sweetlyy'nin çeyizcikleri :)

İkinci yatak örtüne bayıldım toz pembe gibi duran örgüyü andıran ,nereden aldığını sorabilir miyim ?
Tüm eşyalarında çok güzel mutlu ,sağlıklı günlerde kullan canım

İkinci yatak örtüne bayıldım toz pembe gibi duran örgüyü andıran ,nereden aldığını sorabilir miyim ?
Tüm eşyalarında çok güzel mutlu ,sağlıklı günlerde kullan canım
cnm benim teşekkür ederim o yatak örtüsü gelin home dan erguvan triko set içinde örgü battaniyeside var

minik minik bişeyler aldım çeyizime hemen yüklüyorum

alışverişim sonucunda hediye edilen havlum

bambu kaşıklarım ve kaşıklığım

tupperware türkiyem setimin aynı deseninin metalini görür görmez aldım çay kutusu yapıcam

minik sosluklarım

aşık olarak aldığım tepsim

deterjan bölmeli bulaşık fırçam

veeeee mutfağım için askılarım bunlara bayıldımmm

Son cicilerin hayırlı olsun askılığın gerçekten çok tatlı

Gelin Home şimdi internet sitesinden baktım .. Bayıldım ben bunların hepsine mutlaka bende bunlardan almalıyım
mutlaka bak cnm bn hiç sevmem dantelli şeyleri ama herkes çeyizin olmazsa olmazı diyince öylesine bakarken gördüm bu takımı veee vuruldum çok beğenerek almıştım

mutlaka bak cnm bn hiç sevmem dantelli şeyleri ama herkes çeyizin olmazsa olmazı diyince öylesine bakarken gördüm bu takımı veee vuruldum çok beğenerek almıştım

Konuyu belki uzattım biliyorum ama kusuruma bakmazsan birde nereden aldığını sorsam Merkezi Avcılarda imiş ,ve bize inanlmaz yakın ben oraya gitsem bulurum sanırım :44:

Konuyu belki uzattım biliyorum ama kusuruma bakmazsan birde nereden aldığını sorsam Merkezi Avcılarda imiş ,ve bize inanlmaz yakın ben oraya gitsem bulurum sanırım :44:
cnm ben manisadayım ordan aldım çeyiz ürünleri satan bi mağazadan.ailem istanbulda herşeyimi ordan almaya çalışıyorum hem çok daha uygun.kolay bulursun yani hemde uygun fiyata alabilirsin

hepsine bayıldım :) çok ciciler Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. :)

tasarım ürünler çok tatlı . :)

bir de tupperları nerden alıyosunuz ? tupper satan bulsam alıcam da bir tanecik tupperım yok :/

ben almak istediklerimi de bilmiyorum ki var mıdır katalog falan :)? mesajına cevap veremiyorum yeni üye olduğum için mailleşelim.

gul.eker@hotmail.com

her kızın çeyizinde tupper görüyorum :) çok ciciler ben de almak istiyorum ama avon tarzı bir şeymiş bu yeni öğrendim :)

hepsi çok güzel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..

Bu yesillikleri saklamak icin bende dusunuyorum burda alabilcem yer var ama iyimi kotumu bilemefim yaniii taze tutuyomu salatalikk ve kivircik maydonoz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…