- Konu Sahibi Sweet_Brave
Allah'a şükürler olsunn doktorumda sürekli Maşallah dedirtiyor bana bugün 4.günüm doktoruma kontrole gittim snra alışwerş merkezinde gezdim tozdum benmiyim ameliyat olan wayy beee
dedğim gbi ilk gece ağrılı geçti benm sabah direnler çıktı ağrıkesici iğne oldum we öğleyn çıktm hastaneden. ewe geldğimden beri doğru düzgün yatmadım,doktorumda hep hareketli ol dedi, kasların çalışsın dedi dha çabuk iyileşrsin. bnde öle yaptım. sadece yatarken we kalkarken yataktan, destek aldım annemden flan. okadr, inşlh bugnden snra desteğede ihtiyacım olmayacak
yalnız koltuk altımdan oldğum için, kollarımı yukarıya kaldıramıyorum we çok ağır bişey kaldırmıyorum.bugün tekrar ilaç sürüp bantladı doktorum. yani kısacası dual plane yöntemi gerçekten güzel bir yöntemmişş inşallah sende az ağrıyla çabuk toparlanmayla atlatrsın canımm
maşşallah maşaallaaaah 4.günden itibaren yatıp kalkarken yardım almana gerek kalmıyor demek! bu harikaaaa zaten sürekli yatmak esas sırt ağrısı yapıyormuş canım, benim doktorum da aktif dinleneceksin dedi.. grçi benim canım tatlıdır herhalde gezemem ameliyat öncesi masaj falan yaptırdın mı? yani ameliyat sonrası süreci kolaylaştıracak bişeyler var mı önceden acabaaa :92: bu arada amiiiin inşaallah ben de ağrısız çabucak atlatırım