Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
su yeni cıkan taşlı ara ara taşlı olan halılardan alan var mı acaba?? ben 1/2 yerde gördüm cok begendm .alan varsa resim koyabilrmsnz.ve ya linkle te olblrlaelaelaelaelae
:roflol: bende senin gibi girdim cnm ama sonuç :sm_cool: bence halıların üstüne heralde özel malzemeyle swarovski taşlara bağlı değil eger canımız sıkılırda değişiklik için halı düşünürsek farklı salon takımına ve aksesuarlara uygun taşlar seçip yapıştırabilrz yada hayalet iple dikebilirz eger öle delikli taşlar varsa umarım fikir konusunda yardımcı olmuşumdur kızlarsengözlerimebaksanab
:)) bende rsim istiyorum :))ir yerde gördüm tüylü halının aralarnda deri vardı yapra kseklinde içlerinde de taşlar war dı cok şık duruyordu deri üstüne olması da cok üyük avantaj tabi temizlik acısından kullananlardan resimmmmmmm pleaseeekaydirigubbakcemile2