- 10 Şubat 2009
- 5.068
- 358
- 363
Süzme yoğurt ve karbonat süper bir ikili arkadaşlar..zemuszemus
Hassas bir cilde sahip olduğum için yaz kış güneş kremi kullananlardanım ben..
Fakat buna rağmen cildimde istemediğim belli belirsiz çile benzer küçük lekeler vardı ..benneyaptımki
Araştırma yaparken nette rastladığım bu karışımı uygulamaya başladım ve mucize oldu diyebilirim..opuyorumnanaktan
cilldim pırıl pırıl oldu ..
tabii ki güneş kremimi kullanmaya devam ediyorum ve edeceğim..
Karışım şöyle;
bir tatlı kaşığı süzme yoğurda bir çay kaşığı karbonatı koyup iyice karıştırıyorsunuz..bu karışımı yüzünüze,boynunuza ve dekolte bölgenize masaj yaparak ince bir tabaka halinde iyice yediriyorsunuz..zemuszemus
1 saat beklettikten sonra ovalayarak çıkartıyorsunuz..
sonra ılık suya batırılmış pamuk veya yumuşak bir havlu ile kompres yapıyorsunuz..
ılk yaptığınızda bile gözle görülür sonuç alıyorsunuz..
Oldukça basit ve sizi yormuyor.:hulya:
Hele de havanın iyice değişmeye başladığı şu günlerde ihtiyacınız olabileceğini düşündüğüm için sizlerle paylaşmak istedim..
Sonuçları bekliyorum arkadaşlar..opuyorumnanaktan
Haftada 1 defa yapmanız yeterli..))
Hassas bir cilde sahip olduğum için yaz kış güneş kremi kullananlardanım ben..
Fakat buna rağmen cildimde istemediğim belli belirsiz çile benzer küçük lekeler vardı ..benneyaptımki
Araştırma yaparken nette rastladığım bu karışımı uygulamaya başladım ve mucize oldu diyebilirim..opuyorumnanaktan
cilldim pırıl pırıl oldu ..

tabii ki güneş kremimi kullanmaya devam ediyorum ve edeceğim..
Karışım şöyle;
bir tatlı kaşığı süzme yoğurda bir çay kaşığı karbonatı koyup iyice karıştırıyorsunuz..bu karışımı yüzünüze,boynunuza ve dekolte bölgenize masaj yaparak ince bir tabaka halinde iyice yediriyorsunuz..zemuszemus
1 saat beklettikten sonra ovalayarak çıkartıyorsunuz..
sonra ılık suya batırılmış pamuk veya yumuşak bir havlu ile kompres yapıyorsunuz..
ılk yaptığınızda bile gözle görülür sonuç alıyorsunuz..
Oldukça basit ve sizi yormuyor.:hulya:
Hele de havanın iyice değişmeye başladığı şu günlerde ihtiyacınız olabileceğini düşündüğüm için sizlerle paylaşmak istedim..
Sonuçları bekliyorum arkadaşlar..opuyorumnanaktan
Haftada 1 defa yapmanız yeterli..))
Son düzenleme: