Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar. bu markanın orta sarısı ve koyu sarısını beğendim ama ikisinin küsuratı farklı. birisinin 6, diğerinin 8. bu boyadaki küsuratların dore mi, kül mü, akaju mu ne anlama geldiğini pek anlayamadım açıkçası...hangisi saça dorelik vermez sizce? Turunculaşma istemiyorum...
[
ben de bu boyayı araştırıyordum. yazılan yorumları okudum tek tek.. yine her zamanki gibi kimine iyi olmuş kimine olmamış.
kuaför değilim ama kuaförümün bana hep söylediği şeyi paylaşmak isterim bayanlar:
"saç rengi saç boyasıyla açılmaz. 2-3 ton açığını istiyorsanız ya da sarı renkler istiyorsanız saçınızdaki boyayı akıtmaları gerekir"
yani şöyle diyor; saçınız açık kumral bile olsa sarı tonlarına geçmek için sadece boyayı alıp sürmek yeterli değil. bunu yaparsanız hem istediğiniz renk tutmayacak hem de saçın farklı yerlerinde farklı renkler çıkacak. sonra da bu "bu boya hiç güzel değil. benim saçımı mahvetti. rengi çok berbat oldu" gibi serzenişler yükselecek..
kısaca toparlayacak olursam, eğer saçınızı kendiniz boyamak istiyosanız, saçınızın rengine yakın tonları tercih etmelisiniz ki iyi sonuç versin. kumral saçları bir boya ile turuncuya, sarıya, kızıla çevirmek mümkün değil.
bunun için profesyonel saç ürünlerinin kullanılması, gerekiyorsa saçtan boyanın akıtılması gerekkiyor..
benim saçıma hangi renkler uygun derseniz syoss' un sitesinde güzen bir öneri bölümü var. Renk Tonu Klavuzu
SYOSS Professional Performance
önce kendi doğal saç renginizi ve beyazlık durumunu seçiyorsunuz.
sonra saçınızın şu anki halinde ne gibi işlemler olduğunu seçiyorsunuz
son olarak sizin saçınıza uyabilecek olan renkleri bu seçimlerinize göre öneriyor.
bence saç boyası almadan önce bunu bir deneyin derim ben.. en azından kötü süprizlerden kaçınmış olursunuz :)
bende saçımı boyayacağım hep kızıldı kahve tonlarına boyamıştım kollestonla ama tekrar kızıl yapmak istiyorum ilk defa markette gördüm renkleri çok güzel kararsız kaldım :s
ben dün boyadım syoss altın karamel kızlarrrilk defa syoss kullandm zaten sırf rengi için bu markayı almıstımm valla ben begendm kalite iyi saçlarım yumusacık bakım kremnide sevdimm boya kokmuyoda üstelk basıma agrılar girmedi boyarkenn renkde tuttu ilk defa kutunun tam üstündeki rengi yakaladım bi boyada
hatta koyulaşır diye korkuyodum acık bile tuttu ..gayet memnunum bu marka bu tonla devam edicem şiddetle öneririm hakkaten profosyonelmişş
![]()
cnm altin karamelli resmini koyarmisin cok merak ediorum o boyayi
bu arada gittikçe değişiyo bu renkk açılıyo sanırımm 2. hafta sonunda şu an bu haldelerr :)
Eki Görüntüle 287798
Biraz bakırlaşmış galiba :/