swarm ?

yasemin2145

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
851
709
23
42
arkadaşlar bu swarm nasıl bir platform ..bilen yardımcı olabilir mi

Gittiğin bir mekan da bu swarmdan check-in yapıyorsun canım. Ben burdayım diye :) ekli olan arkadaşların görüyor. Ben de bi 5 yıl önce filan vardı. Sonra saçma gelmeye başladı sildim. Gereksiz bişey

hiç kullanmadım ama bildiğim kadarı ile şöyle;

bi mekana gidiyosun. orada check in yapıyosun. ben buradayım diyosun yani.
o mekanda olup da check in yapmış olanları görebiliyosun, onlar da seni görebiliyor.

mesela mekana gittin. birini beğendin. nasıl tanışsam diyosun. uygulamada o mekanı açıyosun, mekanda check in yapmış kişilere bakıp beğendiğin kişi var mı yok mu arıyosun filan.

Gittiğin yerde yer bildirimi yapıyorsun fakat orada yer bildirimi yapan diğer kişiler de sana istek gönderebiliyor. Amacı kötü olan insanlar oradan sana arkadaşlık teklifi falan da ediyorlar. Özellikle yaşı geçmiş erkekler falan.

Tam olarak üstteki arkadasların dedigi gibi değil,eğer ayarlardan kapatırsan o mekandaki kişiler senin check-inini göremiyor.Sadece kendi tanıdıgın arkadasların görebiliyor.Bence zevkli kısmı coin toplamak,arkadaslarınla coin toplayıp yarısabiliyorsun

hiç kullanmadım ama bildiğim kadarı ile şöyle;

bi mekana gidiyosun. orada check in yapıyosun. ben buradayım diyosun yani.
o mekanda olup da check in yapmış olanları görebiliyosun, onlar da seni görebiliyor.

mesela mekana gittin. birini beğendin. nasıl tanışsam diyosun. uygulamada o mekanı açıyosun, mekanda check in yapmış kişilere bakıp beğendiğin kişi var mı yok mu arıyosun filan.
yani arkadaşlık sitesi falan mi:110:

Bulunduğun ortamı belirtiyorsun, gizlilik ayarlarına göre diğer insanlar seni görebiliyor ya da göremiyor.
Tam arkadaşlık sitesi gibi değil ama o amaçla kullanmak istersen öyle çünkü mesajlaşma özelliği var.

peki bu sitede mesaj falan nasıl atılıyor
ben de hiç kullanmadım

Back
X