Saç Rengi ve Saç Boyama syoss altın karamel vee bayramda hayran bırakan saç rengim ( resimli )

meraba saçım şuanda açık karamel diplerim gelmişti gelen dip kısmında syoss altın karameli denedm rengi çok yakın oldu birazck daha koyu ve azcık turuncu gibi oldu sanki. ben bu boyayla dip yapıp sonra bir sarı boyayla bu boyayı karıştırmak istiyorum arkadaşlar. amacım saç rengimin tonunun bir yada 2 ton açılması hangi renk ve marka sarıyı önerirsiniz acaba????:44::44::44::44: ayrıca dibi boyarken turuncu olmaması için ne yapabilirim?

yaa çok begendm ve bende istyrm... ama zemin rengim açık değil turuncu yansımalı saç rengim var. palette küllü sarı katıp boyasam nsıl bi sonuç olur sizce?

bence bu renkte turuncu yansımalar daha tatlı duruyor zemininiz uygun ama isterseniz küllü sarı ile karıştırabilirsinz sorun olmaz

Ben ilk boyadigimda uclariyla dipleri farkli gelmisti hatta konu bile acmistim ama yikandikca ole bir oturduki hic fark kalmadi cok memnunum bu renk ve boyadan eminim boyadikca cok daha gusel olucak Bende arada dusunuyorum icine biraz da sari katsammi diye ama nasil bir sari karistirsam altin karamele bilemedim kullu olmaz cunku altin karamel rengi pariltili maylastrr kullu renkler ve yesertir

slm arkadaşım gerçekten saç rengin çok güzel
ben beyaz tenliyim saç rengim koyu kumral yani doğal rengi hiç saçımı boyamadım şimdiye kadar
bana ne renk gider tavsiye edeceğin bi renk var mı?
saçlarım çok kısa 1 kutu yeter sanırım
birde dipler gelince ne yapıcam

saçlarımda yağlanma ve dökülme var acaba boya daha da dökülmeyi artır mı acaba:18:
ne çok soru sormuşum

eda sen bu boyama ısınden anlıyorsun yaa ne gusel.
ben daha oncede yazmıştım esmer tenlıyım koyu karamel ıstoıyorum ama kuafor esmelere yakısmaz dedı acab cıkolatayla karamelmi karıştırtsam yada altın parıltılı çikolatamı
bıde dıplerım saçımda çıkolata kahve var ama dıplerım baya cıktı.dıpler sıyah
sımdı ben nasıl boyuycam dıyelımkı altın parıltılı çıkolata aldım boyadım aynı tutarmı
şimdiden sağol :))

öncelikle sağol tatlım . diplerin koyu ise ilk olarak dipleri boya sonra uçları boya böylece fark en aza iner . diplerden gelen saç boyasız olduğundan rengi daha çok emer

ben sarı röfleli saçlarımı boyamıştımm ve aynenn böyle harika durmuştu.. banada herkes soruyordu..
sonra 2 ay önce köpük boyayla koyu kahveye boyadımmm vvee eski saçımı tekrar istiyorum...
alıp boyasam kızarır mı saçım bilemiyorum siyaha yakın şuan...

kızlar banada bir yardım ne olur her konuya yaza yaza bi hal oldum :) benimde saçım açık karamel bende saçımı syoss altın karamele boyucam yarın..diplerden kendi saçım geldi 1 cm kadar koyu renk..boyarken önce diplerimi boyuyosunuz , yoksa önce uçlarımı ?bazı arkadaşlar önce uçları boyayıp sonra dibi boyuyomuş dipteki saçımız çabuk açılır diye sanırım
bana bi yardım lütfennnn

bide diplerdeki koyu renk saçım acaba nasıl olur kutudaki gibi olmaz daha koyusu olur dimi

BAYRAMDAN SONRA 2 GÜNDE BİR YIKADIĞIM SAÇIM VE SAÇ RENGİM
Eki Görüntüle 288421
Eki Görüntüle 288420

edaaaaaaaaaa masalllah nazar degmesin. ama sacların cokkkkkkkkkkkkk guzelllllllllllll kac yılda uzattın bu sacları ben 4 yıl oldu saclarımı uzatalı tabıı kuaforler saolsun acımıyorlar saca kokunden kesıyorlar ama tovbeeeeeeeeeeee bırdaha kestırmeyecegım.benımsaclar senın yarın kadar. sacında guzel kendınde gıuzel masalllahhhhhhhhh.işallah bu gulen gozlerın hıcccccccccccccccc solmaz hep gulersınnnnnnnn.amin.

benm saçlar kütken 1 yılda belime kadar uzuyor. hatta şuan öyle geçen yıl küt yapmıştım 1 sene geçti belimde saçlarım. kestircem yine

çok güzel olmuş canım saçların özellikle 3. fotoda çok hoş görünüo

saçalarına bayıldımmm cnm ya sana da çok yakışmış.diğer saç renklerini de hatırlıyorum hepsini çok beğendimm açıkçası:) ben şuan bakıra boyadım saçımı ama akınca buna boyamayı düşünüyorum saçım aktığında saoğan kabuğu gibi bi renk olur muhtemelen sence oksidanını yüzde 9 luk mu koyayım? içinden kaçlık çıkıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…