- 13 Kasım 2009
- 513
- 9
- Konu Sahibi Sweet_Brave
aresyacım benm hiç bi yerimde ödem olmadı ,galiba memişlerimde de ödem olmadı. belki hafif şişlik wardı ama ben her gün memelerime baktığm için anlayamıyorum indiler mi inmediler mi benm de doktorum ince bir bant werdi böyle şeffaf gbi onunla bantlamıştım. ama terliyorum ya ister istemez bant kalktı hep yaaa , benm eczaneden gdip almam lazım o banttan inşlh bulablirim adınıda bilmiyorum ki :44:
doktorum masaj olarak, memişlerimi kenardan içe doğru bastırarak masaj yapmamı we yukardan aşağıya doğru yapmamı söyledi. sabah akşam yapıyorum. çok fazla yapamıyorum bu aralar göğüslerim baya ağrıyor dokunamıyorum, regl olcam günüm geçiyor hatta..
sweettcim ben bugün kontrole gittim gitmeden önce iç çamaşırı alıyım da doktoruma da gösteririm dedim ve gitmişken bi kaç madel denedim bi kaç ay sonra kullanacağımız türden hepsi ssüper durdu sıfır destek...sonra doktoruma gittim..burnumda ki bantlar çıktı hala şiş ama sabretcemgün gectikçe daha ii oldu daha daha ii olacak işh..gögüslerimede verdiği bandajı günde dört saat bi hafta kullan dedi..tarif etsen anlarlar uzun bandaj çırtcırtlı..5 6 cm eninde...bana da yanlardan ice dogru masaj yap ddedi....şimdilik hersey yolunda dikiş lerimde gayet sağlıkla iileşioyalnız ilk günden b güne baya değişio şekli hergecen gün
Son düzenleme: