ya yok boyadgmda cok güzeldi tam kutudaki gbydii sarıya dönüyo şimdi cnmm anlamadm benddeee...
haftaya bende altin karamel boyicam syoss aldim suan sacim koyu karamel ama senin saclarin sarimsi duruo yikandik acilio mu?eger oyleyse cok iyi ben acilsin istiyorum
canım resim paylaşırmısın ben de pazar boyayacaktım bi türlü cesaret edemedim benimde saçım açık bakır resim paylaşırsan bana da fikir olur çok sevinirim
bu boya gerçekden harika renk aynı kutudaki gibi çıkıyor koyulaşma yapmıyor 7.6 kumralı favorim o kadar doğal güzel bir koyu sarı tonu veriyor numarasına bakıcak olursak 7 kumral 6 ise altın tonu syoss da böyle mesela altın karamel 8 açık kumral 7 no ise bakır 2. numaralar çok önemli saça verdiği renk 2 numaralardır ilk ton sadece saç tonu ve yapısı 2 nolara bakıp tarzınıza göre alın derim 7.6 altın kumral kısacası kuaförde tutturamadığım süper bir renk çıkardı ortaya
frezya memnun kalmana sevindim , ben de bu renge boyamayı düşünüyorum ama 6.8 ile 7.6 arasında kaldım. belki saçının bir parçasını fotolayabilirsen fikir sahibi oluruzz
7.6 tavsiye ediyorum.
kızlar benim saçım kumral bakırdı..küllü kumrala dönmek istiyordum forumda bir arkadaş 6.8 tavsiye etmiş aldım 6.1 ve 6.8 i karıştırdım sonuç koyu kahveye yakın bir renk oldu ve şu anda çok pişmanım..kutunun üzerindeki renk ile alakası yok.. belki 6.1 çok baskın gelmiş olabilir keşke karıştırmasaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?