• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama syoss altin karamel yardim edin lutfeen..

sheytane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
377
4
96
Kilis
kizlar merhaba benim suan ki sac rengim 2 3 cm diplerim siyah , sonrasi koyu karamel renk gibi uclari da platin sacma sapan kuaforun eline dusunce ucu platin dipleri koyu karamel gibi bir renk cikti ortaya simdi duz renk olsun istiyorum syoss altin karamel boyam var bununla boyasam sacim nasil olur dipleri baska ucu baska mi olur uclari biraz daha acik olsa sorun degil de cok fark olur mu kotu olur mu yada duz renk tutturmam icin onerileriniz var mi simdideb cevaplar icin cok tesekkur ederim

benim saçlarda aynı durumda bende ne yapacağımı bilmiyorum .10.1 yada 9.1 renklerinde boyamayı düşünüyorum karamelliklerden kurtulmak ,dip boyası vede uç renkleri açılsın diye ama kararsızım

siz de mi altin karamel dusunuyorsunuz yoksa sariya mi devam etmek istiyorsunuz.ben sariyi seviyorum cokta yakistiriyorum ama beceremiyorlar kuaforler ben 11 le bile boyadim diplerimi zamaninda ana hep turuncucikti bundan kurtulus yok o yuden karamel olmak istiyorum artik duz bir rengim olsun ugrasmayayim diyorum

sarı düşünüyorum cnm bende. mor şampuan duydun bir araştır istersen sarı saçtaki turunculuğu kızıllığı alıyormuş .

Back