gömlek bekliyoruummmCnm isikli badiler makinada normal yikaniyor. GAP takim 1.5 -2.5 yas arazi gibi düşün. Ayaklari kollari lastikliya sorun sorun olmuo. Gömlekvar ama bakmam lazm kollarini kivirip bu yyolda giydireyim DİE dusunuyordm ama bikacini eldn cikarabilirim sen beğendiklerini sor
Astronot 6-9 aysa ben alabilirim
devrimy1@hotmail.com dan görüşebiliriz
UznUn kol cnm[/QUOTE]OTE="mstshn, post: 37007324, member: 419585"]kısa koll mu uzun mu
Şu erkek kıyafetleriyle de biraz ilgilensenizKizlar astronot dahil 240 TLyapiyor kiz bebek kkıyafetleri Hepsini alana 200 lira olsn. Yaninda eekstrahhediyeler de yollarim. Zatencçoğu utulense sifirdan farki yok. Hic kullanilmamislarda çok. Hepsinin penyeai kumasi kaliteli. Esyam çoktu o yüzdenaz giydirdim hherşeyi. Bu fiyatlara bu kalite kkaçmaz. Zaten sifir astronot normalde 70 lira. Hadi kacirmayim derim
Gecede onlari ayarlayayimŞu erkek kıyafetleriyle de biraz ilgilenseniz
ben ilgileniyorum neler kaldıŞu erkek kıyafetleriyle de biraz ilgilenseniz
Şu erkek kıyafetleriyle de biraz ilgiz
Allah kolaylık versin canm aynı sıkıntı bizde de var hersey yığılıyo bekliyo yeniler de ucuza gidio insan satmaya kıyamıyor ürünleriniz 8. Sayfada olanlar mı sadeceCnm bi turlu kolileri acamadm. Gomleklere gelince hic giydiremdm desm yeri. O yuzdn bu yilda kivrik kol bi kac giydireyim dedm. Cogu marka cunku bn almisim 30a burda 10 dan fazlaya satilmaz.( ozellikle 2 yas ve ustu kiyafetlerde begendigin varsa telafi amacli sana daha uyguna vereyim. Kucuk esyalarim yuklukte acamiyorum bile anca toplu alimda cikarayim dedim. Ev ardiyeye dondu kuculenler.satilacaklar saklanacaklar yeniler kizin oglanin:) bide ustune calisiyorum.bitmis vaziyetteyim bu ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?