... Syoss hacimlendirici şampuanı bir kez kullandım, 3 gün boyunca kafamın ve vucudumun kaşıntısından delirdim resmen saç derim kıpkırmızı oldu, vucudumun muhtelif yerlerinide çılgınlar gibi kaşımaktan yara yaptım tabii... Hemen değiştirdim yine sülfatsıza döndüm...

Ben bunu allerjik yapıma bağlıyorum çünkü;bu şampuanı bana öneren arkadaşım syoss un değişik çeşitlerini çıktığından beri kullanıyor en sonda bu silikonsuzu kullanmaya başladı 4 aydır ve hiç bir sorun yaşamadı bu yüzden bu şampuanda kullanıcı yorumlarından çok kendi deneyimlerine güvenmelisin derim...

evet herkes kaşıntıdan şikayet etmiş aslında
ama bendede ara ara oluyor ama abartı degil ve okudugum yorumlardan piskolojik oldugunu bile düşünmeye başladım yani

evet herkes kaşıntıdan şikayet etmiş aslında
ama bendede ara ara oluyor ama abartı degil ve okudugum yorumlardan piskolojik oldugunu bile düşünmeye başladım yani

Psikolojik de olabilir tabii, yalnız ben saçımı ve cildimi çok uzun yıllardır sülfatsız ürünlere alıştırdım, benim allerjik tepki vermemin sebebi bu da olabilir tatlım bilemiyoum yani... Oleo serisi hiç bir şey yapmadı mesela onu da 4 kere kullandım ama yağlı saç için uygun bulmadım diye kullanmayı bırakmıştım... Evde muhtelif çeşitlerden sanırım 6 şişe Syoss var

Bir ekleme daha yapayım syoss şampuanlar saçı daha hızlı uzatıyor,sebebini bilmiyorum o hafif kaşıntıların sebebi bu olabilir...

Son düzenleme:
umarım öyledirr yaaa
bıktım artık şampuan bulamamaktan saçlarım yaglı
yaglı saçlar için olanı aldım kekeplendi
kepekli olanı aldım yaglandırdırr
piyasadaki şampuanların hepsini kullandım tresan , radikal diye bir şampuan var onlarıda kullandım yok

syosuda umutsuzca yıkadım ama ipeksi bir görünüm katta canlandı parladı saçlarımm
umarım böyle gider

İnşallah

Ya burada herkes konusuyor ama saç tipini söylemiyor benim uzuuun araştırmalarından sonra çıkardığım sonuç yağlı ve ince telli saçlara iyi geliyor ama benim gibi kuru saclılara ters tepiyor sac derisini kuruyor yani aslında burada ürünlerin sacta bıraktığı etkileri yazarken de sac tipini de yazmak lazim

benim saçlarım ince telli ve yaglı evet iyi geldi ama kepek yaptı kepek yapsaydı süper bir şampusn
kullanırdım sürekli

benim saçlarım ince telli ve yaglı evet iyi geldi ama kepek yaptı kepek yapsaydı süper bir şampusn
kullanırdım sürekli
Merhaba, benim saçımda ince telli ama kuru. Silikonsuz hacim şampuani var fakat daha da kurutur diye korkuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
kullanırdım sürekli
şimdi ne kullanıyorsun canım bu uğraştan bnde yoruldum benımde saçlarım çabuk yağlanıyor tresan uçlarını kurutuyor kremsız acılmıyor bır ısede yaramıyor bnde syoss denicem dedim ama kararsızım ?!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…